Awesomenes kanalından en az zararla nasıl çıkabilirim

Hemedo

Kayıtlı Üye
İyi forumlar bu partnerden biran önce telif almadan çıkmak istiyorum
5 Aralıkta aweye girdim. Ocak ayında ödeme eşiğini geçebildim.

-Ödeme formunu doldurmadan çıkma isteği gönderip çıkarsam param çöpe gidermi ?
-Ödeme formunu doldurduktan sonramı çıkma isteği göndereyim ?
-Diyelim çıkardılar partnerden, çıkarıldığım güne kadarki tüm kazançlar paypalıma geçermi yada sadece 143$- %30 kadar mı geçer ?

Partnerden çıkınca dolarlar sönüyomuş tekrar yakmam mümkünmü ? (tek part dizi içerikli) yada başka partnere geçersem hepsi yanarmı tekrardan...

Şuan 237$ birikmiş durumda günde 10-15 dolar civarı geliyor henüz hiç ödeme almadım paramıda aweye yedirmek istemiyorum en az zararla nasıl ayrılabilirim bu networkden yourmlarınız bekliyorum

soruları marekla takipteyim. bende 2k birikti paradan da vazgeçtim bi çıksaydım

soruları marekla takipteyim. bende 2k birikti paradan da vazgeçtim bi çıksaydım

2k mı yazık günah giderse kötü olur bende 20 dolar olduğu sıralar öğrendim awenin dandik olduğunu bu paraya kıyamadığımdan çıkmamıştım keşke giden 20 dolar olsa çıksaydım..

ödeme yapıp yapmayacağını bilmiyorum kanalları dizi kanaları değil ve telif de yok. ancak ödeme yapmama durumu beni sıkıntıya sokuyor. adsensede 2/3 üne razıyım hiç değilse garanti ödeme var.

İlk olarak Ocakta geçtiğiniz ödeme limitinin parasını Şubat sonunda alırsınız. İkincisi daha ödeme bile almadan çıkmaya çalışmanız garip geldi. Tamam bu network sorunlu ama bir çok kişi gününde olmasada parasını alıyor. Hani paranız kalmış olsa, ödemeniz yapılmamış olsa anlıcam da. :)

İlk olarak Ocakta geçtiğiniz ödeme limitinin parasını Şubat sonunda alırsınız. İkincisi daha ödeme bile almadan çıkmaya çalışmanız garip geldi. Tamam bu network sorunlu ama bir çok kişi gününde olmasada parasını alıyor. Hani paranız kalmış olsa, ödemeniz yapılmamış olsa anlıcam da. :)

geçen ayki yorumları okudum midem bulandı ondan dolayı çıkma isteği falan gönderdim. umarım kabul ederler. yoksa daha awenin kazığını yemedim.

Telif alan kanallara öde yapmıyormuş, ben henüz telif almadım fakat alırsam bunca dolara yazık olmazmı :)

ödemeyide az kişiye yapıyor :)

Telif alan kanallara öde yapmıyormuş, ben henüz telif almadım fakat alırsam bunca dolara yazık olmazmı :)

o bir aylıktı sorunlu ödeme bu ayki ödemeyi bekle bence birde telifin yoksa bekle zaten.Ayrıca çıkmakta kolay değil bırakmıyorlar kolay kolay

Partnerleri iyi araştırmak lazım. Bu partner için o kadar çok şikayet konusu var ama herkes nedense awe yi seçiyor anlamış değilim. :) Özgün kanalı olmayan bu partneri seçmemeli. Adamlar her türlü çakallığı biliyor. He ben çok şükür her ay aldım paramı.. Özgün olduğu için pek kuşkulanmıyorum..

o bir aylıktı sorunlu ödeme bu ayki ödemeyi bekle bence birde telifin yoksa bekle zaten.Ayrıca çıkmakta kolay değil bırakmıyorlar kolay kolay

Kardeş ya telif alırsam ozaman ne olur başka networkler telif alınca ödeme yapıyor üstelik 1 gün önceden uyarıyor

başka networke geçersem diğer dizileride yükleyip kazancımı en az 3 katına çıkarmayı düşünüyorum

---------- Mesaj saat 22:26:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:39 civarında gönderildi. ----------

Partnerleri iyi araştırmak lazım. Bu partner için o kadar çok şikayet konusu var ama herkes nedense awe yi seçiyor anlamış değilim. :) Özgün kanalı olmayan bu partneri seçmemeli. Adamlar her türlü çakallığı biliyor. He ben çok şükür her ay aldım paramı.. Özgün olduğu için pek kuşkulanmıyorum..

Malesef bende herkes gibi kanalı açar açmaz bunlar alıyor diye başvurdum.

Bundan sonra kimse başvurmasın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri