ATi 5 Nisan ve Mayıs (9 ve 10. Ödemeler) Kazançları

• Kullanıcı Enbiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Haziran'ı yapacaklarını söyleyebilirim. Diger iki ay icin de konuşmamız lazım.

Ayarlayın ben iletişime geçerim.

hocam konusmammız denen bi durum ne dir ya. böle bir partner bizi magdur eden görmedim . yeter ya cidden yeter. nisan mayısı ne zaman verecekleri belli değil haziran temmmuzu ne zaman verirler allah bilir. sizler hubsunuz siz bunu bilmiceksinzde benmi bilecem. sizin iletişiminiz bu kadar zayıffmı bu partnerle yaa. siz partnerinizi bu kadar övdünüz yagladınız baglladınız bizler onun için bagladıık. ama sabrın sonuna getirmek iyi bişe değil. sizden bir yanıt alamagımız için partnere yazıyor millet. verdiğiniz cvplar tatmin etmiyor. ben david denen hergeleye haziran temmuz ödemesi ne zaman dedim beni silmiş bu gün . başlarım yapacagı işlere. bu nedir yaaaa .

---------- Spam Engelliyici 13:46 ---------- Önceki Mesaj 13:43 ----------

ayrıca ingilizceniz bizim gibi yarım yapalaksa verin iletişim numarasını forumdan birini bulalım sadece 1 kişiyi telefonla iletişime sokalım.sabır sabırda bizde tas değiliz. quiz gibi kaypaklık yapacaksa partner yapsın artık ama yeter. cidden 5 lira param kalmadı bu partnerin agzından cıkacak sözlere bakıorum hergün.

hocam konusmammız denen bi durum ne dir ya. böle bir partner bizi magdur eden görmedim . yeter ya cidden yeter. nisan mayısı ne zaman verecekleri belli değil haziran temmmuzu ne zaman verirler allah bilir. sizler hubsunuz siz bunu bilmiceksinzde benmi bilecem. sizin iletişiminiz bu kadar zayıffmı bu partnerle yaa. siz partnerinizi bu kadar övdünüz yagladınız baglladınız bizler onun için bagladıık. ama sabrın sonuna getirmek iyi bişe değil. sizden bir yanıt alamagımız için partnere yazıyor millet. verdiğiniz cvplar tatmin etmiyor. ben david denen hergeleye haziran temmuz ödemesi ne zaman dedim beni silmiş bu gün . başlarım yapacagı işlere. bu nedir yaaaa .

o david denen p*zevenk tam bir ş*refsiz zaten isminden belli çakal biri olduğu ödeme alırsak yüzyılın mucizesi olacak beyler ben bu kadar diyorum bu huur çoçuğu david para felen yollamıcak gibi bize. HUBLARINDA biraz daha bastırıp tatmin edici cevaplar alıp foruma belirtmesi lazım artık dediğin gibi.

işin kötü tarafı 14k lık özgün has ve hasss özgün kanalım buuuu partnerin içinde. al bide burdan yakk. sizin yüzünüzden kanala yükleme yapmıyorum. normalde her carsamba 4 video atmam lazım. ama 1 aydır video yüklemiyorummm .

Partner Payments to be Made via Payoneer for April and May Within 10 days.

[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION]
Sizi zor durumda bırakmak istemem ama yukarıda gözüktüğü gibi gelen mailde 10 gün içinde ödenecek diyor. En azından bu süre zarfında aramızdan bir kaç kişinin ödemesi yapılsaydı zaten herkes sabırla ödemem gelecek diye beklemeye devam ederdi. Partner net bir cevap vermiyor üstüne sizinde yazdıklarınız tatmin etmiyor.
Telefonla arayıp görüşün lütfen ödenecek mi net bir cevap verin. Sizden son ricam?

Hocam sene olacak beraber çalışırız. Yani işime saygi gosterdigimi siz bilirsiniz. Sizce biz aramaz mıyız? Sizce biz üstelemez miyiz? Bu adamlar sırf zıt gittiler diye üç hubı attılar. Yani en son sormayın artık, ödemeye çalışıyoruz dediler çıktılar. Şu aşamada ben üstelesem ve sıkıntıya girsem bu benim araciligimla bu firmada olanlara yardımcı mı olur yardımcı olmaz mi ben bunun derdindeyim.
İngilizce mail attılar. Ben bunu resmi olarak Turkcelestirip atmadim bile. Önceki işleri nedeniyle bekleyip görmek istedim ve 10 gün olayına da inanmadım. Ama o tokenlı Payoneer linkleri falan şaka degil gerçekten sirket odemesi linkleri. Bir seyler deniyorlar. Kanallarinizi gizliye alın ve bekleyin. Önerim bu illa bir öneri isteniyorsa.

Günde 20 isyan maili geliyor. Ben 140k dolar para dagittim odemelerin sorunsuz olmasını ben de isterim.

[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION]
Sizi zor durumda bırakmak istemem ama yukarıda gözüktüğü gibi gelen mailde 10 gün içinde ödenecek diyor. En azından bu süre zarfında aramızdan bir kaç kişinin ödemesi yapılsaydı zaten herkes sabırla ödemem gelecek diye beklemeye devam ederdi. Partner net bir cevap vermiyor üstüne sizinde yazdıklarınız tatmin etmiyor.
Telefonla arayıp görüşün lütfen ödenecek mi net bir cevap verin. Sizden son ricam?

[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] hpcam skype yazıyorum 2 gündür cvp alamadıgımda belki buraya bakarsınız. bu payoneer baglantısı için 1-2 kanala mail gelmemiş nası yapacaz onları

[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] hpcam skype yazıyorum 2 gündür cvp alamadıgımda belki buraya bakarsınız. bu payoneer baglantısı için 1-2 kanala mail gelmemiş nası yapacaz onları
Size mail ile iletilen ve StemDigitalxxx formatında olan ID'nizi dashboardta kullanıcı profilinizi editleme sayfasında Phone Number yazan yere yapıştırın.

Daha sonra yine aynı maildeki Payoneer linkini tıklayıp Payoneer hesabınızla giriş yapın. Ve bu islemleri her kanalınız icin yapın.

Skype acmiyorum ve bu aralar açmayı düşünmüyorum. Bir guncelleme, bir bilgi olduğunda buradan veya mail yoluyla iletiyoruz.

Size mail ile iletilen ve StemDigitalxxx formatında olan ID'nizi dashboardta kullanıcı profilinizi editleme sayfasında Phone Number yazan yere yapıştırın.

Daha sonra yine aynı maildeki Payoneer linkini tıklayıp Payoneer hesabınızla giriş yapın. Ve bu islemleri her kanalınız icin yapın.

Skype acmiyorum ve bu aralar açmayı düşünmüyorum. Bir guncelleme, bir bilgi olduğunda buradan veya mail yoluyla iletiyoruz.

hocam sorumu yanlıs anladınız sanırım.. mail gelmemiş

Payoneer işlemlerinizi lütfen hallediniz. Güçlük yaşayanlar buradan bizimle iletişime geçsin.

Sebebiyet verdiğim bu gecikmeden ötürü tüm müşterilerimizden özür dilerim.

Bu arada iki hafta içinde iki ayrı müjdem de olacak.

Arkadaşlar kesin olmamakla beraber Stem Ceosu david in yazdığını aynen paylaşmak istiyorum. İnşallah ödemeler pazartesi günü kesin diyor.

[22:43] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: payments coming Monday for sure
David Taylor CEO at Stem Digital LLC: everything is being finalized

Payoneer işlemlerinizi lütfen hallediniz. Güçlük yaşayanlar buradan bizimle iletişime geçsin.

Sebebiyet verdiğim bu gecikmeden ötürü tüm müşterilerimizden özür dilerim.

Bu arada iki hafta içinde iki ayrı müjdem de olacak.

bu partnerden çıkma süresi nedir istedigimiz zaman çıkabiliyormuyuz ?
yada belli bir zamanımı var 1 yıl 2 yıl gibi.
şu Western Union yöntemi nedir ? hesapmı açıcagız Western Union da

bu partnerden çıkma süresi nedir istedigimiz zaman çıkabiliyormuyuz ?
yada belli bir zamanımı var 1 yıl 2 yıl gibi.
şu Western Union yöntemi nedir ? hesapmı açıcagız Western Union da

Kontrat 12 aylık hocam. WU iptal oldu. Ödemeyi yurtdışı PayPal ile almanızı öneririm. Şu an Payoneer diyorlar ama beceremediler. Bu ayı da heba etmeyin yurtdışı PayPal ile ödemenizi alın.

Kontrat 12 aylık hocam. WU iptal oldu. Ödemeyi yurtdışı PayPal ile almanızı öneririm. Şu an Payoneer diyorlar ama beceremediler. Bu ayı da heba etmeyin yurtdışı PayPal ile ödemenizi alın.

yurt dışı paypal derken şimdi vds den paypal açıp onaysız olacak tabi ,açtık diyelim sonra ona gelen parayı nasıl alıcagız?

3 aydır oyalanıyoruz ve tekrar başa döndük. Bu konuda sizin bir yol açmanız lazım. Siz bir paypal hesabı açın biz kazançları size yönlendirelim veya bizim kazançları sizin banka hesabınıza göndersinler. Burada işi becerememe gibi bir durum yok sürekli vaktimizden ve enerjimizden çalınıyor. Bilerek bizi bezdirmeye çalışıyorlar. Bu işin çözümü beraber hareket etmeyi gerektiriyor. Ne yapacaksak beraber aynı şeyi vakit kaybetmeden yapalım. Bir olalım çözüm bu.

3 aydır oyalanıyoruz ve tekrar başa döndük. Bu konuda sizin bir yol açmanız lazım. Siz bir paypal hesabı açın biz kazançları size yönlendirelim veya bizim kazançları sizin banka hesabınıza göndersinler. Burada işi becerememe gibi bir durum yok sürekli vaktimizden ve enerjimizden çalınıyor. Bilerek bizi bezdirmeye çalışıyorlar. Bu işin çözümü beraber hareket etmeyi gerektiriyor. Ne yapacaksak beraber aynı şeyi vakit kaybetmeden yapalım. Bir olalım çözüm bu.

Ben de böyle düşünüyorum. Eğer yurtdışı PayPal'ınız yoksa ben yardımcı olacağım.

Parayı alamayanların çoğu benim gibi yurtdışı paypal sahibi değiller. Sizin elinizde paypal hesabı var ise onu ekleyelim. Uzun dönemde çözüm direk bizim banka hesaplarımıza kazançların yatması olacaktır

Parayı alamayanların çoğu benim gibi yurtdışı paypal sahibi değiller. Sizin elinizde paypal hesabı var ise onu ekleyelim. Uzun dönemde çözüm direk bizim banka hesaplarımıza kazançların yatması olacaktır

herkesin arkadaşın paypalını yazması durumunda ilk aydan 180 günlük bir bloke yiyecektir arkadaş :) bunu göze alıyosanız yazın

Bu ödeme (Nisan - Mayıs) için bu ayın 18 ve 19'u dendi. Bilginize. Daha önce defalarca söz verilip tutulmadığını da not düşeyim.

9 bitirilmiştir. 10 yani Mayıs ödemeleri bir parça yapılmıştır. Devamı da gün içinde yapılacaktır.

Yaşattığımız bu uzun bekleme dönemi için ne kadar özür dilesek az. İyi günlerde harcamanız dileğiyle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri