Avukat Abilerimiz Varsa Bakabilirler mi?

Hocam hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bir çok yerde avukatlar danışmanlık ücreti almıyor isterseniz bilgi amaçlı bir avukata başvurun .. veya hukuk forumlarında sorununuzu paylaşıp yardım isteyin.

siz sözleşmeyi istediniz mi kefil olduğunuz evrakları orada ne kadar miktara kefil olmuşsunuz. kefil olduğunuz tutarın zamanında ödenmediği takdirde sizden en fazla o borcun 100 de 40 ını alabilirler öncelikle bankadan sözleşmeyi alıp incelenmesi gerekli.

hocam kısa zamanda bankadan sözleşmeyi alacağız . Babama sordugumda bizden alınan paranın kefil oldugumuz krediyle hiçbir alakası olmadıgını söyledi hatta biz o parayı verdiğimizde çoktan kredi kapanmıştı dedi .Ve adam kendisi kredisini kapatmıştı hocam ondan eminiz yani verdiğimiz para kefil oldugumuz kredinin borcu değildi. Çok saçma birşey ya adam krediye kefil oluyor sözleşmeye çeklerini ve kredi kartları hatta geçmişe ve geleceğe yönelik bütün borçlarını koyuyor

---------- Spam Engelliyici 20:07 ---------- Önceki Mesaj 20:05 ----------

Hocam hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bir çok yerde avukatlar danışmanlık ücreti almıyor isterseniz bilgi amaçlı bir avukata başvurun .. veya hukuk forumlarında sorununuzu paylaşıp yardım isteyin.

Hocam başka belalar başımızda oldugu için her gün avukatlarda adliyedeyiz ama bu konuyu açma fırsatımız bile olmuyor ve açıkcası diğer davalar bi sonuçlanana kadar bu davayı karıştırmıyoruz . Ama zaman daraldı valla banka çok ciddi adam ayın 22 sinde açık arttırma ile satacaklar

devlet borç konusunda bankaların sonuna kadar arkasında bankanın kimsede alacagı kalmıyo

devlet borç konusunda bankaların sonuna kadar arkasında bankanın kimsede alacagı kalmıyo

haklısınız hocam adamlar bu konuda çok titiz ve acımasızlar öyle evden çıkartacam yazık olacak falan yok affetmezler . ister kefil ol ister borçlu ol . Bizde kefil olduk tamam eyvallah adam ödemezse biz öderiz dedik . Ama verdiğimiz para ve elimizden gidecek olan ev kredi kartları için adamın kullandığı çekler için oldugundan dolayı haksız buluyoruz bankayı

Babana bile güvenme kefil olma derlerdi yeminle 2 ay evvel kredi çekmek için babam kefil olçak dediler babam kefil olmayı bırak böle bir bahsi acarsan tekrar uçururum seni Diyor nasıl bir zamandayız allahım yaw

Babana bile güvenme kefil olma derlerdi yeminle 2 ay evvel kredi çekmek için babam kefil olçak dediler babam kefil olmayı bırak böle bir bahsi acarsan tekrar uçururum seni Diyor nasıl bir zamandayız allahım yaw

kardeşin kardeşe güveni kalmamış hocam Allah ıslah etsin

Bu devirde kimseye kefil olmayacaksın. Bu siteye bakabilirsin hukuki.net

Dostum hukuk okuyorum ama daha 1.ci sınıfım hiç bişi bilmiyorum bilsem yardımcı olurdum bunun için size söylenen şeyleri veya verdikleri kağıdı bütün herşeyi toplayıp bir avukata gidin durumu anlatın 200 300 lirayı gözden çıkarıp olayın aslını astarını napmanız gerektiğini o size söyler.

---------- Spam Engelliyici 01:17 ---------- Önceki Mesaj 01:15 ----------

Burdakiler çoğu boş konuşmaktan başka iş yapmıyor o yüzden işin ehline git. Neye imza attığınız bellidir adamın tüm borçlarına kefilim mi demiş o anki borca mı? Ki daha önceki borçlarına nasıl kefil olabilir? O anki borca kefildir git avukata danış

Çok geçmiş olsun hocam ,Bu devirde Ailemden başka kimseye kefil olmam..Arkadaşların,dostların arası %90 para,mal (kefillik ) nedenyile bozulur.

Hocam fazla krediye imza atmadı . tek bir kredi çektiler zaten ama bu kredinin şartlarında tüm borçlarını kabul ediyorum maddesi varsa zaten borcu kabul etmiş olur . Ve böyle bir maddenin olması bile yasal değil ben krediye kefil oluyorum adamın çeklerinden kredi kartlarından bana ne ? hile hurda zaten milletin bir anlık acele etmesinden faydalanıp işlerini garantiye alıyorlar.

Banka sizi kandırıyor.Arkadaşın dediği gibi kefil olurken bir kredi için kefil olursunuz.Mahkemelere hatta mümkünse yüksek mahkemelere gidin hakkınızı arayın.

Banka sizi kandırıyor.Arkadaşın dediği gibi kefil olurken bir kredi için kefil olursunuz.Mahkemelere hatta mümkünse yüksek mahkemelere gidin hakkınızı arayın.

Zaman çok daraldı hocam eğer bizi evden çıkartsalar birgün mutlaka tazminat davası açarız . Oraya imza atmış olabiliriz ama biz çekeceğimiz kredi için imza attık adamın çeklerine kredi kartlarına değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri