Awe'den 1 sene Sonra Parasını Alan Oldu mu?

bojan54

Kayıtlı Üye
haziranda 1 sene olacak içerde çok yüklü para var 1 senedir ha ödenir ha ödenir diye bekliyorum ama hem kanal kaldı hem para ne olacak bu böyle?

parası ödenen var mı? bu süreçte? yada çıktıktan sonra parasını alabilen var mı?

Göndermez kardeşim. Keşke gönderse ama göndermez unut o parayı üstüne soguk bi su iç :(

Aweden ben alamadim. Creative nation de sözde bir sene sonra yarisini ödüyordu ama kurus alamadim ben. Ikiside ayni dolandirici iste.

Benimde çok yüklü miktarlar kaldı maalesef 7-8 ay oldu .. Yakinen tanıdığım arkadaşlar da var benimle aynı kaderi paylaşan.. Aylarca mailleştim maalesef bir sonuç alamadım

unutursan daha az acı çekersin.
sevgilinden ayrılmış da geri dönmesini bekler gibi hala parayı mı bekliyorsun :D
o para şu anda başkalarının cebinde geziyor.unut ve kanalı da abonesi varsa yönlendirme için kullan.

Göndermezler kardeşim ben onlar yüzünden kaç kişiye mahçup oldum ilk başlarda hep ödeme yaptılar bende herkese önerdim sonrasında gidiş o gidiş ödeyeceklerini sanmıyorum

15K $ param kaldı içerde. 1 yılı çoktaaaan geçti. Aklıma getirip yaralarımı deştin şimdi :D

Ben de bekliyorum. Yaklaşık 2 yıla yakın oldu. Umudu kestim gelirse sürpriz olacak.

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:50 ----------

paypal hesabını değiştirme ben 6-7 ay sonra yüklü paramı aldım. ginede kücük bi ümit vardır:)
Kanıt istedikleri kanala mi odeme yaptilar yoksa farkli bir kanal mıydı?

asdkljasmkjsdaö bak gülüyorum akljmas awe diyo para diyo asdklnasd :D:D:D daha dün gece ödemedikleri parayla almayı düşündüğüm arabayla rüyamda vutu vutu yanladım bee :D ashkdasjkasd

bekleme hocam

paypal hesabını değiştirme ben 6-7 ay sonra yüklü paramı aldım. ginede kücük bi ümit vardır:)

Benimde bir sene oldu hemen hemen nasıl aldınız hocam ?

Adamlara ya parayı verin yada kanalı bırakın dedik yine dinlemediler

Abi o kadar spam yapıyorsunuz, şu adamların size yaptıkları sahtekarlıkları anlatan videoları piyasaya yaysanız adamların marka değerini çöp edip milyon dolarlık zarar etmesini sağlayabilirsiniz. Bu devirde sahtekarlık yapanları ifşa etmek kolay yani, hele spamciler için çok daha kolay.

Benimde bir sene oldu hemen hemen nasıl aldınız hocam ?

Adamlara ya parayı verin yada kanalı bırakın dedik yine dinlemediler

bişey yapmadım unuttum...ama ben dedigim gibi 6-7 ay sonra aldım 2014 de kalan paralarımı 2015inde aldım... ilaç gibi geldi.

Benim 3-5 k dolar var icerde. Kanallarin cogu acik ama bazilarinda 1 bazilarinda 2 telif var. En son mesajlasmamiz da telif yuzunden odeme yapmadiklarini belirtmislerdi. 1 kanalimda telif suresi mayis 13 te bitiyor. Bu ay sonu para gelirse anlariz ki filtreden gecmis kanal ve odemeyi yaptilar. Eger odeme yapmazlarsa gecmis olsun

benim yotube kanalımda 7-8 önce kazandığım 300 dolar görünmüyor bu awe ne yapıyo böyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri