Awe'den Para Alamayanlar Baksın

Arkadaslar ne bekliyoruz? Adamlar paramizin ustune oturdular. Vaxt belirtelim ayni anda nereye lazimsa orayada sikayet edelim! Bir bu konuda bilgisi olan varmi? nereye sikayet yapalim ? Bilgisi olan varsa hadi arkadaslar Turkculuyumuzu gosterelim bi gorsunlerki Turklere para atmak ne demekdir. Hepimiz bir olalim birlikde hucuma kecelim HADI BUTUN TURK KARDESLERI SESIME SES VERIN!

[MENTION=4161]Samuray683[/MENTION] birçok arkadaşımız ödeme bekliyor, eğer bu ay da ödeme yapılmazsa hep beraber bir çözüm bulabiliriz. Biraz daha sabretmeni öneririm.

benimde ödemelerini alamadıgım kanallar var kapanan ve suan acık olan 1-2 hafta önce mail attım bu gün dönüs yapmıslar burda ne demek istemişler ?

Were you contacted by an ATV correspondent regarding payment that month?

İlgili ay için Awesomeness TV'den kimse sizinle irtibata geçti mi diye soruyor dostum.

---------- Mesaj saat 00:12:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:11:00 civarında gönderildi. ----------

70-80 bin kanaldan 100 tanesinde ödeme yapmasa en az 20 dolardan 2000 dolar yapar...çakallık yapmaları normal,boşuna boş kanalı kabul etmiyorlar...bir de 145 dolara ulaşamadan kapanan kanalların parası da ceplerine kalıyor.oh ne ala..

Güzel tespit bir de normalde 143 $ olan limiti adamlar yuvarlıyor 145 $ yapıyor. 80 bin ile çarp bakalım 2$'ı ne yapıyor ? :)

valla herkes lafa gelince ortalığı yıkar okudum yorumları da gerekız sohbetler genelde. gereklı olan şeyi itedim bı arkadas yardımcı olmaya çalışmış en azından ama bız paramızı alamadık arkadaşlar dye haykırdığımızda BEKLEYIN BURASI ÖDER BENIM ŞU ŞU KANALIMI AZ ÖDEMEDİ diyen arkadaşlardan bir tanesı de gelsın ıkı foto koysun da işimiz görülsün. bekara karı boşamak kolay tabi o zaman sesimizi bastırmaya çalışıyordunuz ne oldu şimdi

valla herkes lafa gelince ortalığı yıkar okudum yorumları da gerekız sohbetler genelde. gereklı olan şeyi itedim bı arkadas yardımcı olmaya çalışmış en azından ama bız paramızı alamadık arkadaşlar dye haykırdığımızda BEKLEYIN BURASI ÖDER BENIM ŞU ŞU KANALIMI AZ ÖDEMEDİ diyen arkadaşlardan bir tanesı de gelsın ıkı foto koysun da işimiz görülsün. bekara karı boşamak kolay tabi o zaman sesimizi bastırmaya çalışıyordunuz ne oldu şimdi

Biz her işte böyleyiz ki zaten
niye şaşırdın hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri