Ateist Bir Gençle Sokak Sohbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma sorular alakasız cevaplar..
Acaba neden sokaktan geçen biriyle bu konuları tartışıyorda bu konularda kendi gibi!! iddiası olan biriyle tartışamıyor? Bu şekilde daha çok egosunu tatmin ediyor gibi..

Şöyle düşünün birde, bir ateist sokaktan geçen bir müslüman ile tartışsaydı iddiası olmayan hazırlıksız müslüman da cevap veremeyecek aynı duruma düşecekti bu saçma videonun olayı böylece çürütülür.. (her görüş için bu teori geçerli)

Sonuç olarak saçma bir video/konu daha fazla uplanmasın kilitlensin..

Tahkiki imana sahip bir Müslümanı değil ateist Şeytan gelse kandıramaz. Bu videoda Serkan abinin yaptığı manevi cihattır. Eğer munazara ettiği kardesimiz Allahın izniyle imana gelirse en az bu dünya kadar cennete bi yer kazanir.

Cennete enson girene bu dunya kadar bir yer verilir!

O abimiz kardesimizi zorla mı orda tutuyor. Kendi bilerek ve isteyerek sohbet ediyorlar. Çekemediginiz nedir anlamadim.

---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 19:23 ----------

Celal Şengörden nefret ederim ama bunuda görün o zaman

http://www.youtube.com/watch?v=Qa-b4G4IRVo

Hocam naptın ya 3 saatlik video :D

devamlı buluşup her hafta video çekicez diyordu, noldu 2. videodan sonra videolarını bulamadım ?

Bu arada güzel konuşuyor Allahın varlığını bir bir ortaya koyuyor, insanoğlu düşünmesi lazım kibirlenmek iyi birşey değil ölümden sonra yaşam var Allah tüm inanan müslüman kardeşlerimi cennetine alsın inşallah.

devamlı buluşup her hafta video çekicez diyordu, noldu 2. videodan sonra videolarını bulamadım ?

Bu arada güzel konuşuyor Allahın varlığını bir bir ortaya koyuyor, insanoğlu düşünmesi lazım kibirlenmek iyi birşey değil ölümden sonra yaşam var Allah tüm inanan müslüman kardeşlerimi cennetine alsın inşallah.

Hatirladigim kadariyla video çekecegiz degil sohbet edecegiz diyordu :)

Cevaplamayacağını düşündüğünüz sorular varsa zamanınızda varsa İletişim bilgiler burda yazıyor ziyaret edebilirsiniz. Konuşmanızı kayda alıp burda paylaşmayı unutmayın :)

gitmiş sokaktan genç birini çevirmiş, gençte belli ki bilgisiz. müslümanda aksine hazır cevap lak lak seven biri. bu böyle olmaz gitsin richard dawkins'le röportaj yapsın bakalım.

hiç sevmem bu adamı, 2-3 videosunu izledim dinden soğudum ve ateist oldum. kendisine teşekkürü borç bilirim :)

gitmiş sokaktan genç birini çevirmiş, gençte belli ki bilgisiz. müslümanda aksine hazır cevap lak lak seven biri. bu böyle olmaz gitsin richard dawkins'le röportaj yapsın bakalım.

hiç sevmem bu adamı, 2-3 videosunu izledim dinden soğudum ve ateist oldum. kendisine teşekkürü borç bilirim :)

Bu dünyanın tadını çıkarın ozman hocam zaman az sonrası malum

Bu dünyanın tadını çıkarın ozman hocam zaman az sonrası malum

tadını çıkarıyorum hocam sağolun, hergün 1 saati namaza ayırıp birini övmüyorum, kimseye tapmıyorum. yada yılbaşı haram, alkol günah diye takıntı yapmıyorum. yarın için bol bol stok yaptım. 20 tane din var hangisine göre sevap, hangisine göre günah bilmiyorumda, takmıyorumda. kısacası olmayan birşey için umut bağlayıp zamanımı harcamıyorum.

dipnot : herkesin dini kendine hiçbir şekilde müslüman adamıda yadırgamam yahudiyide. fakat mesajınızın son cümlesine hitaben böyle bir cevap verdim.

Son düzenleme:
tadını çıkarıyorum hocam sağolun, hergün 1 saati namaza ayırıp birini övmüyorum, kimseye tapmıyorum. yada yılbaşı haram, alkol günah diye takıntı yapmıyorum. yarın için bol bol stok yaptım. 20 tane din var hangisine göre sevap, hangisine göre günah bilmiyorumda, takmıyorumda. kısacası olmayan birşey için umut bağlayıp zamanımı harcamıyorum.

dipnot : herkesin dini kendine hiçbir şekilde müslüman adamıda yadırgamam yahudiyide. fakat mesajınızın son cümlesine hitaben böyle bir cevap verdim.

Afedersinde 2-3 videoyla din değiştiren insan zaten en fazla kendini müslüman sanmıştır, olmamıştır.
Ayrıca burda çoğunluğun iman ettiği rabbimize karşı (kimse, birisi) gibi tabirler kullanamazsın.
Saygılı olmak zorundasın.

edit: bencede konuyu kilitleyin hocam [MENTION=11620]era[/MENTION]

''her gün 1 saatimi namazı ayırıp birini övmüyorum'' az saygın olsun saygın neyin kafasıyla yazdın bunu

2 videoyla değiştiysen bence de iyi ki değişmişsin valla 1 kişi gitti kar kardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri