Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
komikAma bu yapılan yanlış haberi tüm havuz medyasına , hükümete bağlayanları görünce şaşırıyorum. Ben şahsen insanların hata yapabileceğine inanıyorum o yüzden talihsiz bir hatalı haber olmuş. Ama aşırı dalga geçicek yerden yere vurucak , olayı darbenin oyun olduğuna bağlıcak kişilerin de işe yaramaz insanlar olduğuna inanıyorum
![]()
Havuz medyasının bunun gibi komik yüzlerce haberi var, sadece bu haber baya bir sırıtmış. a haber bunu yapmış, atv alıntılamış. ahaberin bunu yapacağı belliydi zaten darbeden beri iç savaş çığırtkanlığı yapıp duruyor, mesaj atmadı diye vatan haini ilan etmediği adam kalmadı. Öteki beriki diyerek nefret söylemleri yayıyorlar. Allah da böyle gülünç duruma sokar böyle. Allah aşırıları sevmez.
siyaset started![]()
Havuz medyasının bunun gibi komik yüzlerce haberi var, sadece bu haber baya bir sırıtmış. a haber bunu yapmış, atv alıntılamış. ahaberin bunu yapacağı belliydi zaten darbeden beri iç savaş çığırtkanlığı yapıp duruyor, mesaj atmadı diye vatan haini ilan etmediği adam kalmadı. Öteki beriki diyerek nefret söylemleri yayıyorlar. Allah da böyle gülünç duruma sokar böyle. Allah aşırıları sevmez.
edit. Tartışmaya gerek yok sonra olan bize oluyorUlkenin su an ki durumu , okur yazar orani dikkate alindiginda , bunlar sasilacak bi durum degil , akp nin bi bakaninin dedigi gibi , okur yazar orani arttikca oyumuz dusuyor , egitim sistemini ellerinden geldikleri kadar oldurduler zaten , gutmeye devam .....
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.