Merhabalar,
Önemle durduğum nokta bold ile yazdığımdır. Ve çoğu arkadaşımınızın mağduruyetinin buradan kaynaklandığını düşünmekteyim.
Arkadaşlar yazdıklarımı bir kontrol edin lütfen. Kanala urlsiz başvurup, daha sonra url alırsanız ödeme yapmayabilirler. Bir yazdıklarımı okuyunuz. rica ediyorum. Herkes ödeme alsın istiyorum.
Olabilecek muhtemel hatalar,
- Kanal adını yanlış verme
- Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştiriyoruz.)Eğer özel url alıp eski linki bulamadıysanız. Youtube ayarları - Gelişmiş - Youtube kanal kimliği yazıyor.
- Paypal teyitli değildir, Kredi Kartı onayı
- Kişi bilgileri ile paypal bilgileri tutmuyodur.
- Partnere bağlı kanalın mailini yanlış girme ( Kontak kurulması gerekn maille girilebiliyor.
Maddelere ekleme isteyen olursa, mesaj olarak belirtsin ekliyeyim.
Özellikle belirtiyorum, tartışma ortamı lütfen yaratmayınız. Sonuç olarak ben herkesin kazanmasını istiyorum. Sakin sakin tartışalım.
Saygılarımla
Hocam hepsi doğru ancak ödenmedi benimki de. Bence bunlara bağlı bir sorun değil. Ancek tabiki sizin yazdıklarınıza da bağlı alamayanlar vardır. yazmanız iyi olmuş. ama benim herseyi tekrar kontrol ettim hersey eksiksiz.
Bir de Muslera Hocamız demişti artık Awesomeness a istek formu göndermeye gerek yok artık diye. Ama ben yine de göndermiştirm. Ancak artık gerek yokmuş.
Sağlıcakla kalın...