AWE de Telifi Kalkan Kanal Geri Açıldımı ??

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar :

Bugün itibariyle AWE partner olan bi kanalım kapandı.3 .telifi yeidği için....ben 2 gün önce telif atan arkadaşa rica ettim attığı telifi kaldırma talebi göndemrişti %100 gönderdi yani....bugün ise daha 2.telifi kaldırmadan 3.yü yeidği için kapandı.....

soru şu : 2.telif kaldırılırsa kanal geri açılrımı ? Başına Gelen Oldumu ?

2.Soru : Kasım ayı içinde 1000 $ civarı para kazandı bunu öderlermi

Kanal türkçemiydi hocam .
Bence awesome ye ve youtube a bildirim yapın telif kalktıysa açacaklardır.

Kanal türkçemiydi hocam .
Bence awesome ye ve youtube a bildirim yapın telif kalktıysa açacaklardır.

evet türkçe idi nasıl yapıalcağı hakkında bilgin varmı ?

---------- Mesaj saat 15:06:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:33 civarında gönderildi. ----------

@Muslera06 konuya davet ediliyorusnuz....

Merhaba arkadaşlar :

Bugün itibariyle AWE partner olan bi kanalım kapandı.3 .telifi yeidği için....ben 2 gün önce telif atan arkadaşa rica ettim attığı telifi kaldırma talebi göndemrişti %100 gönderdi yani....bugün ise daha 2.telifi kaldırmadan 3.yü yeidği için kapandı.....

soru şu : 2.telif kaldırılırsa kanal geri açılrımı ? Başına Gelen Oldumu ?

2.Soru : Kasım ayı içinde 1000 $ civarı para kazandı bunu öderlermi

Beyto 3 telif var ve 1ini kaldirtirsan kanal acilir. Telifi atanin talebi daha isleme konmamis olabilir.

2 sorunun cevabi networke bagli. Network senin kanalinin kazancini aldi bu ay. Sana odeme yaparlar mi onlara kalmis.

Beyto 3 telif var ve 1ini kaldirtirsan kanal acilir. Telifi atanin talebi daha isleme konmamis olabilir.

2 sorunun cevabi networke bagli. Network senin kanalinin kazancini aldi bu ay. Sana odeme yaparlar mi onlara kalmis.

faruk abi 2 gün oldu göndereli talebi zaten 3 gün felan sürüyor tahminimce yarın akşama işleme konar diyorum...o şekilde açılırsa çok iyi olacak malum adsensei bıraktım sadece partnere çalışıyorum geliri olan tek kanalımdı :(

faruk abi 2 gün oldu göndereli talebi zaten 3 gün felan sürüyor tahminimce yarın akşama işleme konar diyorum...o şekilde açılırsa çok iyi olacak malum adsensei bıraktım sadece partnere çalışıyorum geliri olan tek kanalımdı :(

Umarim bir sorun cikmaz Beyto. Dedigim gibi is networke kalmis durumda . Cogu network veriyor bu sekilde iken parayi ama vermeyenlerde var.

Umarim bir sorun cikmaz Beyto. Dedigim gibi is networke kalmis durumda . Cogu network veriyor bu sekilde iken parayi ama vermeyenlerde var.

İnşAlalh sıkıntı olmazda belimiz bükülmez abi ....bekliyorum bakalım...gelişmeleri yazcam konuya

benimde kanal telif yedi 1 kanal telifi çekmesine rağmen hala açılmadı :S

Telif geri alinirsa kanal acilir.Partner olarakmi acilir adsensemi o networke kalmis.Odemeye gelince alirsin odemeni.

Telif geri alinirsa kanal acilir.Partner olarakmi acilir adsensemi o networke kalmis.Odemeye gelince alirsin odemeni.

Peki boyle bir geri cekme islemi icin ne kadar sure gecmis olmasi gerekir? Yani 1 ay sonra bile olsa ve telif gondereni bulup,telifini geri cektirmeyi saglasak kanalimizi kurtarabilir miyiz?

Tesekkur ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri