Atlanamayan reklamlar hk

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
arkadaşlar videolarım da atlanamayan reklamlar falan hepsi aktif ondan mısır bilmem like ve dislike yükseliyor izlenimler pek yükselmiyor eskiden o beğeniye daha fazla izlenim alırdım.
ne yapayım şimdi , kaldırayım mı?
bi de o atlanamayan reklamlara tık başı mıı gösterim başımı para veriyor?

eğer videoların senden başkasının da yüklediği videolarsa atlanamayan reklamı kaldır derim ;)
eğer aratma yaptığımda aradığım videodan listede 5 tane çıktıysa ve ilk tıkladığım atlanamayan reklam verirse, ben o sekmeyi direk kapatır, listedeki videolardan başka birini tıklarım ..

Hocam sorunuzun cevabı değil ama paylaşma gereği duydum.. 70k izlenen videoda reklam seçenekleri full şekilde seçili.. Aynı kanalda 130k izlenen videoda atlanamayan reklamlar yoktu , kazanç 70k izlenende nerdeyse iki katı.. Şuan farkettim.. Üzüldüm valla..

atlanamayan reklam bende neden cıkmıyo anlamıs degılım

cevap bekliyorum arkadaşlar , aynı durumda olan kimse yok mu

Ben varım. Vds kullanmadan önce kendi netimle olan her kanalda videolar akıyordu vds gectim ilk 10 gün iyiydi son 10 gündür yerlerde izlenmeler. Ama vds kaynaklı oldugunu zannetmiyorum o reklamlarla alakalı olabilir benimde aklıma geldi. 1 saatte 400-500 izlenim alan uzun videolar 5 saatte 40-50 izlenimde kalıyor.

benimde partner kanallarımda izlenimler baya düşüşte idi bugün atlanamayan reklamları ve uzun atlanamayan reklamları iptal ettim umarım izlenimler normale döner.

Yılbaşı tatilinden dolayı izlenimler düşmüş 1 haftadır, bunu sıkıntı yapmayın tekrar düzelir.

Cep telefonu var tablet var dışarda gezsinler yine tutan tok açıp izlesinler tatilde neymiş :D

Ben kendim koymamış olmama rağmen iyi bir videoma atlanamayan reklam gelmiş anlamadım bu işi (kanal adsensede)

Şimdi şöyle bir şey var;

Adamlar reklamların yanına kabak gibi yazmışlar,
Uyarı: Görüntüleyenlerin videoyu terk etmesini artırabilir

Adam videoyu actıgı vakit uzun ve atlanamayan bir video geldimi karşısına çıkıyor olabilir çıktıgı vakit reklam gösterildiği icin izlenim yansımaz zaten. Bundan kaynaklıdır umarım.

dikkatimi çekti bu reklamlar sanırım 1 hafta 10 gün kadar önce geldi. Benim izlenimlerimde tam da bu dönemde düşmeye basladı hatta belli bir süre sonra video kayıp.

bende kapattım o reklamları 1-2 gün takip edelim bakalım ondan mı yoksa baska bir şeyden mi.

---------- Spam Engelliyici 02:55 ---------- Önceki Mesaj 02:54 ----------

Türkçe içerik çalışan kaldı mı ki :)

Ben varım ya işte. :D Ottoman People

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri