ATV habercilikte çığır açtı

komik :) Ama bu yapılan yanlış haberi tüm havuz medyasına , hükümete bağlayanları görünce şaşırıyorum. Ben şahsen insanların hata yapabileceğine inanıyorum o yüzden talihsiz bir hatalı haber olmuş. Ama aşırı dalga geçicek yerden yere vurucak , olayı darbenin oyun olduğuna bağlıcak kişilerin de işe yaramaz insanlar olduğuna inanıyorum :D

Havuz medyasının bunun gibi komik yüzlerce haberi var, sadece bu haber baya bir sırıtmış. a haber bunu yapmış, atv alıntılamış. ahaberin bunu yapacağı belliydi zaten darbeden beri iç savaş çığırtkanlığı yapıp duruyor, mesaj atmadı diye vatan haini ilan etmediği adam kalmadı. Öteki beriki diyerek nefret söylemleri yayıyorlar. Allah da böyle gülünç duruma sokar böyle. Allah aşırıları sevmez.

İnsanları diplomasına göre degil de dayısına göre bir yere getirirsen sonu bu olur.bize de allahım yarattın bari takip et demek düşer.

Havuz medyasının bunun gibi komik yüzlerce haberi var, sadece bu haber baya bir sırıtmış. a haber bunu yapmış, atv alıntılamış. ahaberin bunu yapacağı belliydi zaten darbeden beri iç savaş çığırtkanlığı yapıp duruyor, mesaj atmadı diye vatan haini ilan etmediği adam kalmadı. Öteki beriki diyerek nefret söylemleri yayıyorlar. Allah da böyle gülünç duruma sokar böyle. Allah aşırıları sevmez.

ben sana muhalif medyadan öyle haberler gösteririm ki ağızın açık kalır :)

Bir kaç kişinin yaptı hatayı bütün bi şirkete yüklemek yanlış bence

Arkadaşlar sanırım benfe fötöcüyüm yıllarca bilinçsizce bu şifreleri kullandım ve şuan çok pişmanım :(

şaka bir yana gerçekten acayip bir durum cehaletin donma noktası bir olay bu :D

laughing-gifs-foolish-human.gif

ya herşeyi geçtim de neye kızıyorum biliyor musunuz, sağı solu geçin, akp yi chp yi falan, bunun siyasetle alakası yok, biz çok değil 5-6 yıl önce bu adam hain, satılmış, amerikan ajanı dediğimizde millet bize dinsiz imansız bunlar diyordu, eeee şimdi geldik mi dediğimiz noktaya, onun için bu ********lere karşı akp-chp-mhp birlik olmalı, en azından şu zor günleri atlatana kadar, bu vatan elden giderse kimse şuncuydu buncuydu demeyecekler, hepimizi gömecekler şu toprağın altına.

Bugün duymuştumda inanmamıştım, videoyu görünce gülsemmi ağlasammı şaşırdım.

Yahu bak şimdi.
Zaten karşında kendi kendini bitiren maskesi tamamen düşen bir örgüt var.
Neden otu b.ku cemaate darbeye bağlayarak olayı itibarsızlaştırıyorsun.
Bunlara salak desem az gelir. Nerden tutsan elinde kalır bir ülke olduk ya.

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

Bide alman zdf kanalı olayı vardı. Cahillik başa bela.

İç savaş çığırtkanlıgı derken hocam ? mesela örnek verebilirisinz merak ettim .

Habercilikte gelinen son nokta. Hatta yüz yılın haberi niteliğinde. Çöpün içinden şifre çıkması. Ömer Çelakıl görse hasetinden çatlardı.

Ulkenin su an ki durumu , okur yazar orani dikkate alindiginda , bunlar sasilacak bi durum degil , akp nin bi bakaninin dedigi gibi , okur yazar orani arttikca oyumuz dusuyor , egitim sistemini ellerinden geldikleri kadar oldurduler zaten , gutmeye devam .....

Ulkenin su an ki durumu , okur yazar orani dikkate alindiginda , bunlar sasilacak bi durum degil , akp nin bi bakaninin dedigi gibi , okur yazar orani arttikca oyumuz dusuyor , egitim sistemini ellerinden geldikleri kadar oldurduler zaten , gutmeye devam .....
edit. Tartışmaya gerek yok sonra olan bize oluyor :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri