Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
btcturk gibi bi yer ama gecen sene btcler çalınmıştı bu siteden,250 300 tl lik btcm var alacağım.

hocam ödemişlerdi onları .yani kayıpları katrşılamışlardı.
zaten örnek verdim.mesela bittrex var bitstamp var ,benim demek istedigim btctürkten yüklenme oldu için sorun oluyordu sanırım diger sitelerden sorun çıkmıyor.

btcturk sitesine illa havalemi olacak kredi kartı ile ödeme yapamıyormuyum ?

btcturk sitesine girebilen var mı?Şifre veya kullanıcı adı yanlış diyor,şifremi unuttum da çalışmıyor.
Çalınma ihtimalini düşünüyorum ama telefona gelen kodu girmeden çalamazlar heralde

btcturk sitesine girebilen var mı?Şifre veya kullanıcı adı yanlış diyor,şifremi unuttum da çalışmıyor.
Çalınma ihtimalini düşünüyorum ama telefona gelen kodu girmeden çalamazlar heralde

Bende de telefona gelen koda yanlış diyo anlamadım. Geçidir heralde düzelir.

EDIT: Düzeldi, girebildim şuan.

Bende de telefona gelen koda yanlış diyo anlamadım. Geçidir heralde düzelir.

EDIT: Düzeldi, girebildim şuan.

Hatalı bir kullanıcı adı ya da şifre girdiniz
ben hiç giremiyorum yarın yazarım destekten inş hatadır

Hatalı bir kullanıcı adı ya da şifre girdiniz
ben hiç giremiyorum yarın yazarım destekten inş hatadır

En az 1 tane büyük harf girmek gerekiyordu hocam , ona dikkat ediyormusunuz ? Ben genelde orda hata yapıyorum her seferinde :)

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] hocam benimde girmiyordu mail attım hesabımı dolandırıcılık ve yasal olmayan işlemlerden dolayı incelemeye almışlar sonradan geri aktif ettiler sizde mail atın

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] hocam benimde girmiyordu mail attım hesabımı dolandırıcılık ve yasal olmayan işlemlerden dolayı incelemeye almışlar sonradan geri aktif ettiler sizde mail atın

teşekkürler yarın ulaşıcam.Bugün yüklü bi miktar yatırdım ondan olabilir

teşekkürler yarın ulaşıcam.Bugün yüklü bi miktar yatırdım ondan olabilir

Uzun süredir BTC Turk kullanıyorum.Bu tür sorunları hiç yaşamadım.Herhangi bir sorun olması durumda mail ile bildirin.İlgilenirler.Bir de giriş için telefon kullanmayın.Google authenticator (GA) kodu ile giriş yapın.SMS sisteminde sıkıntı olsa bile rahatça giriş yapabilirsiniz.

Şu an deneme amaçlı 3 günlük plana 11$ yatırım yaptım.

Son düzenleme:
Deneme amaçlı 3 günlük plana 11$ yaptığım yatırım 22 dakikada hesabıma geçti ve yatırım başladı.

13.75$ ve 0.99$ olmak üzere toplamda 14.74$ daha ödeme alındı.

Buradan kayıt olarak destek olabilirsiniz.

Herkese bol kazançlar. :)

Uzun süredir BTC Turk kullanıyorum.Bu tür sorunları hiç yaşamadım.Herhangi bir sorun olması durumda mail ile bildirin.İlgilenirler.Bir de giriş için telefon kullanmayın.Google authenticator (GA) kodu ile giriş yapın.SMS sisteminde sıkıntı olsa bile rahatça giriş yapabilirsiniz.

Şu an deneme amaçlı 3 günlük plana 11$ yatırım yaptım.

arkadaşın dediği gibi olmuş.Bilgilendirme mesajı atmaları lazım ben de hesap çalındı diye pc yi temizliyordum :D

z5yJY6.png

Arkadaşlar BTC Turk sorun çıkarabilir.Bu nedenle yatırım yapmak için şu yöntemi deneyin:
1-) www.coinbase.com buradan üye olun.Doğru bilgi verin.
2-) Sağ üstteki adınızın üstüne gelip "Advanced" yazısına tıklayın.Orada 1 ile başlayan bir adres göreceksiniz.isterseniz "Create New Address" yazısına tıklayıp yeni bir adres alabilirsiniz.
3-)Elinizdeki BTC'leri oradaki adrese BTC Turk üzerinden gönderin.(BTC Turku sadece para ile BTC almak için kullanın.)
4-)Yatırım yapmak istediğinizde artık bu site üzerinden ödeme yapın.
5-)Ödeme yapmak için; Send/Request yazısına tıklayın.Üst kısıma adresi alt kısıma miktarı yazıp gönderin.
6-)Atlantinv sitesindeki BTC adresinizi değiştirmek için https://atlantinv.com/?a=support adresine eski BTC adresinizi,yeni BTC adresinizi,atlantinv'ye üye olurken verdiğiniz güvenlik sorusu ve cevabını mail olarak gönderin.Artık ödemeleri coinbase hesabınıza sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.

Üstelik BTC Turk BTC gönderirken 60 kuruş kadar kesinti yaparken coinbase kesinti yapmıyor!

Ana konuya da ekledim.Herkese bol kazançlar. :)

---------- Spam Engelliyici 11:26 ---------- Önceki Mesaj 10:06 ----------

[MENTION=11398]abduko[/MENTION] Tamam bilgileri,fotoğrafları alırsın anlarım da saygı açısından bir izin alır,alıntıdır yazarsın.Ayıptır bu yaptığın.

Son düzenleme:

Buna ne yazdın cevap olarak usta da açtılar.

Arkadaşlar BTC Turk sorun çıkarabilir.Bu nedenle yatırım yapmak için şu yöntemi deneyin:
1-) www.coinbase.com buradan üye olun.Doğru bilgi verin.
2-) Sağ üstteki adınızın üstüne gelip "Advanced" yazısına tıklayın.Orada 1 ile başlayan bir adres göreceksiniz.isterseniz "Create New Address" yazısına tıklayıp yeni bir adres alabilirsiniz.
3-)Elinizdeki BTC'leri oradaki adrese BTC Turk üzerinden gönderin.(BTC Turku sadece para ile BTC almak için kullanın.)
4-)Yatırım yapmak istediğinizde artık bu site üzerinden ödeme yapın.
5-)Ödeme yapmak için; Send/Request yazısına tıklayın.Üst kısıma adresi alt kısıma miktarı yazıp gönderin.
6-)Atlantinv sitesindeki BTC adresinizi değiştirmek için https://atlantinv.com/?a=support adresine eski BTC adresinizi,yeni BTC adresinizi,atlantinv'ye üye olurken verdiğiniz güvenlik sorusu ve cevabını mail olarak gönderin.Artık ödemeleri coinbase hesabınıza sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.

Üstelik BTC Turk BTC gönderirken 60 kuruş kadar kesinti yaparken coinbase kesinti yapmıyor!

Ana konuya da ekledim.Herkese bol kazançlar. :)

---------- Spam Engelliyici 11:26 ---------- Önceki Mesaj 10:06 ----------

[MENTION=11398]abduko[/MENTION] Tamam bilgileri,fotoğrafları alırsın anlarım da saygı açısından bir izin alır,alıntıdır yazarsın.Ayıptır bu yaptığın.

eğer çok rahatsız olduysanız kaldırırım konuyu fakat bu forumda konu açmadım alıntıdır diye nereyi yazmam gerek onu anlamadım ? sizin konunuzu baltalamadımda sitemdeki yazıdan mı bahsediyorsunuz yoksa r10 daki konudan mı ?

eğer çok rahatsız olduysanız kaldırırım konuyu fakat bu forumda konu açmadım alıntıdır diye nereyi yazmam gerek onu anlamadım ? sizin konunuzu baltalamadımda sitemdeki yazıdan mı bahsediyorsunuz yoksa r10 daki konudan mı ?

Ben kaldırın gibi bir şey söyledim.Emek verilip hazırlanan bilgileri izin almadan paylaşıyorsunuz.Nerede paylaşırsanız paylaşın.Öncelikle izin almalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri