Awesomeness ( Bizlerde Hata Yapıyor Olabiliriz )

dün telif yedi kanalımın bitanesi hala atmamışlar partnerlikten atmıyorlar sanırım?

dun gece 4 te yapılan ödemelerden sonra ödeme alan oldu mu

arkadaşlar ben bir hata yaptığımı farkettim. ödeme formunda mail kısmında ben iletişim mailini yazıyordum şuan formu tekrar okuduğumda kanalın mailini istiyormuş. acaba ödemem ondan mı yapılmıyor. formu doğru şekilde doldurdum ve tekrar ödeme isteği gönderdim..

Yok arkadaş zaten 2 telif var diye ödeme alamıcaksınız diye mail yollamışlardı bir liste olarak.Ama 3 telif alanlara yaptılar bukadar sivri zeka bir partner bu.Aklın son bulduğu yer Awesomeness.

arkadaşlar ben bir hata yaptığımı farkettim. ödeme formunda mail kısmında ben iletişim mailini yazıyordum şuan formu tekrar okuduğumda kanalın mailini istiyormuş. acaba ödemem ondan mı yapılmıyor. formu doğru şekilde doldurdum ve tekrar ödeme isteği gönderdim..

ben daha önce 2 defa ödeme aldım o forumları nasıl doldurduysam şimdide aynı şekilde dolduruyorum. Sistemdeki tüm bilgilerde güncel ama 2 aydır para yok para vereceklerse versinler vermeyeceklersede atsınlar. Not: telif eşleşen cart curt yok. eşleşenli vine kanalını ödüyolar sadece ondada tüm videolar eşleşenli onun parası geliyo digerlerinin ki gelmiyo

[MENTION=58]kkundakci[/MENTION]

Channel İD ile başvurulan awe'nin Özel URL'si alındıktan sonra Awe tanımıyor ve ödeme yapmıyor diyorsun, bu senin iddaan mı? yoksa net bilgi mi?

Channel İD kanal bilgilerinde bulunuyor Awe'nin bunu görmemesi bana pek mantıklı gelmedi. Bence ilgisi yok.

[MENTION=58]kkundakci[/MENTION]

Channel İD ile başvurulan awe'nin Özel URL'si alındıktan sonra Awe tanımıyor ve ödeme yapmıyor diyorsun, bu senin iddaan mı? yoksa net bilgi mi?

Channel İD kanal bilgilerinde bulunuyor Awe'nin bunu görmemesi bana pek mantıklı gelmedi. Bence ilgisi yok.

Başvurduktan sonra kanal adını değiştim o adla form yolladım 2 ay tıkır tıkır ödeme aldım bu ay 5 martta bi telif yedim hala ödemem yapılmadı. Yani o channel id username falan hikaye

[MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] içimi rahatlattın vallaha, böyle tam bilgi sahibi olmadan varsayımlar üzerine başlıklar insanın kafasını bulandırıyor bana da mantıklı gelmedi zaten, ödeme teyiti yaptığın için çok saolasın gönüller rahatladı :)

arkadaşlar formda kanalınızın mailini istiyor eğer kanalın maili goog plus uzantılıysa formu iki kere gönderin.

1. sefer gönderdiğinizde normalde youtube giriş yaparken kullandığınız @gmail.com uzantılı maili girin.
2. sefer gönderirkende google plus uzantılı mailinizi girin.

Ne olur ne olmaz diye formu iki kere gönderiyorum.

arkadaşlar formda kanalınızın mailini istiyor eğer kanalın maili goog plus uzantılıysa formu iki kere gönderin.

1. sefer gönderdiğinizde normalde youtube giriş yaparken kullandığınız @gmail.com uzantılı maili girin.
2. sefer gönderirkende google plus uzantılı mailinizi girin.

Ne olur ne olmaz diye formu iki kere gönderiyorum.

benim ödeme alamama sebebim bu olabilir. ben o mail yerine iletişim mailimi yazıyordum. kanalın mailini yazmak hiç aklıma gelmemişti. yazıyı da zten hiç okumadım :) umarım ondan dolayıdır. ama serkanın varsayımına göre artık form doldurmaya gerek yoktu.

benim ödeme alamama sebebim bu olabilir. ben o mail yerine iletişim mailimi yazıyordum. kanalın mailini yazmak hiç aklıma gelmemişti. yazıyı da zten hiç okumadım :) umarım ondan dolayıdır. ama serkanın varsayımına göre artık form doldurmaya gerek yoktu.

ben tüm kanallarıma en çok kullandığım maili giriyorum ondan olduğunu sanmıyorum.

ben partnere geçtikden sonra özel url aldım şimdi özel urlyi aweye mail mi atmam lazım değiştirmesi için yoksa ödeme talebinde bulunduğumda başvuru yaptığım zamanki kanal adını yazmam yeterlimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri