Aveadan Uzak Durun !! Dolandırıcılık İçerir !!

Öncelikle selamlar arkadaşlar

Aveaya karşı sizi uyarmak için konu açtım.Başımdan geçen olayı anlatayım.

Ben Kyk yurdunda kaldığım ve youtube bağlanamadıgım için avea jet aldım aldığım güne lanet olsun.

Ben alırken dedimki mahalle verdim bulunduğum yerde çekermi diye sordum adamlar oo çekmezmi felen başladılar bizde uygun bulduk aldık.

Gelgelelim jetleri aldık yurda geldik bi baktık 0 çekiyor.
Müşteri hizmetlerini aradık haklısınız beyfendi iptal edicez ve hiçbir ceza uygulamayacağız faturanız 30 lira en fazla vergilerle 40 lira civarı gelir dediler hiç kullanmadıgımız halde bizde eyvallah dedik
(12 ay taahhüt cezası)

neyse fatura geldi baktım benim 95 lira
yanımda arkadaşımla aldım onun 30 lira

Benden ceza kesmişler diye aradım adamlar tutturdu sizden vergi kesilmiş yav anlarım vergi kesilir ama 2 arkadaş aldık birinde vergi yok birinde neden vergi var ?

İptal ederken konuştugumuzla alakası yok yan çizdiler arayınca ödemek zorundasınız...

Resmen dolandırdılar 100 lira çok büyük bir miktar değil ama dolandırmaları zoruma gitti

Ben biryere başvurabilirmiyim şikayetçi olabilirmiyim ?
Çekmeyen yere jet satıyorlar birde konuşmalarda iptal ettirirken yalan konuşuyorlar ?

Bu olaydan sonra avea hatlı arkadaşlarla konuştum hepsi küfür ediyor niye aldınız felen siz siz olun bu haysiyetsizlerin yakınından bile geçmeyin.

Reklama gelince avea avea ötüyorlar reklamda ünlülere verecekleri paraları verselerya baz istasyonlarına verseler küfür yemezler...

Neyse uzattım iyi geceler :)

Senin yapacağın iş hemen BTK ya şikayette bulunmak. 1 hafta sürmeden seni hemen geriye arar ve işini düzeltirler. Emin ol. BTK dedin mi tutuşurlar acilen geri dönüş yaparlar. Müşteri hizmetlerini ara btk ya başvuracağını ve bu faturanın düzeltilmesini istediğini mutlaka söyle. Ancak tekrar diyorum müşteri hizmetlerini aramadan önce BTK ya şikayetini yapmış ol.Ayrıca ısrarla yetkili görüşmesi iste. Sen beni dinle bak nasıl çözüm bulacaksın..

fatura / ödediğin fatura ile hakem heyetine gidip durumu anlat. "müşteri memnuniyeti için" konuşmanız nasıl olsa kayıt altına alınmak zorunda. konuştuklarınız vs ortaya çıkınca sizden alınan fazla parayı iade etmek zorundalar.
Ayrıca hat vb şeylerde "zorunlu olarak ödenen vergi" "telsiz iletişim vergisi"dir ve 12 ay boyunca ödenen tutar 2.5 TL civarı birşeydir.

Teşekkür ederim arkadaşlar şikayetvar.coma yazdım umarım yardımı olur yarın gidip faturayı ödücem son günü hem tekrar sorucam :)

ha sonuç çıkmazsa 60-70 lira için hiç uğraşamam haram ederim yeter onlara :)

İmkansız birşey,çekmiyorsa taahhüt bozulur para falan ödemezsin.Aynısı benimde başıma geldi aveaya para falan ödemedim ben taahütü bozdum, modemide avea bayisine geri iade ettim hemde aylar sonra bide...

Teşekkür ederim arkadaşlar şikayetvar.coma yazdım umarım yardımı olur yarın gidip faturayı ödücem son günü hem tekrar sorucam :)

ha sonuç çıkmazsa 60-70 lira için hiç uğraşamam haram ederim yeter onlara :)

şikayetim var nedir ya:D tırı vırı sitelerle ugraşma. btk ile görüş direk şikayetini bildir. + olarak bimere yaz. sonra aveea ara yetkiliyle görüş ön masa calısanlarıyla görüşme. derdini anlat
btk bildirdim siz benden alamazsınız o parayı de. btk özellikle mobil şirketlerin baş belasıdır. btk dedimi dizlerinin bagı cözülür. şikayetim var felan hikaye o siteler. btk+ bimer+ tüketici mahkemesi.

İmkansız birşey,çekmiyorsa taahhüt bozulur para falan ödemezsin.Aynısı benimde başıma geldi aveaya para falan ödemedim ben taahütü bozdum, modemide avea bayisine geri iade ettim hemde aylar sonra bide...

taahhüt bozuldu ilk ayın parasını alacaklarını söylediler gittim modemı verdim fatura 95 lira geldi

şikayetim var nedir ya:D tırı vırı sitelerle ugraşma. btk ile görüş direk şikayetini bildir. + olarak bimere yaz. sonra aveea ara yetkiliyle görüş ön masa calısanlarıyla görüşme. derdini anlat
btk bildirdim siz benden alamazsınız o parayı de. btk özellikle mobil şirketlerin baş belasıdır. btk dedimi dizlerinin bagı cözülür. şikayetim var felan hikaye o siteler. btk+ bimer+ tüketici mahkemesi.

Peki ben yarın faturayı ödemek zorundayım son gün oldugu için ondan sonra btk ya bildirsem parayı bana gerimi ödeyecekler ?

Şikayetvara bildirdim hemen avea dönüş yaptı 48 saat içinde düşüş yapıcaklarmış bekliyorum :D

avea bu internet işinden çok kişinin canını yaktı sanırım benimde bi arkadaşım mağdur olmuştu, baya kullandı taahütü falan doldu tabi internet paketinin tarifeside değişmiş bi baktık 300 lira kitlemişler biz biraz geç farkedince kapattırana kadar bi o kadar daha vurgun yaptılar...

Türkiyede birşey yapamazsın diye birşey yok kardeş. Tüketici Mahkemesine git. Valilikte yada kaymakamlıkta. Çok basit bi dilekce dolduruyorsun. Hep seni savunuyorlar. uğramıyorsun bile. 1 aya sonuçlanıyor muhtemelen seni haklı cıkarırlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri