Awesomeness ( Bizlerde Hata Yapıyor Olabiliriz )

Dostlar 2 tane asla telif almayacak dizi kanalım car Mart'ta açılmış şu an toplamda 1100 doları geçmiş durumdayım . Ay sonuna kanal başı 750 dolar olur gibime geliyor , Mayıs ayına ödeme alır mıyız acaba

Tapatalk ile yazıyorum

Merhabalar,

Önemle durduğum nokta bold ile yazdığımdır. Ve çoğu arkadaşımınızın mağduruyetinin buradan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Arkadaşlar yazdıklarımı bir kontrol edin lütfen. Kanala urlsiz başvurup, daha sonra url alırsanız ödeme yapmayabilirler. Bir yazdıklarımı okuyunuz. rica ediyorum. Herkes ödeme alsın istiyorum.

Olabilecek muhtemel hatalar,
- Kanal adını yanlış verme
- Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştiriyoruz.)Eğer özel url alıp eski linki bulamadıysanız. Youtube ayarları - Gelişmiş - Youtube kanal kimliği yazıyor.
- Paypal teyitli değildir, Kredi Kartı onayı
- Kişi bilgileri ile paypal bilgileri tutmuyodur.
- Partnere bağlı kanalın mailini yanlış girme ( Kontak kurulması gerekn maille girilebiliyor.

Maddelere ekleme isteyen olursa, mesaj olarak belirtsin ekliyeyim.

Özellikle belirtiyorum, tartışma ortamı lütfen yaratmayınız. Sonuç olarak ben herkesin kazanmasını istiyorum. Sakin sakin tartışalım.

ÖRNEK MAİL

Kanal linkiniz yukarıdaki gibi yazmaktadır. Siz gidipte buradaki ile başvurup sonradan özel url verirseniz. Partner sizin kanalı tanımaz.

Saygılarımla

Hocam kusura bakmayın ben tam anlayamadım. Ben sonradan url almıştım ancak bu noktada hatam ne olabilir tam anlayamadım. Serkan Hocamız ödeme için form doldurmaya da gerek yok dedi ama ne tutmuyor anlayamadım hocam Rica etsem tekrar edebilme şansınız var mı? :confused: Ve bu sonradan url değiştirme sorurunu nasıl çözebiliriz? Kusura bakmayın yoruyorum sizi de.
Sağlıcakla kalın. Çok teşekkürler. :)

Bilgiler için çok teşekkürler kardeş.

Benim iki sorum olacak; awenin formunda ''channel link'' yazan yere komple özel url oluşturmadan önceki linki yazıyoruz anladığım kadarıyla. Doğrumudur?

username yazan yere ne yazıyoruz ? örnekte
htp.w w w. youtube com/user/example*username bunu yazmış formda ama parenteza içinde de ''no spaces or link'' demiş. Buraya tam ne yazacağımızı anlayamadım. Örnekle açıklarmısınız.

Şubat benim ilk ayım olduğu için awe konusunda oldukça tecrübesizim , yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.

Bilgiler için çok teşekkürler kardeş.

Benim iki sorum olacak; awenin formunda ''channel link'' yazan yere komple özel url oluşturmadan önceki linki yazıyoruz anladığım kadarıyla. Doğrumudur?

username yazan yere ne yazıyoruz ? örnekte
htp.w w w. youtube com/user/example*username bunu yazmış formda ama parenteza içinde de ''no spaces or link'' demiş. Buraya tam ne yazacağımızı anlayamadım. Örnekle açıklarmısınız.

Şubat benim ilk ayım olduğu için awe konusunda oldukça tecrübesizim , yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.

channel link yazan yere kanalınızın linki neyse o kanalıma tıkladığınızda urlde ne yazıyorsa o .

username yazan yere ise sadece kanalınız adını yazıyorsunuz örneğin kanalın linki bu ise youtube.com/user/yunusmitan siz sadece oraya yunusmitan yazıcaksınız ayrıcı awesomenesstvnetwork.coma girip kanalınızla giriş yapın üst tarafta adınıza tıklayıp paneldeki bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurun.

Çok teşekkürler kardeş !

Awesomeness tan dediğin yere de girdim, orada ilk kaqyıt sırasındaki bilgilerim duruyor zaten, yenineden bilgileri güncellememe gerek var mı ?

Çok teşekkürler kardeş !

Awesomeness tan dediğin yere de girdim, orada ilk kaqyıt sırasındaki bilgilerim duruyor zaten, yenineden bilgileri güncellememe gerek var mı ?

gerek yok paypal adresinizi doğru yazdığınızdan ve panelde girdiğiniz adın paypaldakiyle aynı olmasına dikkat edin. isim aynı değil diye ödeme yapmayacak diye bir şey yok ama her türlü ihtimali değerlendirmek lazım ödemeyi alabilmek için.

Hocam paylaşım için teşekkürler benim 4 kanalım var şimdi mailleri inceledim 2 tanesine özel url yapmışım şimdi ben nasıl bir yol izlemem gerekiyor eski url'yi tekrar getirebiliyormuyuz yada yeni url'yi aweye nasıl guncellicez

Üstadım başvuru yaptıktan sonra kanal adını değiştirirsek bir sorun olur mu??

Hocam istek formunda mı hata yapıyoruz? örneğin bu kanalda(bu kanalı spamla çökertemezler kopyalayamazlar en popüler youtube kanallarındandır o yüzden bunu örnek verdim) https://www.youtube.com/user/freddiew
Bu kanalın adı: Rocketjump
linkte yazan:freddiew

örnekteki adına başvuruda bulunacak olsak;
* channel link yazan yere:https://www.youtube.com/user/freddiew
* username yazan yere de freddiew mi yoksa RocketJump mı yazacağız?

Teşekkürler.

Girdik bir alamete 2 gün önce 7 kanal ile başvurmuştum bugün hepside kabul edilmiş. Hepside şu an awe de bakalım. 18 tane life networkte.. tüm networklarda kanalım olsun ya. ondan yatmazsa ondan öbüründen yatmazsa berikinden götürürüz parayı :D

Hadi vatana millete hayırlı olsun. kanallarımın hepsi 9-10 aylık ve telifsiz ve uyarısız kanallar maşallah :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri