avea rezaleti

Trainer

Kayıtlı Üye
selamlar. Dün öğle vakti "500" den sms geldi. "Abone sözleşmeniz;sözleşme maddeleri uyarınca,her türlü yasal yola başvurma hakkı saklı olmak üzere gün içinde fesih edilecektir. Hattınız faturalıysa, fesih tarihine kadar olan dönemi kapsayacak şekilde son bir faturanız düzenlenecektir" yazıyordu.

Müşteri hizmetlerini aradım anlattım durumu hattımla ilgili bir sorun olmadıgını söylediler. Ardından akşam 19.00 da hattım kapandı.Yine müşteri hizmetlerini aradım. Beni uzun süre beklettikten sonra sistemsel arıza yüzünden yanlışlıkla kapatıldıgını ve gerekli yerlere bildirildiğini, en kısa sürede düzeltileceğini söyledi ve özür dilediler. Tabi zaman bildirmediler.
Bugun mağduriyetimin ne zaman giderileceğini sormak için müşteri hizmetlerini terkar aradım. Hattımın neden kapandığını hiçbir şekilde izah etmedikleri gibi en yakın avea çözüm merkezine gidip "yeniden hat alır gibi ücret ödeyerek" işlem yapılması gerektiğini söyledi. Ben iletişim hakkımın engellendiğine mi,sebepsiz yere hattımın kapatıldığına mı, pişkin pişkin yeniden satın almam gerektiğini söylemelerine mi yanayım bilemedim. Yasal olarak nasıl bir hakkım var,sözleşmelerinde tek taraflı sebepsiz fesih yapılabilir mi? nasıl bir yol izlemeliyim. önerilerinizi bekliyorum.

Doğrudan Vodafone veya Turkcell'e taşı hocam numaranı bana sorarsan. Zaten yeni gelenlere daha çok avantaj sunuyorlar. Avea çok sıkıntı çıkarıyor.

avea kesınlıkle iyi çekmıyor türkcelin en ıyı çektiği yerde avea çekmıyor ses kaliteside çok düşük

Avea kullaniyorum memnunum fakat farkli bir operatore gececeksen turkcelle gecme baya pahali ve paketleri az zenginim diyorsan gec vodafone hem kaliteli hem pahali degil

Telefondan gönderildi.

Faturalı hat kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyor Artık eskisi gibi degil yani bir sürü güzel paket var çoguda ihtiyaçlarınızı karşılayacak türden tüketici hakları ile araştırmanı tavsiye ederim ama genelde bu sorunu avea anlatmak daha mantıklı ama arada çagrı merkezinden ayarsız kişiler çıkabiliyor farklı günlerde farklı kişilere anlatman faydalı olacaktır

avea ne yazık ki böyle, şebeke sorunu var.. Benim pakete yakın bir paket bulursam turkcell de geçecem..

5-10 lira fark olabilir..

5000 sms her yöne
600 dk her yöne
2 gb net

Fiyat: 28 TL var mı buna yakın paket turkcell de

---------- Spam Engelliyici 11:20 ---------- Önceki Mesaj 11:18 ----------

aslında bu paketi yıllık abone olsam iyi gibi

Faturalı hat kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyor Artık eskisi gibi degil yani bir sürü güzel paket var çoguda ihtiyaçlarınızı karşılayacak türden tüketici hakları ile araştırmanı tavsiye ederim ama genelde bu sorunu avea anlatmak daha mantıklı ama arada çagrı merkezinden ayarsız kişiler çıkabiliyor farklı günlerde farklı kişilere anlatman faydalı olacaktır
hattım faturalı değil kontorlu. sms o sekilde geldi. suan sikayetvar coma konu acıyorum :D artık o da olamzsa hakem heyetine gideceğim. yanlarına bırakmama taraftarıyım. ama aranızda yasal oalrak hak aramam için en uygun yol nedir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. sinirden patlayacağım o derece. bu pişkinlikleri nedir onu anlamadım. hadi sorun oldu düzelteceğiz dediniz sonrasında böyle yapmaları hakikaten çok yanlış

selamlar. Dün öğle vakti "500" den sms geldi. "Abone sözleşmeniz;sözleşme maddeleri uyarınca,her türlü yasal yola başvurma hakkı saklı olmak üzere gün içinde fesih edilecektir. Hattınız faturalıysa, fesih tarihine kadar olan dönemi kapsayacak şekilde son bir faturanız düzenlenecektir" yazıyordu.

Müşteri hizmetlerini aradım anlattım durumu hattımla ilgili bir sorun olmadıgını söylediler. Ardından akşam 19.00 da hattım kapandı.Yine müşteri hizmetlerini aradım. Beni uzun süre beklettikten sonra sistemsel arıza yüzünden yanlışlıkla kapatıldıgını ve gerekli yerlere bildirildiğini, en kısa sürede düzeltileceğini söyledi ve özür dilediler. Tabi zaman bildirmediler.
Bugun mağduriyetimin ne zaman giderileceğini sormak için müşteri hizmetlerini terkar aradım. Hattımın neden kapandığını hiçbir şekilde izah etmedikleri gibi en yakın avea çözüm merkezine gidip "yeniden hat alır gibi ücret ödeyerek" işlem yapılması gerektiğini söyledi. Ben iletişim hakkımın engellendiğine mi,sebepsiz yere hattımın kapatıldığına mı, pişkin pişkin yeniden satın almam gerektiğini söylemelerine mi yanayım bilemedim. Yasal olarak nasıl bir hakkım var,sözleşmelerinde tek taraflı sebepsiz fesih yapılabilir mi? nasıl bir yol izlemeliyim. önerilerinizi bekliyorum.

