bu nedir ya D:
D: yarım saattir gülüyorum

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İç savaş çığırtkanlıgı derken hocam ? mesela örnek verebilirisinz merak ettim .
Ulkenin su an ki durumu , okur yazar orani dikkate alindiginda , bunlar sasilacak bi durum degil , akp nin bi bakaninin dedigi gibi , okur yazar orani arttikca oyumuz dusuyor , egitim sistemini ellerinden geldikleri kadar oldurduler zaten , gutmeye devam .....
https://www.youtube.com/watch?v=VrG9z3TE_Ig
https://www.youtube.com/watch?v=_Ye-_YGHYlU
Bunları bulabildim, sabah gazetelerin yorumlandığı programı da aradım ama yeni videolar yok. Darbe öncesi ve sonrası, o program da çok fena gaza getirici yayın yaptıklarını izlediğim için biliyorum. Muhalif gastelerdeki yazarları parmak göstererek hain vb ithamlardan çekinmiyorlar. Zaten bu örnekler yeter fikri durumlarına.
Bir yt kanalı bu şekilde hedefler gösterse tamamda, bu bir televizyon kanalı nasıl bu şekilde hesapların orjinal olup olmadığı belli olmadığı twitleri referans alarak, ironi yapılmış mesajları alıntılıma yaparak hedef gösterme yapabilir? Sanki 10 senedir bu insanları kadrolaştıran bu sanatçılarda tüm suç bunlarda. Kesin bir suçları varsa cezalandırılırlar. Ama biz bu durumu 2007 de de yaşadık. Yüzlerce kişi haksız yere linç edildi. İdam olsaydı birsürü kişi idam edilmişti belkide. Tabi ozaman iadei itibar nasıl yapılırdı?
Gta 4 ü darbe planı sanan medya bu haberlerinde çok akıl yürütmüşlerdir inşAllah.
Edit: Bu serzenişimi a habere yada başka biryere düşman olduğum için değil, bu ayetlere dayanarak dindar bir görüş gibi insanları dinin dışına iten zihniyete karşı olduğum için yapıyorum.
Hislerinize uyup adaletten sapmayın. (7/135)
Bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi âdil davranmamaya itmesin. (5/8)
İnsanlar arasında adaletle hükmet. Hevâ ve hevese uyma. (38/26)
"Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz. (Hucurat Süresi 6)"
kıza yazık hadi onu geçtim de kameramanda mı anlamıyo
demekki bunca yıl aezakmı yazıp kaçıyorlarmış sdfjkshdjkfh
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.