Atildim

adamlar zaten baştan sana söylemedimi tek telif gelse bile seni atarız. sende kabul ettin ve girdin. şimdi sisteme saçma dersen, sen saçmalamış oluyorsun.

okumadın sözleşmeyi yalnız tek telif geldiğinde atıcagını söylüyor tamam anladık ama karşı bildirimde bulundum ş.f.z biri kıllığına telif attı diye benim atılmam garip degilmi yani sonuçlanması beklemesi lazım degilmi ? nasıl bir iş anlayışıki bu ha ben karşı bildirimde bulunmasam anlarım atsınlar telif geldi karşı bildirimde bulundum neyse konuyu uzatmanın anlamı yok bidaha bu networke bulaşmıcaz açık ve net

Creative tek telifte atiyor tabii ki. Zaten adamlar sana pesin pesin telifli icerik yayinlama diyor. Ayni sekilde youtubeda soyluyor.

Arkadaslar konu acacaktim ama buraya yazayim.. Forumun asagi yukari % 60-70 lik kismi askerlik yapmistir askerde unlu bi soz vardir. Aferdersiniz onden gidenin burnuna arkadan gidenin g...ne vururlar..youtubede o taktikle calisiyor.. Az izlenirse para vermiyor cok izlenir youtubenin gozune batarsa youtube onune gecip dur bakalim kardesim bu videoyu sen nerden aldin kullanim hakkini goster diyor... Heleki 2014 ocaktan beri

partner dua et atmış.youtube tek telifli kanalları kapatıyor ona ne diyeceğiz:D

Creative tek telifte atiyor tabii ki. Zaten adamlar sana pesin pesin telifli icerik yayinlama diyor. Ayni sekilde youtubeda soyluyor.

atsın kardeşiim atmasın demiyoz ama bi beklesin kıllgına adamın biri telif yolluyorsa bizim günahımız ne oluyor burda beklesin telif geribildirimi sonuçlanmasssa atsın veya geri bildirim yollamassak gene atsın

eger kı ozgun calısmıyorsan sakın sakın bekleyeceksın onu bunu bılmem

suan 5 kanalım zoomin.tv de bağlı ve 3 tanesi telif yedi ve geri bildirimle düzelttim zoomin.tv hiç böle bişey yapmadı

atsın kardeşiim atmasın demiyoz ama bi beklesin kıllgına adamın biri telif yolluyorsa bizim günahımız ne oluyor burda beklesin telif geribildirimi sonuçlanmasssa atsın veya geri bildirim yollamassak gene atsın

Yedigin telif gercek telif biliyorsun dimi? Sahte telif gonderilmis olsa zaten o telif sana ulasamadan partner sirketin halledecekti buyuk ihtimalle.

evet biliyorum mahkemeye çıkmayada hazırım sorun değil kardeşim telif yediğim video o şahsa ait değil bundan %100 eminim

Hocam ne mahkemesinden bahsediyorsun ? attığın içeriği sen mi ürettin telif sahte olabilir lafım yok ancak haklarını elinde bulundurmadığın bir videoda geri bildirim işe yaramayacaktır. Telif sahte olsa dahi

kendine ait olmayan içeriğe telif gönderen kerkenezlere boyun eyeceksek hiç bu işle uğraşmayalım ozaman ben geçeyim p.ç başına gördüğüm tüm kanallara telif atım emek harcayan uğraşan adamların işlerini bozayım emeklerini süistimal edeyim varmı böyle bişey kardeşim sen ben nie uğraşıyoruz 3 kuruş alabilirmiyiz die

Kardeşim adamı yerden yere vurmuşsunuz, sahte telif kurbanı olmuş hırsızın hiçmi suçu yok

Hocam belirtilen mail, Yasin Çakmak'tı yanlış hatırlamıyorsum. Doğru diyen yanlış diyen kişiler oldu ancak bu kadar süredir bu kadar karşı telife rağmen telif gönderebildiğine göre ben gerçek olduğunu düşünüyorum gönderen kişinin. Network sahibi arkadaş da konuya yorumunu yazsın, ardından konuyu kapatalım bence, kabul edilen şartlar belli, durum belli.

partnerden atılıp 1 telifli kanalı adsenseye bağlayan varmı sorunsuz şekilde para kazandırmaya devam edermi acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri