Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şikayet var.com a yazdım umarım yardımı dokunur olmazsada olmaz![]()
hocam ben tüketici hakem heyetinde rapotörlük yapıyorum. Faturanı öde faturada senden alınan fazla ücretler yazıyordur illaki. o fatura ile git hakem heyetine dilekçeni yaz mutlaka sonuçlanır lehine. gerekirke hakem heyeti bilirkişi atar o bölgende avea 3g hızı tespiti için.
Ben biryere başvurabilirmiyim şikayetçi olabilirmiyim ?
ise yariyo hocam, biz lipton icin yazdik ozur amacli bi koli icetea yolladilaroradan bı fayda goremen
kyk yurduna dışarıdan kablo çektiremiyormusun ?
bizim arkadaşlar izmirde çektirmişti 1.5-2 yıl önce.
şu vınn'a vereceğin parayı kabloya ve işçiliğe verirdin ve kafan rahat ederdi.
o eskidendi hocam 28 mayısda yeni kanun yurürlüğe girdi. 6502 tüketici kanunu. artık hiç bir ceza ödemeden taahhudunuzden çıkabilirsinizherhangi bir hak talebinde bulunamayacağınızı zannediyorum.
Size jet modemin o bölgede çektiğini söyleyen müşteri hizmetleri değildi sonuçta herhangi bir ses kaydı resmi bir durum yok. bayinin söylemiş olduğu vermiş olduğu bilgiler bir nitelik taşımamakta malesef. diğer bir husus arkadaşınıza neden 30 tl geldiğini anlayamadım ancak ona bir fatura da daha çıkma ihtimali olabilir. fatura kesim tarihleriniz farklı ise. taahütlü alınan kampanyalarda kullanılan ay*indirim fiyatı üzerinden cezai işlem bedeli uygulanır. ve yahut cezai işlem bedeli yine aynı şekilde kullandığınız ay şeklinde oluyor. size yansıtılan miktar faturalı hatlar açıldığı vakit 60 tl civarında bir hat açılış vergisi ve telsiz vergi ücreti 12 ay taksite bölünüyor ve siz 12 aydan çıktığınız takdirde geriye kalan miktar son faturaya yansıyor. size zaten ceyba bedeli değil vergiler yansımıştır diye düşünüyorum.
Allah belalarını versin bunların bankaların ve halkı soymasına izin veren devlet yöneticilerininde Allah binbir türlü belasını versin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.