Tüketici Haklarına müracaat et tahminimce tazminat alırsın .. onlara sorman daha doğru olacaktır

hocam hiç erinme git şikayette bulun tüketici haklarına.

Avea rezil bir firma geçen 2014ün eylül - ekim aylarında lumia 1520 aldım durumum iyiydi 24 ay taahhütle 150 ödeyerek takside girdim aralık sonunda paketimin yetersiz olduğundan dolayı platin minimi ne var o tarifeye geçiş için aradaım ve

müşteri hizmetleri geçiş için herhangi bir problemin olmadığını mevcut taahhütümün devam ederek tarife değişikliği yapabileceğimi söyledi ve bende tamam o zaman işlemi gerçekleştirin dedim.. görevli şuan sistemde arıza var daha sonra arayın dedi bende o anda internet sayfasında avea açıktı ve bakın şuan benim ekranım çalışıyor geçişi burdan yapabilirmyim dedim ve tabiki dedi geçişi yaptımmm :D olay bundan sonra patlak verdi..

ocak sonu bi geldi fatura bedeliniz 2100 tldir son ödeme 06 şubat :D yuh anasının gözüü.. yani..

şeref yoksunları taahütümün tarife değişikliği yaptığımdan bozulduğunu ve toplam borcun o ayki faturaya yansıdığını söylediler herşeyi anlattım. müşteri hizmetlerinizle konuşmam var taahütümün devam edeceğini söyledi dedim tamam ama siz değişiklik yapmışsınız diyor bizim personelimiz yapmadı dedi.. neyse anlayacağın avea kadar karaktersiz bir firma yok..

sonra ne yaptığıma gelince borcu ödedim ve aveanın üstünü çizdim..

turkcelle egeçtim aylık 25 tl lik paketine adamlar öyle bi kandırma işlemi yapmışlarki internet paketin 2n seviye yani tam hızında kullanamıyorsun aveadan beterdi onu 1 ay içinde bıraktım şuan vodafone kullanıyorum memnunum.

Yeşil Akıl Küpü tafime Devretme özelliği var bir önceki aydan kalan kullanım hakkım bir sonraki aya aktarılıyor 29 TL Her yöne 1000 Dk. Her yöne 1000 SMS 1GB (yetmemeye başladı :D )

konuşmaların kayıtları var,tüketici haklarına teslim edersem onlar dava mı açar yoksa bildirimde bulunup maduriyetimin giderilmesini mi sağlar . Beni bu işe bulaştırmadan dava açarlarsa çok memnun olurum açıkcası :)

hocam şikayetvar.coma açtıgım konuya cevap verdiler incelenecek diye. sizce buraya da şikayet etmem doğru olur mu yoksa biraz beklemeli miyim

Şikayetvar özel bir site benim verdiğim tüm telekomünikasyon kurumlarının denetlemesini yapan kurum benim başıma da bu tür kurumlardan çok şey geldi hepsinde buraya şikayet ettim 48 saat içinde çözdüler.

avea ne yazık ki böyle, şebeke sorunu var.. Benim pakete yakın bir paket bulursam turkcell de geçecem..

5000 sms her yöne
600 dk her yöne
2 gb net

Hocam hat taşıyanlara bi ara yıldız paketleri ile iyi kampanya vardı.
şuan 30 liraya
2gb net
500 dk her yöne
1000 sms her yöne gayet yeterli bir paket.

5000 sms her yöne
600 dk her yöne
2 gb net

vodafondan 29 tllik tarife aldım 7 dk konuştum 100 mb internete girdim 2 sms attım gelen fatura 59 tl aradım sordum kdv yeni hat parası bilmem ne cart curt

Şahsi görüşüm Avea'nın hizmetinin çok yetersiz olduğu.Babamın hattını kapattırmak istedik. 2 kere 600 TL ödettiler.Birincisinde olmamış mı bir şeyler salladılar.Para çok değildi diye uğraşmadım.Ama aslında bir kuruş bile olsa uğraşacaksın da işte...

500 dk her yöne 5000 sms heryöne 2 gb internet 29 tl vodafone

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------

vodafondan 29 tllik tarife aldım 7 dk konuştum 100 mb internete girdim 2 sms attım gelen fatura 59 tl aradım sordum kdv yeni hat parası bilmem ne cart curt

ben ortalama 2,5 yıldır kullanıyorum hocam bir sorun olmadı fatura stoplu benimki birince duruyor.

500 dk her yöne 5000 sms heryöne 2 gb internet 29 tl vodafone

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------

ben ortalama 2,5 yıldır kullanıyorum hocam bir sorun olmadı fatura stoplu benimki birince duruyor.

148 tl cayma bedeli ödeyip cıktım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri