Forumdan hiç kimse raporların gerçek yada sahte olduğunu kanıtlayamaz, ancak bizim dikkat ettiğimiz nokta şu,
2008 2009 dan bu yana tüm hyip sistemleri açılırken direk ben hyip sitesiyim demez
7 8 yıldır açılan tüm hyip sistemlerinde amaç şu,
ortaya bir iddaa atarlar, (forex gibi)
paranızı bize verin, şu bu sistemden ikiye katlayalım, belli bir süre sonra ana paranız ile birlikte kar da elde ediceksiniz vs derler, ama sözde bahsettikleri sistem bence gerçekçi değil, milllet inansın diye forex ve benzeri sistemlerden kazanç sağladıklarını ortaya atarlar,
inanıp inanmamanız size bağlı, 7 8 yıldır ben birçok hyip sistemi gördüm, tamamının mantığı bu şekilde çalışıyor
En son 1 yıl önce açılan cointellect sistemindede sözde mantık buydu
SİSTEM NASIL ÇALIŞIR GENEL BİLGİ :
Şimdi hocam bu sistem Bulut server sistemi . Firma bizim paramızla server makinaları alıyor.diyelim ki benim 300 euroma 1 makina aldı ve bunu kullandı müşteriden kazandığı paranın %10 nunu(tamamen sayısal bilgi ) 6 ay boyunca bana vercek sonra ne olcak ? makinalardan gene para kaznamaya devam edecek ama bizim sözleşmemiz 6 ay olduğu için 6 aydan sonraki tüm kazançlar firmaya kalacak....hatta şu kadar diyelim makinaların kendisi bile firmaya kalmış olsa bile 6 ay boyunca kaznadığı paradan bize veridği devede kulak ...büyük pasta firmaya kalır herzaman...böle olması laızm ki firma ayakta kalsın......sistem böle çalışır
kaynak
Burdan bakıldığında cointellect sistemide hiç kapanmaması gerekirdi, sistemde sözde sıfır zarar etme vardı,