Atatürkü İsrailmi Öldürdü ?

Ulu önder'in Naaş'ını Açmak Biraz

Güven
ÖZveri
Tecrübe

İSter . Saçma salak muhabbet bunlar

Hocam sanırsam kanal sizin , kanal linkinizi paylaşmak hem sizin açınızdan zararlı hemde tartışmaya gidicek konular açmak yasak.

Atatürk'ün çok büyük projeleri vardı Türkiye için. Ancak çok erken yaşta ayrıldı aramızdan..

Kendi vatanında bile bu kadar hain ve düşmanı varken, bi katil arancaksa çok uzaklarda aranmamalı. Hem onun ölümü değil fikirleri ve düşüncelerinin benimsenip yüceltilmesi önemlidir şu sözüyle de çok güzel açıklamış, Huzurlar içinde yatsın.

"BENİM NÂCİZ VÜCÛDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR; FAKAT, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR"

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

İsrail Devleti 1948'te kuruldu.
Mustafa Kemal'in ise ölümü 1938'dir.

Bence bayağı yapay bir iddia olmuş.

Masonlar desek yeridir , nedeni de sözlerini dinlememek olsa gerek.

İsrail Devleti 1948'te kuruldu.
Mustafa Kemal'in ise ölümü 1938'dir.

Bence bayağı yapay bir iddia olmuş.

bende adamın iddiasını mantıklı bulmuyorum ama, israilin kuruluşu öyle hop diye bi anda olmamıştır. İsrail Coğrafi keşiflerden sonra avrupalıların bizim topraklarımıza (Asya'ya) bıraktığı bi bela ve gözetleme yeri olarak kurulmuştur. Paranın gücüyle Rus yahudileri senelerce oraya taşınmış ve topraklar tek tek satın alınmıştır. Bu olaylar olurken 6 kere siyonist zirvesiyle yapılmış ve alınmış kararlardır. Şu resimde çok daha iyi anlaya bilirsiniz.

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

Ve toprakları olan milli bütünlüğünü satan bi ülke, başkasının altında ezilmeye mahkumdur, bir gün bu duruma bizde düşmeyiz umarım milli servetimiz yerle bir çünkü.

İsrail devlet adı altında yeni kurulmuş olabilir ama kökü çok eskiye dayanır .

israil devleti israiloğullarının devamı niteliğindedir.

Komplo başkada birşey değil .
Hep aynı geyikler döner durur .

İsrail - ABD ve İngilizler tarafından kurulan bir devlettir .
14 Mayıs 1948’de BM paylaşım planı uyarınca David Ben-Gurion tarafından İsrail Devleti’nin kuruluşu ilan edildi.
Oda 2. dünya savaşı sonrası GÖÇ ettirilenler tarafından .
( Schindler'in Listesi filmini öneririm , orda filmin sonundaki vurgular bunu vurgular )
TAM Adı ise İsrail Siyonist Devleti'dir .

İsrailin kökleri , İsrailoğulları zamanında atılmıştır .
İsrail kendine VAADedilen topraklar diye orda bir Devlet kurmuştur .
( bu konuyuda en iyi özetleyen Cennetin Krallığı filmini öneririm )

Evet kısaca İsrail tarihi böyledir .

--

Yazdığım yorumlar siyasi içerikli değildir .
İsrail devleti hakkında bilgiler içermektedir .
Yani bu iddaların asılsız olduklarını anlatmak amaçlı bunları yazdım .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri