Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
0 izlenimle mi ilk sirada oluyor yoksa 301 den yuksek izlenimle mi?
[MENTION=8951]ahzem[/MENTION]
adamın botneti varsa her türlü aramalarda ilk sırayı aldırabilir,tabi elinde kaç botu varsa eskiden test etmiştim her türlü yiyoönemli olan botu bulmak
mesala şöyle söylim bakıyorum video ilk sayfada ilk sıralarda 1 saat yüklenmiş mesala 5620 izlenim diyo
High retention views denilen bi sistem var. High retentionun anlami videonun buyuk bolumunun izlenmis olmasi demek oluyor (ornegin video 20 dakikaysa bunun 15 dakikadan fazlasi surekli olarak izleniyor her izleyen basi). Bu sayede videolar aramalarda ilk siralarda cikiyor. Simdi adam videoyu liste disi olarak yukluyor oncelikle. Sonra bu hr izlenimleri aliyor bi sure(genelde 301+ olana kadar aliyolar) ve ardindan videoyu genele aciyor. Genele actigi zaman videoyu o an yuklemis gibi gorunuyor. Yeni kanallarda direkt ilk sirada cikmanin baska bi yolu oldugunu sanmiyorum, varsada bilmiyorum.
olabilri valla hiç fikrim yok
varmidir bunu satan adamlar falan hocam [URL[/URL]hocam botnet senin benim gibileri ağına düşürerek...bu kişiler pc uzkatan hertürlü takip etme istediği kişiyi sitediği siteye giriş yaptırabilme özelliği var...öyle bişey youtube kanalında her türlü kazanç elde edebilirsin.
botnet ağına düşen kişi
google arama motorunda aramış şekilde kişinin kanal veya sitesine sokma, ve sitede kaç dakika kalsın gibi işler mevcut...
Kimse Crakli işi babasın hayrına yapmıyo....
botnet tam bi lanetlik bi iş herkes bilmez bilende zaten söylemez....
birzaat şahit olduğum olay,adamın botneti varsa elinde istersen sen o videoyu adamdan 3-4 gün önce yükle fark etmez adam her türlü izlenim sayısı yüksek olacağı için her türlü öndedir....
çok fazla bunlara takma sen kazandığın kadar kazan...
1 yada en fazla 2 ayda alırsın verdiğin parayı![]()
![]()
BU benımde dıkkatımı cektı son 2 aydır falan özellıkle 20 saat once yuklemıs yuzbınlerden gıdıyo. var bır yontemı ama ne
1 yada en fazla 2 ayda alırsın verdiğin parayı![]()
![]()
orası öylede siz ciddi mi dediniz ki taktik hakkında ?
modaratörlere sahip çıkalımDDD
varmidir bunu satan adamlar falan hocam [URL[/URL]
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.