Ataturk havalimanindan sisli'ye en kolay nasil gidilir?

Rammstein

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, konu basliginda yazdigim gibi Ataturk havalimanindan sisli'ye en kolay nasil gidilir?
Istanbulu hic bilmiyorum.Sisli'de bir otel rezervasyonu yaptim.
Ucak aksam 20h gibi.Bu saatlerde ulasim tikali olur galiba.O yuzden en kolay nasil giderim?

Otelin transfer servisi vardır, bi sorun. İsterseniz

Havalimanindan metroyla Sirinevler, oradan da metrobusle Mecidiyekoy.. En basit, en ucuz, en hizli ve en az aktarmali bu sekilde olur.

Metro ile bakırköye git, orda metrodan in yer altından çık 50 metre ötede metrobüs var ona bin mecidiyeköydesin...

Dilersen mecidiyeköyden tekrar metroyla taksim, istiklal kafana göre takılabilirsin.

Bu mecidiyekoy denilen yer sisli'mi oluyor? Otelin adresi sisli yaziyor.

Bide ben soru sorayım konu sahibinin izni ile :)

Tarabya ile taksim arası uzakmı?

Bu mecidiyekoy denilen yer sisli'mi oluyor? Otelin adresi sisli yaziyor.

Hocam mecidiyekoy sisli arasi cok yok ama neresine gideceksiniz o onemli. Ister Taksim, ister Mecidiyekoy ikisi de Sisli'ye yakindir. Bu iki yerin birinden dolmusla 5 dk'da Sisli'desiniz.

Hocam mecidiyekoy sisli arasi cok yok ama neresine gideceksiniz o onemli. Ister Taksim, ister Mecidiyekoy ikisi de Sisli'ye yakindir. Bu iki yerin birinden dolmusla 5 dk'da Sisli'desiniz.

Tam adres "" Darulaceze Cad. No:9 Sisli ""

Metro-metrobus-dolmus :) Aslinda guzel seyler,birde simit alirdim elime nostalji olurdu.

Tam adres "" Darulaceze Cad. No:9 Sisli ""

Metro-metrobus-dolmus :) Aslinda guzel seyler,birde simit alirdim elime nostalji olurdu.

Hocam o zaman en mantiklisi soyle;

Havalimanindan metro ile Sirinevler,

Sirinevler'den metrobusle Okmeydani,

Okmeydani'ndan taksiyle gideceginiz otel...

En hizli, en ucuz yolu bu :)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ; Tesekurler .

Metro havalanindan otelin oraya kadar gitseydi iyiydi.Galiba en mantiklisi,taksiyle gitmek.

Havalimanindan metroyla Sirinevler, oradan da metrobusle Mecidiyekoy.. En basit, en ucuz, en hizli ve en az aktarmali bu sekilde olur.

en mantıklı ve en hızlı çözüm bu hocam, havaalanının yanındaki dünya ticaret merkezinde çalışıyorum bende aynı bu tarifi yapardım.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ; Tesekurler .

Metro havalanindan otelin oraya kadar gitseydi iyiydi.Galiba en mantiklisi,taksiyle gitmek.

Saat kaçta? İş çıkışına falan denk gelecekse geleceğin saatler taksiyle ertesi gün ancak varırsın :D Ayrıca 45-55 lira arası bir şey tutar taksi normal saatlerde.

Benimde aklima geldi taksi.Ama trafik coksa cekemem.

---------- Spam Engelliyici 02:22 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

Sordum hocam, taksim'e var sadece dediler.
Siz taksime kadar otelin servisiyle ulaşın hocam. Gerisi taksiyle kolaylıkla hallolur. hatta ben olsam en yakın yerden metrobüse binerim, çileli ama hızlı

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocm bak beni dinle.. Atatürk havalımanından metroya bin son durakta yenikapı'da in. Ordan aktarma yapacaksın bir metroya daha bineceksin mecidiyeköy'de ineceksin.. En ucuz yol bu :D çok param var diyorsan taksiler götürür seni :D

Hocam bu arada şişli dediğin yer bayağı bir büyük haritadan bul önce adresi...

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Havalimanında metroya bin yenikapıda in Hacıosman metrosuna bin mecidiyeköy şişli durağında in

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri