Avermedia Game Capture HD ( PS3+TV+Wii+Xbox )

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Avermedia Game Capture HD ( PS3+TV+Wii+Xbox )

Genel Özellikler Konsol oyun zaferlerinizi yakalamak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Oturma odanız savaş alanınız ise, ihtiyacınız olan şey video oyun konsolunuz, TV setiniz ve Game Capture HD olacaktır. Game Capture HD, kullanıcıların PS3 veya Xbox 360 HD oyunları bilgisayar olmadan dahili veya harici bir sabit diske kaydetmesini sağlayan, tek başına kullanılan bir HD video yakalama kutusudur. Kurulumu kolaydır. Game Capture HD'yi komponent kablolar ile oyun konsolunuza bağlayın, işte bu kadar! Tek bir tıklama ile Game Capture HD 1080i çözünürlükte canlı oyun kaydı ve önizlemesi yapabilir. Oyun sırasında veya kayıtlarınızı izlerken değerli anları bir resim dosyası olarak yakalamanız da mümkündür. Kayıtları veya ekran görüntülerini nereye kaydedeceğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca, tüm kayıtlarınız ve ekran görüntüleriniz taşınabilirlik ve paylaşım amacıyla bağlı olan sabit diskler arasında taşınabilir. hepsiburada Ürün Özellikleri • HD

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
Oyunları 1080i olarak yakalayın

• Bilgisayarsız olarak çalışın
• Tek tık ile yakalama
• H.264 Donanım Sıkıştırma
• Kayıtları Oynatma
• Oyun oynarken veya kayıtları oynatırken anlık görüntüler alma
• Gerçek zamanlı oyun kaydı
• Geçiş Modu desteği
• Dahili 2.5” veya Harici USB Sabit Diske kayıt
• Dahili 2.5” HDD yuvası
• Uzaktan kumanda dahildir

Fiyat : 250 Liradır Az da olsa pazarlık payı vardır, iyi forumlar

Garanti Belgesi Bulunuyor, Kurulumda alan kişiye yardımcı olacağım.

ÜRÜNÜN VİDEOSU :

http://www.youtube.com/watch?v=YiLLBiWDnIU

Satış devam etmektedir dostlar, arayıp görmeyen varsa diye up luyorum.

alacak olan varsa satış fiyatından biraz daha düşüp uygun fiyata bırakacağım.

Konuyu görünce ebay bakiyim dedim 120-130 euro civarinda :) Türkiye pazarina göre bayagi uygun fiyata satiyorsunuz. Hayirli isler.

PS4 zaten kendisi yazılımıyla belirli bir süre kayıt edebiliyor butür ekstra cihazlara ihtiyaç duymadan

Örneğin kaç dakika?

ilk cıkan versiyonlarda daha dogrusu suanki piyasaya surulmus ps4 lerde kayıt edilen dosyayı tutamama gibi bir sorun vardı sanırım ... sony nin ps4 ü sürmesiyle birlikde bu sıkıntıdan dolayı cok bası agrımıstı aşıldımı o problem bilmiyorum

Konuyu görünce ebay bakiyim dedim 120-130 euro civarinda :) Türkiye pazarina göre bayagi uygun fiyata satiyorsunuz. Hayirli isler.

sağolun hocam, ps4 alana kadar özgün çalışmayı düşünmüyorum boş duracağına değerlensin istiyorum o yüzden alacak kişiyede en uygun fiyatla satmak en iyisidir diye düşündüm.

sağolun hocam, ps4 alana kadar özgün çalışmayı düşünmüyorum boş duracağına değerlensin istiyorum o yüzden alacak kişiyede en uygun fiyatla satmak en iyisidir diye düşündüm.

Iyi düsünmüssünüz. Bende ps4 ile özgün isine baslayacagim. Bakalim insallah ilk ödemeyi alabilirsem :) Bol sans ve hayirli satislar

[MENTION=2622]jamut[/MENTION] ürün arkadaşımızın eline bu sabah geçmiş ödemesini de hemen gerçekleştirmiştir, ikimiz içinde hayırlısı oldu. yetkililer konuyu kilitleyebilirler. [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri