Avesomeness Ayrılma İsteği ve Gelen Mail

LooKTeri

Kayıtlı Üye
3 gün önce Avesomeness ın partnerlik sistemine girdim ama memnun kalmadım bende mail atıp ayrılmak istediğimi söyledim onlarda şöyle bir cevap attı :

"Hey,

I'm sorry to hear your want to leave us! I would hope there is something I can do to change your mind but...

If you would like to submit a formal termination request go to http://bit.ly/ATVterminate

Please note, the un-partnering process could take up to three weeks and is NOT guaranteed because you did sign a binding 2 year contract. But your channel will be reviewed on a case by case basis and if we deem fit, your contract and channel will be canceled.

If you have already filled out the Termination Form let me know why you want to leave The AwesomenessTV Network and I'll see if I can help?

Thanks

AwesomenessTV Network"

Şimdi ne yapsam bilmiyorum ayrılsam mı ayrılmasam mı cünkü hesabın iptal olabiliceginisöylüyorlar ve ayrılma işleminin 2 haftadan uzun sürücegi (2 yıl bile olabilir) söyleniyor.

hesabın iptal olabileceği söylenmiyor.

"...your contract and channel will be canceled..."
burada bence kontratınız iptal olacak denmek istiyor, channel demiş ama kanalın iptal olması çok saçma olur. ayrılmak istenildiğinde ceza verir gibi kanal iptal olmaz.
Ha en fazla kabul etmezler talebinizi..

Forumdan okuduğum kadarıyla partnerliğe geçtikten sonra acele edilmemesi öneriliyor. Kazançlar birkaç hafta sonra tatmin edici seviyeye ulaşıyormuş

Hocam kazançları göremiyorum hala acılmadı mail attım yok foruma yazdım oda yok.Jackie diye birine. Zaten kazançlarımı görsem Sayfa BGBG nin 5$ ın üzerinde olucagına eminim. Benim sorunum kazançlarımı görememem. Mail atıyorum ordan oraya döndürüorlar. Tamam kabul sabırsız bir insanım ama Analytics hala acılmadı 3 gün oldu. Forumda takan yok zaten.
[MENTION=4040]Kürşad[/MENTION] [MENTION=1480]ReferXchange[/MENTION]

Valla dediğim gibi forumda birçok yerde okudum birkaç hafta sabredilmesi gerektiğini.

3 gün önce Avesomeness ın partnerlik sistemine girdim ama memnun kalmadım bende mail atıp ayrılmak istediğimi söyledim onlarda şöyle bir cevap attı :

"Hey,

I'm sorry to hear your want to leave us! I would hope there is something I can do to change your mind but...

If you would like to submit a formal termination request go to http://bit.ly/ATVterminate

Please note, the un-partnering process could take up to three weeks and is NOT guaranteed because you did sign a binding 2 year contract. But your channel will be reviewed on a case by case basis and if we deem fit, your contract and channel will be canceled.

If you have already filled out the Termination Form let me know why you want to leave The AwesomenessTV Network and I'll see if I can help?

Thanks

AwesomenessTV Network"

Şimdi ne yapsam bilmiyorum ayrılsam mı ayrılmasam mı cünkü hesabın iptal olabiliceginisöylüyorlar ve ayrılma işleminin 2 haftadan uzun sürücegi (2 yıl bile olabilir) söyleniyor.

Adamlar kanalin iptal edilecegini degil kontratinin iptal edilip kanalinin partnerlikten cikarilacagini kastetmisler. Ayrica 2 yila kadar degil en fazla 3 haftaya kadar vakit alir iptal edilme suresi demisler, fakat bu kesin degilmis cunku 2 yillik kontrati onaylamissin. Adam sana sorununu soyle yardim edebilecegim biseyse yardimci olayim demis. Adama kazanci goremedigini soylesen belki yardimci olur?

Adamlar kanalin iptal edilecegini degil kontratinin iptal edilip kanalinin partnerlikten cikarilacagini kastetmisler. Ayrica 2 yila kadar degil en fazla 3 haftaya kadar vakit alir iptal edilme suresi demisler, fakat bu kesin degilmis cunku 2 yillik kontrati onaylamissin. Adam sana sorununu soyle yardim edebilecegim biseyse yardimci olayim demis. Adama kazanci goremedigini soylesen belki yardimci olur?

Hocam söyledim zaten onların cevabıda forumda Jackie diye biri var ona ticket at diye attık 3 gün gecti yine cevap yok. Ayrıca videolardaki işaret hala $ işareti copyright a dönmedi. Kanal iyi olmasa hiç ugrasmam zaten atarım çöpe ama 4.2k abonesi var.

---------- Mesaj saat 21:06:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:28 civarında gönderildi. ----------

10 günde açılıyo kazançlar kesin beklersen görürsün birader

Onlarda böyle dese bir sorunum olmicak ama adam foruma yönlendiriyor ordan da ses cıkmıyor. Cok yavaslar coook...

Adama attigin ticketi bana pm den gonder bakayim. Burada yazanlari o kadar yanlis anladigina gore ingilizcen pekte iyi degil gibi. Yanlis biseyler yazdiysan adam anlamadigindan dolayi cevap vermemistir.

Merak etme düzelir yakında ben 8 gün bekledim düzelmedi 50 defa ticket attım hemen düzelttiler D:

Adama attigin ticketi bana pm den gonder bakayim. Burada yazanlari o kadar yanlis anladigina gore ingilizcen pekte iyi degil gibi. Yanlis biseyler yazdiysan adam anlamadigindan dolayi cevap vermemistir.

İngilizcem iyi sayılır allaha sükür :) sadece kelime bilgim zayıf ondan zorlanıyorum.

ilk olarak bunu gönderdim :

"I joined your partner network today. I tried to see my earning but I could not reach to dashboard. Can you please enable estimated earnings on my channel: ......."

Cevap :

"Hey! We've received your message and are working on it!

Did you know you can get more information at our forum too? Check out https://awesomenesstv.zendesk.com for more info.

For reference, your request (#) has been received and is being reviewed by our support staff."

"Jackie dene adamada yazdık :D

Jackie can you please enable estimated earnings on my channel: Kanal Adınız

Thank you"

Ondanda cevap gelmedi :D

---------- Mesaj saat 21:17:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:15:02 civarında gönderildi. ----------

Merak etme düzelir yakında ben 8 gün bekledim düzelmedi 50 defa ticket attım hemen düzelttiler D:

Bende mi öyle yapsam acaba :D Güzel fikir

İngilizcem iyi sayılır allaha sükür :) sadece kelime bilgim zayıf ondan zorlanıyorum.

ilk olarak bunu gönderdim :

"I joined your partner network today. I tried to see my earning but I could not reach to dashboard. Can you please enable estimated earnings on my channel: ......."

Cevap :

"Hey! We've received your message and are working on it!

Did you know you can get more information at our forum too? Check out https://awesomenesstv.zendesk.com for more info.

For reference, your request (#) has been received and is being reviewed by our support staff."

"Jackie dene adamada yazdık :D

Jackie can you please enable estimated earnings on my channel: Kanal Adınız

Thank you"

Ondanda cevap gelmedi :D

---------- Mesaj saat 21:17:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:15:02 civarında gönderildi. ----------

Bende mi öyle yapsam acaba :D Güzel fikir

Sana suan mail atan adama tekrar kazanclarini goremedigini, forumdan Jackie denen adaminda ilgilenmedigini bu yuzden ayrilmak istedigini falan soyle. Ona gore hareket edersin

Sana suan mail atan adama tekrar kazanclarini goremedigini, forumdan Jackie denen adaminda ilgilenmedigini bu yuzden ayrilmak istedigini falan soyle. Ona gore hareket edersin

Attık bakalım sabah ne cevap vermişler görücez :D

Hocam, maksimum 5-6 gün sürüyor kazançların görüntülenmesi. Merak etme, sende görünmüyor diye paranı saymıyor değiller.

[email protected]

Bak ben bu adrese şu maili attım, 24 saat sonra görebildim.

can you please enable estimated earnings on my channel:

Thank you

Belki işine yarar.

Bende de adsense geriden geliyor.

1-5 ekim arası gözüküyor halen.

Hocam ben bir cevap gelmesini 2 aydir bekliyorum. Bu konuda gercekten cok kotuler.

Bende aksam mesaj attım hala dönen olmamıs :D Neyse bekliyecegizzz

---------- Mesaj saat 07:15:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:13:03 civarında gönderildi. ----------

Hocam, maksimum 5-6 gün sürüyor kazançların görüntülenmesi. Merak etme, sende görünmüyor diye paranı saymıyor değiller.

[email protected]

Bak ben bu adrese şu maili attım, 24 saat sonra görebildim.

can you please enable estimated earnings on my channel:

Thank you

Belki işine yarar.

Bende de adsense geriden geliyor.

1-5 ekim arası gözüküyor halen.

Bende 5 ekimde kabul ettim partnerlik teklifini (Tam da dogum günümde). Birde bunu deniyelim bakalım sonuc ne olacak.

Avesomeness ı mesajlarımla bogunca hemen actılar kazançları :D Suanlık iyi gibi duruyor ilk günlere göre. Kanalı güzel görünce hemen yaptılar tabi :D Burdan diger Avesomeness a gecen ve kazançlarını 1-2 haftadır göremiyenlere sesleniyorum. Mesajlarınızla bogun ( 3-4 saatte bir) ilgilenirlen bende öyle oldu :D

tf5gq.jpg

tf5k7.jpg

Sizce bu degerler nasıl ? 5-7 Ekim Kazançları...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri