İhtarlı mı?
Yok hocam ihtar ama günlük 50$ getiriyor patlarsa kapananı alamayacakmıyız şimdi ? eğer öyle bir durum varsa partnerden çıkma isteği yollayacam hocam çapa yada başka bir partnere bağlarım.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İhtarlı mı?
VOUStudios Şubat kazançları Nisan ödemeleri ne zaman başlayacak hocam.?
Yok hocam ihtar ama günlük 50$ getiriyor patlarsa kapananı alamayacakmıyız şimdi ? eğer öyle bir durum varsa partnerden çıkma isteği yollayacam hocam çapa yada başka bir partnere bağlarım.
KAPANIRSA da tüm kazancını %100 ödüyoruz.
[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] hocam skype bakar mısın, vous ne kanalımı atıyo ne açık kanalımı ödüyor arada kaldık![]()
Hocam ilk aklımda sen varsın. Birikti yüzlerce mesaj. Aklımda ilk sen varsın. Kaç gündür foruma da giremeyeceğimi bu başlıkta yazdım.
Hastanelerdeyiz, kanser belasıyla uğraşıyoruz.
Gece gündüz emrindeyim yarından itibaren.
hadi ya geçmiş olsun görmedim mesajını, sağlıktan önemli bir şey yok hocam, sen sağlığına dikkat et hallolr gerisi
Bir aksilik olmazsa Mart kazançları Mayıs'ın ilk haftası hesaplarda.
Yanlız Scale Lab olan MCN'imiz sadece ödeme gününde açık olan kanalların kazançlarını ödemektedir. Biz de bu yüzden çalışmayı durdurduk. Kanalınız açıksa ödeme alanana kadar videolarınızı gizlemenizi tavsiye ederiz.
hocam sizi ben anlayamadım şuan açıkçası kapananı %100 ödüyoruz diye ana mesajda kırmızı yazıyla belirtiyorsunuz sonra da tavizsizler diyorsunuz zaten bence bu kapanan ödeme muhabbeti sizin kendi hurafeniz müşteri çekmek için veya hurafe değil olmasını istediğiniz konuştuğunuz ama VOU'nun ScaleLab'ın kabul etmediği bir şey çünkü VOU'nun ve ScaleLab'ın sözleşmesinde yer alıyor kapanan ödemedikleri ama BBTV'nin sözleşmesini okuyun kapanan güne kadar ödenir diyor. Demem o ki çalıştığınız firmanın sözleşmesi belli kullanıcılara imzalattığı kapanan ödenmez o yüzden yazdım bunu
Hocam alım yaparken %90 ve kapanan kanallara ödeme demiştiniz. Ben şimdi boşuna mı risk aldım. Ya ödeme günü kanalım kapanırsa?
Sayın hocam ben 6 aydır network işletiyorum. 4 aydır da ödemeler yapıyorum. Hiç kapanana GARANTİ diye konuşmamıştım. Belki takip edemediniz.
İlk defa ATi 5 adıyla yeniden yapılanınca bu garantiyi verdim. VOU, Scalelab, Trxtn vb. diğer MCN'lerime hala bağlı kanallar var. Arkadaşımızın sorduğu soru bunlarla ilgiliydi. Ben de bununla ilgili cevap verdim.
ATi 5® ile beraber farklı iki MCN'de daha bu sefer kapanan garantisini talep ederek bunun sözünü alarak çalışma kararı aldım.
Yani düzenbazlık, hilebazlık yok.
Bunu açıklama fırsatı verdiğiniz için de teşekkür ederim.
Enbiya Network olarak 6 aydır forumdayız ve 3 aydır ödemelerimizi yapıyorduk.
Daha profesyonel hizmet için kurumsal bir dönüşüm geçirdik ve ATi 5 markasını tescil ettime işlemlerimiz tamamlandı.
Artık tüm güncellemeleri tek bir başlık olarak buradan yürüteceğiz ve duyuracağız.
Şu anda 500 abone ve üzeri olan tüm kanallarınızı koşulsuz-şartsız alıyoruz. KAPANIRSA da tüm kazancını %100 ödüyoruz.
Ayrıntılar için ÖM'e veya ati5.com üzerinden Skype'a gelebilirsiniz. Başvuru linki paylaşmıyoruz.
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/96382-enbiya-network-ocak-kazanclari-mart-odemesi.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/94790-enbiya-network-yeni-sartlar-90-odeme.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/96096-enbiya-basvurulari-24-saatligine-aciyor.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/91294-enbiya-network-80-odeme.html
Ben analatic oranda ödeme % desini sormadım, yani kapanan kanal kesin ödeniyor mu? onu mu demek istemiş ama bir sonraki postlar biraz orta da kafam karıştıNeyse [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] hocam bilgilendirir herhalde.
Ben analatic oranda ödeme % desini sormadım, yani kapanan kanal kesin ödeniyor mu? onu mu demek istemiş ama bir sonraki postlar biraz orta da kafam karıştıNeyse [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] hocam bilgilendirir herhalde.
Arkadaşlar 10 gün boyunca ailevi bir sağlık durumu nedeniyle pasif olacağım.
Cep telefonumdan foruma girsem de aktif support sunamayacağım.
Maalesef hep eksikliğini hissettiğim bir yardımcımın da olmayışı nedeniyle destek taleplerinize yanıt veremem.
Ödeme takvimine kadar burada olacağım.
4 kanala davetiyesi gönderildi.
Alımlar devam etmektedir. Ay sonuna doğru gereksinimlerde indirime gideceğiz. Takipte kalın.
özet olarak alım kosullarını yazarmısınız birde kapananı ödüyor mu?
izlenim sayısı önemlimi ve 1 aylıkmı olması lazım
VOUStudios Şubat kazançları Nisan ödemeleri pazartesi başlar demiştiniz durum nedir hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.