Awesomeness ( Bizlerde Hata Yapıyor Olabiliriz )

Merhabalar,

Önemle durduğum nokta bold ile yazdığımdır. Ve çoğu arkadaşımınızın mağduruyetinin buradan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Arkadaşlar yazdıklarımı bir kontrol edin lütfen. Kanala urlsiz başvurup, daha sonra url alırsanız ödeme yapmayabilirler. Bir yazdıklarımı okuyunuz. rica ediyorum. Herkes ödeme alsın istiyorum.

Olabilecek muhtemel hatalar,
- Kanal adını yanlış verme
- Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştiriyoruz.)Eğer özel url alıp eski linki bulamadıysanız. Youtube ayarları - Gelişmiş - Youtube kanal kimliği yazıyor.
- Paypal teyitli değildir, Kredi Kartı onayı
- Kişi bilgileri ile paypal bilgileri tutmuyodur.
- Partnere bağlı kanalın mailini yanlış girme ( Kontak kurulması gerekn maille girilebiliyor.

Maddelere ekleme isteyen olursa, mesaj olarak belirtsin ekliyeyim.

Özellikle belirtiyorum, tartışma ortamı lütfen yaratmayınız. Sonuç olarak ben herkesin kazanmasını istiyorum. Sakin sakin tartışalım.

Saygılarımla

Hocam hepsi doğru ancak ödenmedi benimki de. Bence bunlara bağlı bir sorun değil. Ancek tabiki sizin yazdıklarınıza da bağlı alamayanlar vardır. yazmanız iyi olmuş. ama benim herseyi tekrar kontrol ettim hersey eksiksiz.

Bir de Muslera Hocamız demişti artık Awesomeness a istek formu göndermeye gerek yok artık diye. Ama ben yine de göndermiştirm. Ancak artık gerek yokmuş.

Sağlıcakla kalın...

Kayıtlı bilgilerle paypal isim bilgisi farklı ama dün ödeme yapıldı bir kanalıma. Paypal ve awedeki isim bilgileri farklı olup da ödeme alan başkaları da varsa buna gerek yok diyebiliriz.

Hayır hocam neden alamayasın. Alırsın. Kime ne senin videonu gizlemenden parasını kazanmışın. Vur ka mantığı ile çalışığta para alan arkadaşlarımız mevcut.

---------- Mesaj saat 11:58:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:57:58 civarında gönderildi. ----------

Ekliyorum bunuda

---------- Mesaj saat 12:04:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:58:31 civarında gönderildi. ----------

Aynen öyle hocam. Herşeyi kendi adınıza düzenliceksiniz. Sadece paypalı değiştirmekle iş bitmiyor.

Dedim ya yukarıda. Kenan çalışıyor, ödemesini kkundakci alıyor. Adamlarda otomatik olarak göndermiyor, kişi bilgileri tutmadığı için.

beyler:D yapmayın böyle defalarca söledim ıphone olayı benim için büyk bir lütuf konudada yazdım ben yeni işssiz kalmıs kredi kartı borcları olan bu yt işinden para kazanmayı yeni yeni ögrenen daha henüz kazanılmıs parası olmayan bir adamım vallahi siz böle yazdıkca kendimi daha kötü hissediyorum o telefonu alıp cebime koyamamak okadar koyacakki bana mecbur paraya cevircem ama ALLAha bin şükür Allah [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] 'den razı olsun ve tabiki [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] abidende onlar sayesinde yarı yarıya borcum inmiş kafam daha rahat olmus olucam yoksa sizin hayal ettiginiz gibi o teli cebime alıp kullanacak durumum yok :)

senin gibi ihtiyacı olan birine çıkması açıkcası beni çok sevindirdi umarım işini görür :)

Tavsiyem aç 20 tane kanal aweye bağla martın sonuna kadar 20 kanalındaki 143 dolar limitini geç illaki diğer ödeme gününde %80 90 ının alırsın :)

Ödeme formu her seferinde doldurmak zorunda mıyız ?

Awesomeness TV konusunda bilen bilmeyen insanların yanı sıra bizlere destek veren ve ödeme dönemlerinde kendilerinin hiçbir zorunluluğu olmadığı halde işlerinden güçlerinden feragat edip yardımda bulunan [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ve [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] arkadaşlarıma sizlerin adına teşekkür ederim.

İngilizce gelen maile translate kullanıp aynı cümleyi Türkçe'ye çevirse bile anlaşılmayacak şekilde mail atan, yabancı dilin sadece argo ve küfürlerini öğrenip arayıp küfür hakaret eden, kendi destek forumlarında yazdıkları yazılar ile adeta hindistan,suudi arabistan,tayland gibi ülke vatandaşlarına bile bizi rezil eden kişilerin var olduğu bir ortamda size bu yaptıkları yardımlar için minnettar oluncağına hala görüyorum ki bir serzeniş içerisindesiniz.

Arkadaşlar bence siz youtube'a ara verin biraz insanlık dersi alın hadi onu beceremiyorsanız ingilizce eğitim seti indirin de işe yarasın

senini gibi ihtiyacı olan birine çıkması açıkcası beni çok sevindirdi umarım işini görür :)

Tavsiyem aç 20 tane kanal aweye bağla martın sonuna kadar 20 kanalındaki 143 dolar limitini geç illaki diğer ödeme gününde %80 90 ının alırsın :)

Saol hocam tavsiye ve sürekli irtibat için Pmden mesajınızı bekliyorum :):)

Hocam hepsi doğru ancak ödenmedi benimki de. Bence bunlara bağlı bir sorun değil. Ancek tabiki sizin yazdıklarınıza da bağlı alamayanlar vardır. yazmanız iyi olmuş. ama benim herseyi tekrar kontrol ettim hersey eksiksiz.

Bir de Muslera Hocamız demişti artık Awesomeness a istek formu göndermeye gerek yok artık diye. Ama ben yine de göndermiştirm. Ancak artık gerek yokmuş.

Sağlıcakla kalın...

Gönder hocam, içinde kalmasın valla gönder. Belki hala oraya baktıkları da oluyodur

---------- Mesaj saat 12:28:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:27:52 civarında gönderildi. ----------

Ödeme formu her seferinde doldurmak zorunda mıyız ?

Gerek yok ama doldurun hocam. Ben her ihtimale karşı doldurmaktayım

Kayıtlı bilgilerle paypal isim bilgisi farklı ama dün ödeme yapıldı bir kanalıma. Paypal ve awedeki isim bilgileri farklı olup da ödeme alan başkaları da varsa buna gerek yok diyebiliriz.

Hayırlı olsun kaç kanal vardı tek ödeme aldınız ?

---------- Mesaj saat 12:31:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:29:59 civarında gönderildi. ----------

Awesomeness TV konusunda bilen bilmeyen insanların yanı sıra bizlere destek veren ve ödeme dönemlerinde kendilerinin hiçbir zorunluluğu olmadığı halde işlerinden güçlerinden feragat edip yardımda bulunan [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ve [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] arkadaşlarıma sizlerin adına teşekkür ederim.

İngilizce gelen maile translate kullanıp aynı cümleyi Türkçe'ye çevirse bile anlaşılmayacak şekilde mail atan, yabancı dilin sadece argo ve küfürlerini öğrenip arayıp küfür hakaret eden, kendi destek forumlarında yazdıkları yazılar ile adeta hindistan,suudi arabistan,tayland gibi ülke vatandaşlarına bile bizi rezil eden kişilerin var olduğu bir ortamda size bu yaptıkları yardımlar için minnettar oluncağına hala görüyorum ki bir serzeniş içerisindesiniz.

Arkadaşlar bence siz youtube'a ara verin biraz insanlık dersi alın hadi onu beceremiyorsanız ingilizce eğitim seti indirin de işe yarasın

Eyv. hocam olumlu düşüncelerin için. Mücadelem herkesin kazanması.

Teşekkür ederim. İki kanaldan birine bu şekilde ödeme yapılmış. Diğeri için de ticket ile iletişim kurdum. Kanal adını istediler bakalım ödenirse paypaldaki kayıtlı bilgileri doğru olarak yazmadan da sadece mail adresini doğru yazarak ödeme alınabilir diyebiliriz. Zaten paypal ödemesi için sadece mail adresi yeterli oluyor malum.

Hayırlı olsun kaç kanal vardı tek ödeme aldınız ?

---------- Mesaj saat 12:31:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:29:59 civarında gönderildi. ----------

Eyv. hocam olumlu düşüncelerin için. Mücadelem herkesin kazanması.

Bende aweye ocak başı baglamıstım kanalı daha sonra ocak kazancım 80 dolarda kaldı subat ayı kazancıyla 480 dolar felan oldu.şubat ve ocak odemelerini birlikte mi yapılır.
Birde ozel url awe partnere girdikten sonra aldıysak odeme de sorun yasamamak icin ne gibi bi onlem almalıyız arkadaşlar?

Bende aweye ocak başı baglamıstım kanalı daha sonra ocak kazancım 80 dolarda kaldı subat ayı kazancıyla 480 dolar felan oldu.şubat ve ocak odemelerini birlikte mi yapılır.
Birde ozel url awe partnere girdikten sonra aldıysak odeme de sorun yasamamak icin ne gibi bi onlem almalıyız arkadaşlar?

Evet hocam ödemeler birleşmiş bir şekilde yapılır. Özel url aldıysan. Almış olduğun mail adresine welcome awe diye bir mail gelir. O mailin içerisinde kanal linkin bulunur. Onu form doldurarak başvurursun

Paypal adresimiz teyitli olmayınca ödeme alamıyormuyuz beyler? Paypal benim adıma ama teyitli değil.

Oha aweden ödeme gelmiş :D :D nerde hata yapıyom diye okucaktım konuyu..Telifli kanal hala gelmedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri