Avesomeness Ayrılma İsteği ve Gelen Mail

ben 4-5 gün önce gectim partnerlıge 2-3 gün sonra kazancları görmeye basladım mail felan da yollamadım kendiliginden yansıdı

Ben sürünüyorum yav.

Kanal ile ilgilidir hocam o benim adsense deykende TBM degerim 0.10 un üzerindeydi.

---------- Mesaj saat 15:34:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:33:18 civarında gönderildi. ----------

ben 4-5 gün önce gectim partnerlıge 2-3 gün sonra kazancları görmeye basladım mail felan da yollamadım kendiliginden yansıdı

Baya sanslıymıssınız hocam :) 2 hafta bekleyen bile var

Partnerikten ayrılma talebinde bunmak için ingilizce birkaç satır lazım arkadaşlar. İngilizcesi olan bir yardım ederse sevinirim.

"Videolarımın 2 saat üzerinde olması ve yeterince izlenim alması buna rağmen 1k ya sadece 1$ ödemeleri nedeyile partnerlikten çıkmak istediğimi" ingilizceye ceviren olursa memnun olurum.

Partnerlikden hemen cikmanizi tavsiye etmem hocam. biraz deneyin en azindan bir ay gibi. sonucu inceleyin bakin kazanciniz sizi kane ediyorsa kalin aksi takdirde cikin. Simdi cikarsaniz kanandiginiz paralarda ucar :) aceleci olmayin awesomeness cok iyi partner ve adsensden kat-kat iyi kazandiriyor. Ilk gunlerde benimde sikintilarim olmusdu, amma simdi cok memnunum ;)

Partnerlikden hemen cikmanizi tavsiye etmem hocam. biraz deneyin en azindan bir ay gibi. sonucu inceleyin bakin kazanciniz sizi kane ediyorsa kalin aksi takdirde cikin. Simdi cikarsaniz kanandiginiz paralarda ucar :) aceleci olmayin awesomeness cok iyi partner ve adsensden kat-kat iyi kazandiriyor. Ilk gunlerde benimde sikintilarim olmusdu, amma simdi cok memnunum ;)

Bende katılıyorum buna bende 5 Ekimde katıldım partnerlige cıkıcam felan dedim sonra vazgectim. Sorunum kazanclarımı göremememdi mesaja bogunca actılar :) Suanlık bir problem yok BGBG de yuksek.

AwesomenessTV
görüntülemeler:88.715
toplam tahmini kazanç:25,51 dolar
kısaca PİŞMANIM

AwesomenessTV
görüntülemeler:88.715
toplam tahmini kazanç:25,51 dolar
kısaca PİŞMANIM

Hocam ben gayet memnunum BGBG 4.40 ve izlenim 90k kazanç 80$. Bence bu düşük gelir sorunu kanalın kalitesi ile alakalı...

awesomenesste para kazandıran degıl normal ızlenmeler dahıl k bası 3 dolar gelıyo.videonun uzunlugu onemlı etken. bide amerıka ve ingiltere izlenmesi etken. tr bgbg sı 1 dolar usa ve ingiltere 10 dolar. ama türkce icerikte k bası 1 dolardan fazla beklemeyın.normaldede gelmıyor co zaten.

Yurtdışında milyonlarca türk yaşıyor. Benim videolarda zaten yurtdışında yaşayan türkler tarafından izleniyor. Anlamak güç.

Hocam ben gayet memnunum BGBG 4.40 ve izlenim 90k kazanç 80$. Bence bu düşük gelir sorunu kanalın kalitesi ile alakalı...

Adamlarin ödeme ne yaptigi yok. Bence hemen memnun olma bekle sende gör.

---------- Mesaj saat 18:01:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:49:33 civarında gönderildi. ----------

@LooKTeri
Awesomeness dan ayrılmak için ingilizce 3-5 satıra ihtiyacaım var. İngilizce bilen birisi bir yardımcı olursa sevinirim.

Ayrılma isteği yollarım 3 hafta önce dönüş olmadı lanet olası network yuzunden kanalımda bı sorun var kazançlar görunmuyor yenı vıdeo yukleyınce para kazanma butonu tıklanmıyor
http://www.ytpara.com/awesomeness/10903-awesomeness-cok-tuhaf-hata.html

1 aydır çözcekler çözmuyorlar çözmeyeceksenız sözleşmeyı fes edın dıyorum onada cevap yok. 1 k ya 7 dolar alıyordum şuan hergün sövüyorum

Az önce bence ayrilma isteginde bulundum. Bana sorarsan bunlar milleti dolandiyor.

Az önce bence ayrilma isteginde bulundum. Bana sorarsan bunlar milleti dolandiyor.

Hocam milleti dolandırıyor olsa kimse girmez zaten bu partnerliğe. Parasını alan var. Bence Avesomeness a bir sans vermek lazım denemeden ögrenemeyiz... Atan tutan cok. Bazı sorunları var dogru bnde sevmiyorum ama bir sans vermek lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri