Awe kanali erken kapatti.

Ebat

Yasaklanmış
Gunluk ortalama 100-130 dolar getiren kanalim , 3. ihtardan sonra ayin 20 sin de kapanacakti , ama bu sabah girdigim de kanalin kapatilmis oldugunu gordum , bazi kurallari ihlal ettiginizden dolayi kanaliniz kapatilmistir uyarisi aldim.

icerde 2000 dolardan fazla para vardi , alma sansi cok az gibi , tavsiyeleriniz nelerdir? odeme formunu doldurup gonderdim , baska ne yapilabilir?

3. ihtardan sonra 7 gün itiraz süresi vermesi lazımdı hocam ama o sürede belki 4.ihtarı yemiş olabilirsin direk kapatmışlardır o zaman.
ek olarak ben 3 ihtardan kapanan kanalımın ödemesini almıştım

İçeride para varsa 3. ihtarı beklemeden videoları silseydiniz ya da ne biliyim bu tarz bir şey yapsaydınız paranızı alabilirdiniz sanırım. Kapatılan kanalların parasını alan arkadaşlar var inşallah alırsınız..

3. ihtardan sonra 7 gün itiraz süresi vermesi lazımdı hocam ama o sürede belki 4.ihtarı yemiş olabilirsin direk kapatmışlardır o zaman.
ek olarak ben 3 ihtardan kapanan kanalımın ödemesini almıştım

sureyi verdi 20 sinde kapanmasi lazimdi , dediginiz gibi belki 4. geldi , tesekkurler yorumunuz icin.insallah bende alirim.

---------- Mesaj saat 09:16:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:15:38 civarında gönderildi. ----------

İçeride para varsa 3. ihtarı beklemeden videoları silseydiniz ya da ne biliyim bu tarz bir şey yapsaydınız paranızı alabilirdiniz sanırım. Kapatılan kanalların parasını alan arkadaşlar var inşallah alırsınız..

evet yapmak gerekiyordu o dediginizi , forumu gonderdim yapacak bisey yok , bekliyecegiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri