Atatürk ile ilgili basit bir soru

• Kullanıcı siberkaptan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
İbretlik cevaplar var ama İzmir genelinde değil, her şehirde butür cevaplar çıkar zaten.
Hele gel sana semt verem İst'de Bağcılar, Esenyurt, Sultanbeyli, Üsküdar, Başakşehir, Fatih,
Esenler, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Kartal, Pendik, Sancaktepe, Sultangazi, Tuzla, Ümraniye, Zeytinburnu (zaten bu ilçede Suri'den başka mensupta bulamazsın)

Gel tek tek ilçeleri yazdım, sor 10 kişiye en az 8'i bilmez.
Ülke gerçeği bu malesef.

--------------

Bir röportajda Osmanlıyı kim kurdu diye soruyorlardı, Osmanlı Torunları kurucu Atalarını bile bilmiyordu.
:D

İbretlik cevaplar var ama İzmir genelinde değil, her şehirde butür cevaplar çıkar zaten.
Hele gel sana semt verem İst'de Bağcılar, Esenyurt, Sultanbeyli, Üsküdar, Başakşehir, Fatih,
Esenler, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Kartal, Pendik, Sancaktepe, Sultangazi, Tuzla, Ümraniye, Zeytinburnu (zaten bu ilçede Suri'den başka mensupta bulamazsın)

Ülke gerçeği bu malesef.

--------------

Bir röportajda Osmanlıyı kim kurdu diye soruyorlardı, Osmanlı Torunları kurucu Atalarını bile bilmiyordu.

Bizim insanlarımız arastırmadığı ve sorgulamadığı icin kaybediyor malesef ne sorarsanız sorun ama adamlarn tek derdi kendileri olmuş

Ülke gerçeği bu malesef.

--------------

aynı zamanda dini sorularıda bilmiyorlar

https://www.youtube.com/watch?v=yMVvgRqjUVs

Bunlar her ülkede var. Star tv zamanımda bunu yapardı, 1000 kişiye sorarlar biliemeyen 10 kişiyi rezil ederdi. Bir adam düşünün 10 kişilik bir ailede büyüyüp 7-8 yaşından beri 12 saat çalışan, okul yüzü görmeyen ya da 1-2 sene okuma imkanı bulan. İnsanların bir kısmı 12 saat çalışıp uyuyor okumaymış eğitmmiş bilmiyor tek dertleri yaşaaiyabilmek. Ben bunları anlayabiliyorum ama imkanı olup öğrenmeyene diyecek söz yok.

E sen bikmeyenleri videoya koyarsan öyle olur. Her yerde çıkacaktır mutlaka İzmir yada Kars fark etmez. Youtube izlenim getirir ama forumda bari böyle yazmayın.

bu kişilerden yayınlama izni alıyormusun hocam
başın derde girmesin sonra

Bunlar her ülkede var. Star tv zamanımda bunu yapardı, 1000 kişiye sorarlar biliemeyen 10 kişiyi rezil ederdi. Bir adam düşünün 10 kişilik bir ailede büyüyüp 7-8 yaşından beri 12 saat çalışan, okul yüzü görmeyen ya da 1-2 sene okuma imkanı bulan. İnsanların bir kısmı 12 saat çalışıp uyuyor okumaymış eğitmmiş bilmiyor tek dertleri yaşaaiyabilmek. Ben bunları anlayabiliyorum ama imkanı olup öğrenmeyene diyecek söz yok.

hocam inanın ki videoda olmayan sadece 2 kişi var onlarda bilemedi yayınlamamıza izin vermediler o yüzden yoksa çoğunluk bilemedi bu videoyu 30 dakikada çektik ne varsa bu

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

bu kişilerden yayınlama izni alıyormusun hocam
başın derde girmesin sonra

evet hocam hatta nerde yayınlayacağımızı falan soruyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri