Avira 'ytpara.com' u +18 site olarak görüyor

F
  • Kullanıcı fearmusa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ayıptır söylemesi ama [MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] arkadaş gayet uyumlu başlık atmış. şimdi burada oyun cracki demissin forumda kullanmayan yoktur sanırım, arkadaşın burda demek istediği senin formundan bir programı crackletmek istiyorsun zaten oyun gibi vs. programları çoğu yabancı insan crackliyor. Ve sen o diğer forumda 1 kere değil 2 kere aynı konuyu açmıssın tam terbiyesizlik. YTPRO ve BİO33 ün programını vermissin :) crackletmek için. ve kussura bakma ama herşey özürle olmuyor özür dileyip yırtamassın bu işten iyi o zaman ben gidip crack isteği için konu açayım forumdaki yazılımlar için beni farketsinler özür dileyim bitsin ? o zaman herkes böyle yapar birinin durdurması lazım ki diğerleri öyle yapmasın. Ve o konuda korsan oyun demişsin tekrar diyorum sen "YTPARA" daki programları crackletmeye çalışmıssın yani nede olsa aynı forumda barınıyoruz insan gibi istesen belki [MENTION=12575]bio33[/MENTION] ve [MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] verirdi deneme olarak. Ama sen onu yapmamıssın direk ilegal bir şekilde crack istemişsin. ve o konuda program sahiplerinden özür dilemişssin tekrar diyeyim dediğimi özür dilemen hiçbirşeyi geri döndürmez artık sen onu yapmışsın neyse bunları söylemenin fazla bir anlamı yok bence yaptığın terbiyesizliğin farkına var.

Ben gereğinin yapılmasını arz ediyorum sayın adminler, [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]
Şikayet konusu ; http://www.ytpara.com/sikayetim-var/70275-haysiyetsiz-yuzsuz-insan-nasil-bulunur.html

İyi forumlar

kesinlikle katılıyorum hocam iyi niyetleri suistimal etmek diye buna denir ve [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocamın kanal takipinide cracklemeye kalkmış 3 kişi yani değerli adminlerimizin ve mod larımızın gereğini yapmalarını istiyorum bende .

bedavada versen senden bişey kullanmam ne olacağı belli olmaz.

Kendi yaptığım php kanal çekme ve toplama siteminden bir kare sadece...
4L4N6J.png

Kendi yaptığım php kanal çekme ve toplama siteminden bir kare sadece...
4L4N6J.png

Burada senin yapman farketmiyor ki senin yaptıklarından milyonlarca var googleye php example gdata.youtube.com yaz binlerce çıkıyor örneği sadece düzenlemek kalıyor..

aksaray üniversitesi makina mühendisliği

iyi güzel boş işlerle uğraşmazsın bundan sonra, keşke en baştan bu forumdaki insanların para kazandığı programları cracklemeye çalışmasaydın

edit: crackletmeye, yaptığın lamerlik oluyo biliyosun dimi

iyi güzel boş işlerle uğraşmazsın bundan sonra, keşke en baştan bu forumdaki insanların para kazandığı programları cracklemeye çalışmasaydın

edit: crackletmeye, yaptığın lamerlik oluyo biliyosun dimi

bende bunu söylüyorum hocam foruma konu açsa adam gibi istese ne lazımsa herkes yardımcı olurdu ya .

yok üniversiteye gidiyo yardımı falan boşverin hocam 25tlsi yok mu çok yanlış yapmış sağlam bi ceza verilmesi gerek

ailemden 4 senedir tek kuruş almıyorum zaten ailemin durumu benden kötü, sigara, alkol, nargile, bira vs. bütün pis işler yok devletin verdiği para ile geçinmeye çalışıyorum. ailemin durumu zaten yok, elimdeki pc çöpten kazanılmış bir pc diyebilirim. Gerçek anlamda çöp fabrikasında (istanbul / ömerli) de 1 ay kadar çalışıp alınmış bir bilgisayar bu.

burada kendimi acındırmaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın, 25 liran yok mu denilebilir, dışarda iki dolaşsan elimde kalan 3 5 kruş da hemen bitiyor, 5 liralık php botu yapabilmek için bazen saatlerimden fazlasını harcıyorum, 1 2 gün gibi.

ailemden 4 senedir tek kuruş almıyorum zaten ailemin durumu benden kötü, sigara, alkol, nargile, bira vs. bütün pis işler yok devletin verdiği para ile geçinmeye çalışıyorum. ailemin durumu zaten yok, elimdeki pc çöpten kazanılmış bir pc diyebilirim. Gerçek anlamda çöp fabrikasında (istanbul / ömerli) de 1 ay kadar çalışıp alınmış bir bilgisayar bu.

burada kendimi acındırmaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın, 25 liran yok mu denilebilir, dışarda iki dolaşsan elimde kalan 3 5 kruş da hemen bitiyor, 5 liralık php botu yapabilmek için bazen saatlerimden fazlasını harcıyorum, 1 2 gün gibi.

Ben açıkcası mühendis olduğunada inanmadım mühendis adam crackle şunla bunla uğraşmaz adam gibi parasını kazanır. dediklerin hiç gerçekci ve inandırıcı değil :( ceza verilmesi şart. "Şükret."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri