ödemeleri atmışlar bakın isterseniz.
Atıyolar, atmayada devam ediyolar. Ödeme alamayanlar için açtım konuyu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödemeleri atmışlar bakın isterseniz.
Atıyolar, atmayada devam ediyolar. Ödeme alamayanlar için açtım konuyu
Şimdi ödeme formu doldururken aweden gelen maildekini belirt.
Hesapta paypal adresim kayitli.Tekrardan odeme formu doldurmaya gerek var mi?
dün telif yedi kanalımın bitanesi hala atmamışlar partnerlikten atmıyorlar sanırım?
Hesapta paypal adresim kayitli.Tekrardan odeme formu doldurmaya gerek var mi?
Partner kanalı ile paypal hesabı denk geliyormu bilgilerde, birde ek olarak kanal linki ilemi başvurdunuz daha sonra değiştirdiniz mi ?
Bunları bir kontrol edin derim.
Hocam videoları gizleme ödeme alamama sebebi olabilir mi ?
Partner kanalı ile paypal hesabı denk geliyormu bilgilerde, birde ek olarak kanal linki ilemi başvurdunuz daha sonra değiştirdiniz mi ?
Bunları bir kontrol edin derim.
Kanal linki ile basvurdum.Eski bi kanaldi zaten daha sonra da herhangi bi duzeltme yapmadim.
dun gece 4 te yapılan ödemelerden sonra ödeme alan oldu mu
arkadaşlar ben bir hata yaptığımı farkettim. ödeme formunda mail kısmında ben iletişim mailini yazıyordum şuan formu tekrar okuduğumda kanalın mailini istiyormuş. acaba ödemem ondan mı yapılmıyor. formu doğru şekilde doldurdum ve tekrar ödeme isteği gönderdim..
[MENTION=58]kkundakci[/MENTION]
Channel İD ile başvurulan awe'nin Özel URL'si alındıktan sonra Awe tanımıyor ve ödeme yapmıyor diyorsun, bu senin iddaan mı? yoksa net bilgi mi?
Channel İD kanal bilgilerinde bulunuyor Awe'nin bunu görmemesi bana pek mantıklı gelmedi. Bence ilgisi yok.
arkadaşlar formda kanalınızın mailini istiyor eğer kanalın maili goog plus uzantılıysa formu iki kere gönderin.
1. sefer gönderdiğinizde normalde youtube giriş yaparken kullandığınız @gmail.com uzantılı maili girin.
2. sefer gönderirkende google plus uzantılı mailinizi girin.
Ne olur ne olmaz diye formu iki kere gönderiyorum.
benim ödeme alamama sebebim bu olabilir. ben o mail yerine iletişim mailimi yazıyordum. kanalın mailini yazmak hiç aklıma gelmemişti. yazıyı da zten hiç okumadımumarım ondan dolayıdır. ama serkanın varsayımına göre artık form doldurmaya gerek yoktu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.