Avira 'ytpara.com' u +18 site olarak görüyor

F
  • Kullanıcı fearmusa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

fearmusa

Guest
Benim hakkımda açılan şikayet konusuyla ilgilienmekten, bu konuyu açmayı unuttum.

bl3ozY.png

4L4J60.png

Yaparak anca erişim sağlayabiliyorum. Bunun düzeltilmesi ve ne yapılması gerekiyor bilmiyorum, [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bu konuyla ilgilenebilirse, benlik bir problem yok, sadece bilgilendirme amaçlı söyleme gereği duydum.

bi aralar sitede hacklink vardı ondan olabilir.

Virus programi her zaman bilgisayarin performansini etkiler.
Kullanmamak en iyisi tabi kendinize guveniniz varsa

oraya yazamadım burdan yazayım.

kardeşim burda o adamlar o programlarla para kazanıyor. Sende bu foruma para kazanmak için geldin. Ekmek yediğin yere neden pisleme çabası içine giriyorsun ? Bana ne kardeşim windows tan. Bill gates in programını cracklemişler koyar mı ona ? Bi daha hala yaptığının üstünü örtmeye çalışıyorsun. Dediğin programların dünya üzerinde milyonlarca lisanslı alıcısı var ama o cracklemeye çalıştığın programları sadece bu siteden kullanıcılar kullanıyo. O programlar da sen para kazan diye yapıldı Allah aşkına kendin iste banlanmayı.

Virus programi her zaman bilgisayarin performansini etkiler.
Kullanmamak en iyisi tabi kendinize guveniniz varsa

kesinlikle fakat, web sitesi yapıyorum arada, profesyonel değilim, kendimce 3 5 kuruş kazandıracak şekilde (Dolandırma yok), bir çok siteye gir çık gir çık, sonucunda pc ye giren girene. Bu konuda şart oluyor, fakat pek işlem yapmayan film vs. izleyip, iki ödeve bakanlar için, olmaması bir yerde avantaj, tabi onlarada sürekli tarayıcı virüsü giriyor sürekli. hiç yoktan onları önlüyor bir nebze

Avira'ya bildirdim durumu. Hacklink falan temizlendiyse düzeltirler diye tahmin ediyorum.

oraya yazamadım burdan yazayım.

kardeşim burda o adamlar o programlarla para kazanıyor. Sende bu foruma para kazanmak için geldin. Ekmek yediğin yere neden pisleme çabası içine giriyorsun ? Bana ne kardeşim windows tan. Bill gates in programını cracklemişler koyar mı ona ? Bi daha hala yaptığının üstünü örtmeye çalışıyorsun. Dediğin programların dünya üzerinde milyonlarca lisanslı alıcısı var ama o cracklemeye çalıştığın programları sadece bu siteden kullanıcılar kullanıyo. O programlar da sen para kazan diye yapıldı Allah aşkına kendin iste banlanmayı.

hocam herkes hata yapabilir tabi ki önceki konuda fear musayı destekleyecek değilim ama öyle konu başlığı mı olur belki fearmusa o konuyu açan arkadaştan yaş ve yaş büyük insanın içine oturmaz mı o sözler ? önemli olan hatasının farkına varması ki zaten fearmusa oradaki açtığı konuda amacına ulaşamamış

İyide sen ne kadar virüs programi kullanirsan kullan adamlar sitelere veya exelere saf virus koymuyor fudluyor adan 57 virus programini geciyor + olarak internet sitelerinde sorgusuz exe acmaz tarayicidan virus bulasmaz hocam. Sadece indirdiginiz yada birinden aldiginiz dosyalari kontrol edinizz.

hocam herkes hata yapabilir tabi ki önceki konuda fear musayı destekleyecek değilim ama öyle konu başlığı mı olur belki fearmusa o konuyu açan arkadaştan yaş ve yaş büyük insanın içine oturmaz mı o sözler ? önemli olan hatasının farkına varması ki zaten fearmusa oradaki açtığı konuda amacına ulaşamamış

akıl yaşta değil baştatır diye boşuna denmemiş hocam gidip bu yaşta, forumdaki yazılımcı arkadaşların para kazandığı 20tllik programı cracklemek nasıl bi mantık ?

windows milyon dolarlar kazanıyo, crackli kullanmışız windowsun umrundamı ama belki o programı satan arkadaş parasını ordan kazanıyo kaldıki bizden biri yapılması gereken şey basit multi üyeliği ile birlikte forumdan sınırsız banlamak

İyide sen ne kadar virüs programi kullanirsan kullan adamlar sitelere veya exelere saf virus koymuyor fudluyor adan 57 virus programini geciyor + olarak internet sitelerinde sorgusuz exe acmaz tarayicidan virus bulasmaz hocam. Sadece indirdiginiz yada birinden aldiginiz dosyalari kontrol edinizz.

kesinlikle o konuda öyle, virüs programları kendini de koruyamıyor bir çok konuda, ama derlerya tamamı olmasada %50 - 60 ınıda tutuyor diye. bardağın, boş değilde dolu tarafına bakmak lazım

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

ayarlarından sitenin adını yaz güvenli olarak işaretle devam et.

o şekilde yapmamıştım, daha önce denedim olmadı yada beceremedim, bu şekilde kullanmayı tercih ettim.

özgün video çeksen birisi gelip senin videoları çalsa sana sahte telif gönderse ? O çalanın yaşına başına bakıcak mısın ? Site kuralları yüzünden tam aktaramıyorum içimdekileri. Ben o programları yapanlar sayesinde kazancımı kat kat katladım 20 tl yi 25 tl yi çıkarıp veremiyosa kendi editlesin kendi özgünleştirsin zor bişey değil. vds ile botsuz çok kişi yapıyo aynı işlemleri.

Arkadaşlar, siz adama koymaz diyorsunuz, yeni çıkmış güzel bir oyunun hemen craği arıyorsuzuz, öyle bakarsanız olmaz... Hiç bir şeyi gizlemedim, o yazmış bende yazdıklarına cevap verdim. Hadi ben kullanıyorum diyelim, bende onun reklamını yapıyor olmazmıyım. Siz buradaki arkadaşlara (Tekrardan özür diliyorum kendilerinden) önem veriyor ve diğerleri umrumuzda mı diyorken, hepsininin aslında eşit ve para kazandığı gerçeğini unututorsunuz, birisi milyon dolarlar kazanabilir birisi daha azını.

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

özgün video çeksen birisi gelip senin videoları çalsa sana sahte telif gönderse ? O çalanın yaşına başına bakıcak mısın ? Site kuralları yüzünden tam aktaramıyorum içimdekileri. Ben o programları yapanlar sayesinde kazancımı kat kat katladım 20 tl yi 25 tl yi çıkarıp veremiyosa kendi editlesin kendi özgünleştirsin zor bişey değil. vds ile botsuz çok kişi yapıyo aynı işlemleri.

kullanamadığımı da belirttim, kendi yaptığım php botunu kullanıyorum, inanmak istemiyorsan kullandığım php botunu sana atayım istersen, kendi yazdığım botu.

Arkadaşlar, siz adama koymaz diyorsunuz, yeni çıkmış güzel bir oyunun hemen craği arıyorsuzuz, öyle bakarsanız olmaz... Hiç bir şeyi gizlemedim, o yazmış bende yazdıklarına cevap verdim. Hadi ben kullanıyorum diyelim, bende onun reklamını yapıyor olmazmıyım. Siz buradaki arkadaşlara (Tekrardan özür diliyorum kendilerinden) önem veriyor ve diğerleri umrumuzda mı diyorken, hepsininin aslında eşit ve para kazandığı gerçeğini unututorsunuz, birisi milyon dolarlar kazanabilir birisi daha azını.

kullanamadığımı da belirttim, kendi yaptığım php botunu kullanıyorum, inanmak istemiyorsan kullandığım php botunu sana atayım istersen, kendi yazdığım botu.

bedavada versen senden bişey kullanmam ne olacağı belli olmaz.

Ya ayıptır söylemesi ama [MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] arkadaş gayet uyumlu başlık atmış. şimdi burada oyun cracki demissin forumda kullanmayan yoktur sanırım, arkadaşın burda demek istediği senin formundan bir programı crackletmek istiyorsun zaten oyun gibi vs. programları çoğu yabancı insan crackliyor. Ve sen o diğer forumda 1 kere değil 2 kere aynı konuyu açmıssın tam terbiyesizlik. YTPRO ve BİO33 ün programını vermissin :) crackletmek için. ve kussura bakma ama herşey özürle olmuyor özür dileyip yırtamassın bu işten iyi o zaman ben gidip crack isteği için konu açayım forumdaki yazılımlar için beni farketsinler özür dileyim bitsin ? o zaman herkes böyle yapar birinin durdurması lazım ki diğerleri öyle yapmasın. Ve o konuda korsan oyun demişsin tekrar diyorum sen "YTPARA" daki programları crackletmeye çalışmıssın yani nede olsa aynı forumda barınıyoruz insan gibi istesen belki [MENTION=12575]bio33[/MENTION] ve [MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] verirdi deneme olarak. Ama sen onu yapmamıssın direk ilegal bir şekilde crack istemişsin. ve o konuda program sahiplerinden özür dilemişssin tekrar diyeyim dediğimi özür dilemen hiçbirşeyi geri döndürmez artık sen onu yapmışsın neyse bunları söylemenin fazla bir anlamı yok bence yaptığın terbiyesizliğin farkına var.

Ben gereğinin yapılmasını arz ediyorum sayın adminler, [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]
Şikayet konusu ; http://www.ytpara.com/sikayetim-var/70275-haysiyetsiz-yuzsuz-insan-nasil-bulunur.html

İyi forumlar

bedavada versen senden bişey kullanmam ne olacağı belli olmaz.

Yok dolandıracağımı düşünüyorsan, bu dolandırıcı şeklinde konu açarsan sevinirim. Zaten forumda bincerce kişinin kanalını ben çalıyorum, ben kapattırıyorum. Tövbe tövbe... Bir şey söylüyor, suçluyorsunuz, dürüstçe davranıyorum her yazana, dürüstçede cevap veriyorum, soruyorum yaptığınız şeyler için, küçük büyük ayrımı yapmazken bu nedir ya. Büyük suçları görmezken, (Tekrar tekrar belirttim, doğruyu söyledim) Kanıt mı istiyorsunuz buyrun dedim, inanmayanlar bana ref olan arkadaşa sorsun, kanalıma nasıl video yüklediğimi ona anlattım. O arkadaş ta, bot kullanmak istemediğini, botlar ile ilgili şüphesi olduğunu ve benden istediği şekilde api key v3 kullanarak bot yazmamı istedi, bende sınav zamanıma denk geleceği ve beni uğraştıracağı için yapmayı nazikçe retettim, bu olayların hepsi foruma girmeden önce oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri