awasomeness kanalın kapatılma sebebi ne olabilir ?

• Kullanıcı uur26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness

uur26

Yasaklanmış
Arkadaşlar bundan 2 ay önce açtığım henüz hiç ödeme almadığım kanalımda yaklaşık 1 ay önce 208 $ doları gördüm ve kanalımın tüm videolarını gizledim bir adet dahi bırakmadım ve beklemeye başladım arada girip kontrol ediyordum kanalı hiç bir sorun yoktu bugün girdiğimde analytics kısmında para kazanmanın olmadığını gördüm . Şimdi diyeceğim şu ki para yatırılmasına 2 gün kala hiç bir videosu olmayan bir kanal para kazanmaya neden kapatılır ?

İçeriğim diziydi amma velakin bu kanal para kazanmaya kapatılcaksa o zaman kapatılması geremiyor mu.

Bana kalırsa bu partnerlik bayinde deli para kazanan insanlar var ve bunu dolandırıcıkla, çakallıkla yapıyorlar.

Sonuçta resmi değil.Ayrıca forumda ödeme alan da yok doğru düzgün.

Sonuçta resmi değil.Ayrıca forumda ödeme alan da yok doğru düzgün.

Awesomeness'ta hiçbir zaman sorun olmaz ödeme alamayan değil, ödeme koşullarını bilmeyenler var awesomenessta paranız kalmaz.

Şefim senin de dünya engeli ihtar vs... varsa para kazanma gidebilir yada herhangi bir kanalının para kazanması gittiyse bütün kanallarının gidebilir hoş bazen hiçbir etken yokken de gidebiliyor youtube'u anlamak zor

Abicim 208 doları gördüm ondan sonra kanaldaki tüm videoları gizledim . dünya engeli vs yoktu hiç . sonra hiç bir video yüklemedim zaten . Ödeme bekleyeyim dedim.

Awesomeness'ta hiçbir zaman sorun olmaz ödeme alamayan değil, ödeme koşullarını bilmeyenler var awesomenessta paranız kalmaz.

Şefim senin de dünya engeli ihtar vs... varsa para kazanma gidebilir yada herhangi bir kanalının para kazanması gittiyse bütün kanallarının gidebilir hoş bazen hiçbir etken yokken de gidebiliyor youtube'u anlamak zor

Bide o var doğru diyosun biz sadece adsense'de var diye düşünüyoruz ama youtube 1 kanal yüzünden diğer awesomeness leride kapatıyor olabilir.

Arkadaşlar bundan 2 ay önce açtığım henüz hiç ödeme almadığım kanalımda yaklaşık 1 ay önce 208 $ doları gördüm ve kanalımın tüm videolarını gizledim bir adet dahi bırakmadım ve beklemeye başladım arada girip kontrol ediyordum kanalı hiç bir sorun yoktu bugün girdiğimde analytics kısmında para kazanmanın olmadığını gördüm . Şimdi diyeceğim şu ki para yatırılmasına 2 gün kala hiç bir videosu olmayan bir kanal para kazanmaya neden kapatılır ?

İçeriğim diziydi amma velakin bu kanal para kazanmaya kapatılcaksa o zaman kapatılması geremiyor mu.

Bana kalırsa bu partnerlik bayinde deli para kazanan insanlar var ve bunu dolandırıcıkla, çakallıkla yapıyorlar.

para kazanma kapatılmadı konu acarken bı forumu arastırsan bunun awesomenessdekı bı hata oldugunu görürdün kardeşim :) ben dahil çok kişide para kazanma sekmesi gitti

hocam öyleyse üstüne bide bu ay gelmesi gereken param gelirse deli günahlarını almış olacağım . bakalım.

hocam öyleyse üstüne bide bu ay gelmesi gereken param gelirse deli günahlarını almış olacağım . bakalım.

hepimiz aynı durumdayız emin ol ayın 1 le 2 arası ya küfürlerin dozunu arttıracağız ya bi şükür çekeceğiz

Benimde bir kanalım gitti.180$ kazanç vardı videoların hiçbirinde dünya engeli falan yoktu.adamlar kafalarına göre kanal kapatıyorlar.uyanıklar bide reklam çıkmaya devam ediyor.Bende bütün videoları gizledim .madem ben kazanamıyorum sende kazanma awesomeness

para kazanma kapatılmadı konu acarken bı forumu arastırsan bunun awesomenessdekı bı hata oldugunu görürdün kardeşim :) ben dahil çok kişide para kazanma sekmesi gitti

yok kardeş kanal kapandı cunku yenı koydugun vıdeolarda para kazanma aktıf olmuyor.bende basta awesomeness hatası dıyodum ama degıl...

yok kardeş kanal kapandı cunku yenı koydugun vıdeolarda para kazanma aktıf olmuyor.bende basta awesomeness hatası dıyodum ama degıl...

bende de olmuyor ama eskı koyduklarımızda reklam görunuyor hala kanal kapansa onlarda gider ben birsürü ticket attım en azından youtube kapatmış diye cevap dönerlerdı onun yerıne benden ekran göruntusu vs istediler :/ umut fakirin ekmeği ayın bırıne kadar bekleyecegız

bende de olmuyor ama eskı koyduklarımızda reklam görunuyor hala kanal kapansa onlarda gider ben birsürü ticket attım en azından youtube kapatmış diye cevap dönerlerdı onun yerıne benden ekran göruntusu vs istediler :/ umut fakirin ekmeği ayın bırıne kadar bekleyecegız

benımkıne donduler ve dedılerkı bastan sona kanalın ıllegal o yuzden boyle olmus bızlık bısey degıl falan

benımkıne donduler ve dedılerkı bastan sona kanalın ıllegal o yuzden boyle olmus bızlık bısey degıl falan

Bugun gelen mail
It is taking longer than expected, there are a lot of channels that need to be fixed. I'm sorry for the inconvenience, but the best advice I have for you is to stay patient at the moment.

sabırlı olun falan dıyor :/

---------- Mesaj saat 18:41:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:45:06 civarında gönderildi. ----------

ha ayrıca para kazanamaya kapatılan 5 kanalım var hepsınde mail oalrak su sebeble kapatıldı bilgisi geliyor bu kanalıma baktım sımdı sen öyle dıyınce o mail gelmemiş hala umut var yanı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri