ATi 5 - Videoyap İşbirliği

• Kullanıcı Enbiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Enbiya

Kayıtlı Üye
LbmFfuq.png

İki firma için de son çok büyük bir ileri atılım olacağına emin olduğumuz bu müjdeyi dün [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sizlere vermişti.

Bu işbirliği kapsamında kendilerine özel olanaklarla, düşürülmüş şartlarla, Videoyap müşterilerinden koşulları tutan tüm kanallarını partere almayı taahhüt ediyoruz.

Alım kriterlerinden burada bahsetmek yersiz olacağından değinmiyorum. Videoyap müşterileri zaten panellerden bunu gördüler.

Hepinizden bir "ALLAH UTANDIRMASIN" beğenisi alırım :)

hocam partneriniz yeni ödeme yöntemi getirdimi ?

güncel başvuru şartları neler hocam ona göre kullanalım :D

güncel başvuru şartları neler hocam ona göre kullanalım :D

Kanalınız son 1 ayda 50,000 izlenme veya 100,000 izlenim süresi yapmış olmalıdır.
+ Kanalınız tüm zamanlar içerisinde toplam 280 abone yapmış olmalıdır.
+ Kanalınıza son video yüklenme zamanı 45 günü geçmiş olmalıdır.

izlenim neysede gerçekten şu abone işi sorun oluyor.
bide şunu anlamadım ben; "Kanalınıza son video yüklenme zamanı 45 günü geçmiş olmalıdır" son 45 günde kanala hiç video yüklenmemiş mi olucak?

izlenim tamamdır aboneyi de tamamladık diyelim ama 45 gün olayı gerçekten büyük sıkıntı heleki güncel çalışanlar için

LbmFfuq.png

İki firma için de son çok büyük bir ileri atılım olacağına emin olduğumuz bu müjdeyi dün [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sizlere vermişti.

Bu işbirliği kapsamında kendilerine özel olanaklarla, düşürülmüş şartlarla, Videoyap müşterilerinden koşulları tutan tüm kanallarını partere almayı taahhüt ediyoruz.

Alım kriterlerinden burada bahsetmek yersiz olacağından değinmiyorum. Videoyap müşterileri zaten panellerden bunu gördüler.

Hepinizden bir "ALLAH UTANDIRMASIN" beğenisi alırım :)

Amin, Allah cümlemizi utandırmasın.

hocam partneriniz yeni ödeme yöntemi getirdimi ?

Videoyap.com daki başvuru sayfamızın altında banka bilgilerinizi giriyorsunuz, tüm bağladıgınız kanallar banka hesabınıza ödenecektir.

bide şunu anlamadım ben; "Kanalınıza son video yüklenme zamanı 45 günü geçmiş olmalıdır" son 45 günde kanala hiç video yüklenmemiş mi olucak?

Evet hocam, son 45 gün video yüklenen kanalların telif riski alma ihtimali daha var demektir. Biz ihtimalleri minumuma indirip, uzun süre kazandırmak ve haliyle kazanmak istiyoruz. Abone işi ise kanalın ömrünü uzatıyor. Ama bilirim ki spam kanallarda bu abone işi pekde kolay değildir. Heleki çerçevesi bol olan kanallarda daha da zordur. Ama abone konusunda zaten çözümler var hocam:) onuda biz demiyelim.

izlenim tamamdır aboneyi de tamamladık diyelim ama 45 gün olayı gerçekten büyük sıkıntı heleki güncel çalışanlar için

Malesef ilk etapda sadece MCN tarafındaki kapanma oranımızı düşürmek amaçlı yola çıktık. Ne kadar çok kapanma oranımız düşük olursa o kadar uzun süre sıkıntısız hizmet verebiliriz. Üstte dediğim gibi video atılan kanala ihtar veya telif gelme riski yüksektir. 45 günü geçirmiş videolarda ise risk neredeyse kalmamıştır. Bu nedenle ilk etapda daha az riskli ilerlememiz gerekiyor.

@Web_Scripti Hocam varsa kesin sağlamdır Hayırlı olsun.

:) Teşekkürler hocam, Alnımızın akıyla çok uzun süre hizmet vereceğimizi planlayarak yola çıktık inşAllah.

Evet hocam. Hepimizin esas amacı MCN'i çöp etmemek. Bir miktar nadasa kalan kanalların kapanma oranlarının daha düşük olduğunu sizin gibi üstatlar da iyi bilir. Maalesef elden bir şey gelmiyor. Geliyor da yapmak istemiyoruz açıkçası.

Çok güncel, günü gününe çalışanları şimdilik hedefleyemiyoruz. Çok yüksek risk taşıyor. Riski sorun değil kapansa da ödeyeceğiz ama bunu bir seviyede tutmamız lazım. İleride ne olacağı belli olmaz hocam. Belki dörtte birine indirebileceğimiz bir sistem bile oturabilir. Ama şimdi değil.

Networkümüz başvuran kanallar hakkında,

İlk Aşamada sözleşme gönderir(24 saat içerisinde). Sözleşeme gönderilince resimde gördüğünüz turuncu yazılı şekilde sizi uyarır. Kanala girip sözleşmeyi onaylarsınız.

İkinci aşamada kanalınıza davetiye gönderilir(sözleşme onayıyla aynı gün). Davetiye gönderilince yine sözleşmede olduğu gibi videoyap panelinizde mavi resimdeki gibi yansır. Davetiyeyi onaylayınca işlemler bitti demektir.

Bundan sonrası ise yeşil renkde olduğu gibi size kanalınızın kazancını izlemek düşer. (Not: Tahmini kazançlar birgün geriden gelir.)

VYvJBq.png

Son düzenleme:
ilk defa şuan fırsat bulabildim ve bakayım dedim ama bütün kanallarda analytics baglı degil diye hata veriyor.kanalları 4-5 defa kaldırıp tekrar ekledim ama hala aynı hatayı veriyor.analyticsin nasıl aktif edilecegini yazan,anlatan bi link varmı acaba? :)

ilk defa şuan fırsat bulabildim ve bakayım dedim ama bütün kanallarda analytics baglı degil diye hata veriyor.kanalları 4-5 defa kaldırıp tekrar ekledim ama hala aynı hatayı veriyor.analyticsin nasıl aktif edilecegini yazan,anlatan bi link varmı acaba? :)

Firefox eklentisinde tercihler bölümünde analytics i aktif et ve kanalı ekle hocam. Manuel ekliyorsan eğer kanallarım sayfasında en altta analytics i aktif edip eklw hocam. Bol kazançlar

Evet hocam. Hepimizin esas amacı MCN'i çöp etmemek. Bir miktar nadasa kalan kanalların kapanma oranlarının daha düşük olduğunu sizin gibi üstatlar da iyi bilir. Maalesef elden bir şey gelmiyor. Geliyor da yapmak istemiyoruz açıkçası.

Çok güncel, günü gününe çalışanları şimdilik hedefleyemiyoruz. Çok yüksek risk taşıyor. Riski sorun değil kapansa da ödeyeceğiz ama bunu bir seviyede tutmamız lazım. İleride ne olacağı belli olmaz hocam. Belki dörtte birine indirebileceğimiz bir sistem bile oturabilir. Ama şimdi değil.

hocam peki partnere baglandıktan sonra video atabiliyormuyuz ?

Dostum kanallarımı partner yaparken girdiğim paypal adresi yurtdışı paypal adresidir ve ödeme alabiliyor ödemelerimin bu paypal adresine yapılmasını istiyorum konu ile ilgili pm attım

Dostum kanallarımı partner yaparken girdiğim paypal adresi yurtdışı paypal adresidir ve ödeme alabiliyor ödemelerimin bu paypal adresine yapılmasını istiyorum konu ile ilgili pm attım

Size konu hakkında bilgi verildi mi? Gorev cizelgemden dusmemisim bu postu da

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri