Avarice nickli kişiden şikayetçiyim

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var

ByEdGe

Kayıtlı Üye
Ayın 13 gibi [MENTION=4970]Avarice[/MENTION] nickli arkadaştan bir kanal aldım ve ödemesini yaptım.. Fakat kanal 3 gün dayanmadı ve bugün topluluk yediği için diğer kanallarımında para kazanması arkadaştan aldığım bu kanal yüzünden gitti..Arkadaşla buradan 14 sularında pm ile irtabat kurmaya çalıştım fakat kendisi saat 18 sularında forumda olmasına rağmen bana dönüş yapmadı..Şu anda çok sinirliyim ve mağdur durumdayım.. Umarım bu arkadaşla durumu çözüme kavuştururuz..

Ticaretin gerçekleştiği konu: http://www.ytpara.com/normal-kanal-...rli-eski-kanallar-alinacaktir.html#post314489
Edit: arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor gereksiz yorum yazmayın lütfen..

hocam skype konuşmalarınız duruyorsa konuya delil olarak ekleyin, Ayrıca görüşmelerinizde hiç bir telif ve ihtar olmadığını teyit ettiniz mi ? Satın Alırken.

hocam skype konuşmalarınız duruyorsa konuya delil olarak ekleyin, Ayrıca görüşmelerinizde hiç bir telif ve ihtar olmadığını teyit ettiniz mi ? Satın Alırken.

Tabiki aldığım zaman telif ihtar vs.. hiçbirşey yoktu.. Konunun akibetine göre zaten konuşmaları eklemeyi düşünüyorum.. [MENTION=4970]Avarice[/MENTION] nickli kişininde açıklamaları önemli burada umarım daha fazla büyümeden sorunu çözeriz..

[MENTION=4970]Avarice[/MENTION] konuya bekleniyorsun

evet mağdur olmussunuz hocamda karsı taraf bunun ıcın sıze zaten garantı veremez kanaldakı vıdeolara ne zaman ne olacagı bellı değildir ki

evet mağdur olmussunuz hocamda karsı taraf bunun ıcın sıze zaten garantı veremez kanaldakı vıdeolara ne zaman ne olacagı bellı değildir ki

arkadaşımızın dediğine katılaraktan, orta yolu bulmanız dileğiyle fakat hocam benim görüşüm her ne kadar mağdur edilseniz de arkadaş size kanalı sağlam ve çalışır bir şekilde teslim etmiş.

YT işi başlı başına risktir ve siz bu riski göze almışsınız.
Arkadaş teslim ettiğinde, telif ihtarı vs. yokmuş bu durumda pek bir sorumluluk kalmıyor karşı tarafta.
Siz satın aldıktan saatler sonrada patlayabilirdi, aylar sonrada...
yt işte.
Karşı tarafı dinlemeden yorum yapmak olmaz.

tek 1 sorun var kanala topluluk uyarısı gelır arkadasta onu es geçer o maili siler sonra sıze satmıs olursa 3 gun ıcınde evet o kanal kapanır ama bunu kanıtlayamazsınızda :S geçmıs olsun

Tabiki kimse garanti veremez ama aldıktan hemen sonra böyle bir olayı yaşamam ne kadar normal sizce lütfen biraz empati

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Hocam tamamda siz bir kanal satsanız 3 gün sonra kanal kapansa siz bu durumda ne kadar sorumluluk alırsınız?

Arkadaşlar bu mesajı yazdıktan sonra belki acıtasyon yapıyor gibi gozukecem fakat gerçekten öyle günlük 100 200 kazanan biri değilim ki kazandığım son 1 haftalık kazancımı o arkadaşda biliyor biraz daha kazancım iyileşir derken bu olayı yaşamam bugün beni yipratti

---------- Mesaj saat 20:41:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:44 civarında gönderildi. ----------

Hocam tamamda siz bir kanal satsanız 3 gün sonra kanal kapansa siz bu durumda ne kadar sorumluluk alırsınız?

Yorumun için teşekkürler fakat dikkat edersen ben kanal satmıyorum ve bu arkadasda ilk kez kanal satmıyor onuda biliyorum..

diz,film yada çizgi değilken kapanması da tuhaf...
kavgalı dövüşlü bir şeyler mi vardı ki..anlayamadım..

diz,film yada çizgi değilken kapanması da tuhaf...
kavgalı dövüşlü bir şeyler mi vardı ki..anlayamadım..

Hayır o tarz şeyler yoktu 3 adet video vardı anladığım kadarıylada mixlenmiş çalışmalardı.. Hayır hangi birine yanayım bilmiyorum bu kanalı kaybettiğime mi ? bu kanal yüzünden diğer kanallarımında para kazanmasının kapandığına mı Birde boş yere bu kanala verdiğim paraya mı ? :mad:

hocambence haksızsınız zaten kanalı satın alırken bu durumları goz onunde bulundurarak almanız lazımdı bu sizin sucunuz kanal satıldıkdan sonra diger tarafla alakası kesilmiş demektir. tabiki ufak tefek sorunlarda iletişim halinde olunması lazım

Yeni geldim arkadasla yaklasık 15 dakikadır pmden görüşüyoruz anlasabilirsek burdan devam ederiz ki zaten ortada hersey kanal satmanın da suc oldugunu bilseydim satmazdım mı diye savunayım nasıl savunayım bu konuda kendimi çözemedim daha

[MENTION=4970]Avarice[/MENTION] yardımcı olmaya çalışıyor sağolsun en az zararla problemi çözmeye çalışıyoruz.. Arkadaşın sattığı para kazanmaya kapatılan bu kanalı boş bir adsenseye taşıyıp para kazanmasını açmaya çalışacağız bakalım..

bence şikayet edecek bir durum yok.

Ayın 13 gibi [MENTION=4970]Avarice[/MENTION] nickli arkadaştan bir kanal aldım ve ödemesini yaptım.. Fakat kanal 3 gün dayanmadı ve bugün topluluk yediği için diğer kanallarımında para kazanması arkadaştan aldığım bu kanal yüzünden gitti..Arkadaşla buradan 14 sularında pm ile irtabat kurmaya çalıştım fakat kendisi saat 18 sularında forumda olmasına rağmen bana dönüş yapmadı..Şu anda çok sinirliyim ve mağdur durumdayım.. Umarım bu arkadaşla durumu çözüme kavuştururuz..

Ticaretin gerçekleştiği konu: http://www.ytpara.com/normal-kanal-...rli-eski-kanallar-alinacaktir.html#post314489
ÖNCELİKLE Geçmiş olsun
Kanaldaki video ya 2 gun sonra topluluk geleceğini nerden bileccek adam. ....

ÖNCELİKLE Geçmiş olsun
Kanaldaki video ya 2 gun sonra topluluk geleceğini nerden bileccek adam. ....

teşekkürler konuyu editledim..

bence şikayet edecek bir durum yok.

Konuyu editledim arkadaşlar bazı şeyler üst üste geldi konuyu dile getirme ihtiyacı duydum bende anlayışlı olun biraz...

[MENTION=4970]Avarice[/MENTION] dostum senin bu dediğin şekilde olacak mı g+ yöntemiyle bu sorunlu kanal açılacakmı ? skype gelirsen sevinirim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri