Attığım video patladı

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bende bir ara bir video yuklemiştim Haber kanalından aldım
Aynı şekilde 5 saatte sürmedi 40 k olmuştu :) ama sonra sondü :)

Bu kadar dislike kanalı goturur bana kalırsa şikayet alıyor video kanal sağlamsa sizin yerinizde olsam silerim videoyu ama kanal önemsiz ise silmeyin

disslike silinmesiyle hiçbir alakası bile yok o sadece insanların beğenip beğenmemesi için sunulmuş birşey eğer öyle birşey olsaydı bu video çoktan silinmişti 5 bin disslike yemiş buyrun

Directioner Marşı - YouTube

disslike silinmesiyle hiçbir alakası bile yok o sadece insanların beğenip beğenmemesi için sunulmuş birşey eğer öyle birşey olsaydı bu video çoktan silinmişti 5 bin disslike yemiş buyrun

Directioner Marşı - YouTube

Alakası olmadığını ben de biliyorum ama videonuz şikayet alıyorsa gider kanal ben bunu söyledim.

Hocam Türklerin hassas olduğu konulara(dini,milli) dokunmuyorsa bir sıkıntı olmaz. Yabancıysa zaten bir şey olmaz :)

Alakası olmadığını ben de biliyorum ama videonuz şikayet alıyorsa gider kanal ben bunu söyledim.

şikayet için birşey diyemem haklısınız ama beğeni konusunda olacağını düşünmüyorum bu arada 53 disslike 45 yorum olmuş :D

1 videom izlenime göre aşırı dislike almıştı videoya birazda like verinde youtube engellemesin yazmıştım like ile dislike orantılı olmuştu hala bi sorun yok videoda çok şükür :D

bu videoyu ben 6-7 gibi förmüştüm tırstım atmadım pişmanım :D

Bülent Ersoy bayıldı mı yoksa ? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri