At Geç Devri Bitti Mi ACABA?

Kanallarınız Kapanıyor mu

• Evet

Oy: 67 75,3%
  • Hayır

Oy: 22 24,7%

• Kullanılan toplam oy
    89

Captain Price

Kayıtlı Üye
At Geçten Kastım botlarla kanallara hunharca video yükleme falan değil tabiki, bu sistem birçoğumuz için 2016 dan önce bitti

Burda demek istediğim, sizce Youtube artık tek seferde yükleme yapılıp sonra yüzüne bakılmayan kanalları artık full kapatıyor olabilir mi,

Yani Şöyle birşey devreye geçirmiş olabilirler mi, düzenli video yüklenen kanallara dokunmuyorlar, tek seferde yükleme yapıldıktan sonra daha giriş yapılmayan, aktif olmayan kanalları artık kapatıyor olabilir mi,

tabi bu kriter para kazandıran kanallar için geçerli, para kazandırmayan boşta duran kanallar için demiyorum,

Herhalde artık adsenseye bağladığımız kanallara düzenli video yüklememiz gerekebilir, başka kanallara yorum like dislike paylaşım yapmamız gerekebilir veya yanılıyorda olabilirim, bu konuda düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim,

Birde küçük bir anket oluşturdum, onada oy veriniz

video yükleyip bırakılan kazandıran kanallar açık kalıyor onunla ilgilisi olduğunu sanmıyorum öyle olursa birden cok kanalı olanlar kapanmasa böyle yaparak kanalları kapanır giriş çıkış yaparkene kanallara

yt artık özgün kanalları bile kapatıyor

Saçma bir konu bence
geçen arkadaşın bir tanesi
hergün video yüklediğim kanalda kapandı
1 yıl önce yükleyip bıraktığımda
günde 1 video yükleyip 2 ay bakmadığımda demişti

biraz forumu gezelim yorumları okuyalım lütfen.

Ayrıca hocam uzun süredir konularına denk geliyorum sürekli bir negatif düşünce içerisindesin
ve birazda boş konular gibi geliyor bana örneklemek istiyorum

Kapanan Kanallar Hakkında Anket konun zaten kapanan kanalların adsensede olduğunu herkes biliyor adsense dışında kapanan kanallar genelde teliften gidiyor bunu forumda olupta bilmeyen yoktur sanırım yinede konu açıp ankete sundun.
Şuanda Uğraştığımız Sorunlar {Yeni Madde Çıkarsa Ekleyin} zaten herkes ne tur sorunlarla uğraştıgını bılıyor boş yere açılmış bir konu bence konu içeriğinde index almama flaglar telifler adsense spamı falan sıralamıssın bunu yt gıren adam 2. gününde öğrenıyor.

Bu kanal kapanmaları bize özel, adsenseye bağlı 2-3 senelik, birkaç milyon izlenimli hala tonla kanal var. Videolarıda genelde kanal açıldığı zaman atılıp bırakılmış.

bence bitmedi at geç yapılıp günlük güzel gelir bırakan kanallar hala yapılabilir kullanılan içerik önemli sadece

Bu kanal kapanmaları bize özel, adsenseye bağlı 2-3 senelik, birkaç milyon izlenimli hala tonla kanal var. Videolarıda genelde kanal açıldığı zaman atılıp bırakılmış.

evet böyle kanal çok var ama işte nasıl ayakta kalıyor kanallar hepimiz nerde hata yapıyoruz püf nokta nedir onu bulan yok herhalde daha

Toplu Video Yükleyip Anında Yayınladığım Kanallar İzlenme Almazken, Yine Toplu Video Yükleyip Videoları Günlük Tek Tek Yayınladığım Kanallar 2 Hafta Sonra Çok Güzel İzlenimler Alıyor...

bazen kanal kazancı nasıl diye kanala giriş yaptığımda ardından kanal kapanıyor. tesadüf mü bilmiyorum bana göre tersi doğru ama kanala giriş yapılmadı diye kapanıyor demek çok zorlama bir tabir olur.

onlarca kanalım var 1,2 hatta 3 yıldır video atmamışım.kanalları belki bu sürede hiç girmedim dahi.onlardan kapananda var ayakda kalanda.hem açıklar hem kapananlar içinde adsense e baglı olanda var,boşda olanda var,partnerlere baglı olanda.içi boş olanlarda var,yüzlerce video ile 3 yıldır ayakda duranda.ha bide yarı özgün,2-3 günde bi video attıgım ve kapananda var :D ortak bi nokta ben bulamadım bitürlü :)

kapanmaların tek nedeni var spam yapıyorsunuz ve spamdan kapanıyor neden anlamak istemiyorsunuz ki yok at geçmiş yok bilmem neymiş hala kapanmaların önüne geçmek için nedenmi arıyorsunuz yt yi bırakın kapanmaların önüne geçersiniz spam yapıyorsan 1 gün bilemedin 5 gün bilemedin 1 haftaya kanal sağ çıkmıyor

açık kanal ama gri dolarlı kanalı. sıfır açılan adsenseye başladım. kanal 5 aydır açık sorun yok. adsenseye geçeli 24 - 45 saat oldu kanal oladan dışı etkınlıkden kapandı. Belirli izlenmede adsensede kanal kapanıyor sanırım. başka açıklama yok..

Acaba kanal kapanmıyor diyen arkadaşların iplerde mi bi fark var ? yada windows ne kulanıyor ? yada güzel pc mi temizliyorlar, farklı internet sağlayıcımı kullanıyolar acaba

Son düzenleme:
kapanmaların tek nedeni var spam yapıyorsunuz ve spamdan kapanıyor neden anlamak istemiyorsunuz ki yok at geçmiş yok bilmem neymiş hala kapanmaların önüne geçmek için nedenmi arıyorsunuz yt yi bırakın kapanmaların önüne geçersiniz spam yapıyorsan 1 gün bilemedin 5 gün bilemedin 1 haftaya kanal sağ çıkmıyor

özgüncümüsün hocam?hayır yani özgün,yarı özgün kanallardada sıkıntı varda,ondan soruyorum...

Son düzenleme:
At geç bir yöntemdir ve iyi para bırakır.At geçin en önemli şartı izlenen ve rakibi olmayan içeriktir.

Özgüncü olan zaten at geç yapmaz.Spam bir yaşam biçimidir:)

geçen ay 9 kanal bir adsenseyi toplu olarak sattım.
hepsi de at geç yapılan kanallardı.alan kişi de video eklemeden sabit kazancı beklemeye devam ediyor...son bir haftadır en tepedeki kanallarım teker teker kapanırken bu adama sattıklarımdan bir tane bile kapanmadıve izlenmesi 2 ye katlandı :D.aynı yolla yüklenen,aynı içerikler mevcut ...

At Geçten Kastım botlarla kanallara hunharca video yükleme falan değil tabiki, bu sistem birçoğumuz için 2016 dan önce bitti

mesajınızın bu kısmını hala yapıyorum kanal sağlam açıldıysa hiç sıkıntı olmuyor. ben vds üzerinden yükleme yapıyorum ve tek vds'de 10 kanala yükleme yapıyorum günlük, Öyle 3-5 tane de değil 300-500 tane filan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri