Awesomeness Bu Maillerdeki Kanallar Ödeme Alamayacaklar

Benimde mailim var listede. Ama kanalım çoktan kapanmış yanlış hatırlamıyorsam ocak ayının başıydı. Kapanma sebebi de 3. telifi yedi ve 7 gün içinde kapatılacak kanal dedi ve kapatıldı. Konuda bahsi geçen 2 mailde geldi. Şimdi ne yapacaz elimiz kolumuz bağlı bekleyecekmiyiz.

Listede ismimiz yokta noluyo daha kasımı alamadık bol bol kulaklarını çınlatıyom bu awenin Burda yazarsam banlarlar :D

Mack (Awesomeness help)
Feb 28 20:07

You have $255.0 being sent to you in the next week.

---------------------
bana bunu yazmiwlar.gercek dogru bilmiyorum gelen hafta para oduyecek yaziyor

kimse bir şey demiyor ya ?? bende telif filan yok mailim var burda neden ödenmiyecek geçen ay almıştım

Konudaki mail listesi kaldırılmıştır, nedeni mailler üzerinden kanalların bulunabiliyor olması. Kendi mail adresi var mı listede merak eden olursa arkadaşa bir şekilde ulaşabilirler. Bilgilendirme için teşekkürler :)

Konudaki mail listesi kaldırılmıştır, nedeni mailler üzerinden kanalların bulunabiliyor olması. Kendi mail adresi var mı listede merak eden olursa arkadaşa bir şekilde ulaşabilirler. Bilgilendirme için teşekkürler :)

Hocam bunu dün gece söyleyecektim ancak konu çok hararetliydi o yüzden karışmak istemedim. Bunlar kanal adresi ve paypal adreslerine toplu bir mail atmışlar. Benim temiz kanallarımın paypal adresine de mail gelmiş. Keep Calm beyler

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bunu dün gece söyleyecektim ancak konu çok hararetliydi o yüzden karışmak istemedim. Bunlar kanal adresi ve paypal adreslerine toplu bir mail atmışlar. Benim temiz kanallarımın paypal adresine de mail gelmiş. Keep Calm beyler

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

para almıyacakmıyız biz şimdi?

Arkadaslar cahil konusmayin lütfen google para kazanmadi gidenlerin paralarini reklam verenlere geri dagitiyor adwords kullanan arkadaslar bilir yatsa yatsa partner sirketi yatar üstüne

Arkadaslar cahil konusmayin lütfen google para kazanmadi gidenlerin paralarini reklam verenlere geri dagitiyor adwords kullanan arkadaslar bilir yatsa yatsa partner sirketi yatar üstüne

Peki hocam, çıkmış olan reklamları da zamanı geri alıp yok mu ediyorlar? Yapılmış bir reklam parasından söz ediyoruz burda, bu paranın ödenmesi lazım. Başka yolu yok.

Peki hocam, çıkmış olan reklamları da zamanı geri alıp yok mu ediyorlar? Yapılmış bir reklam parasından söz ediyoruz burda, bu paranın ödenmesi lazım. Başka yolu yok.

Anlatamıyorum galiba paralar kesinlesene kadar youtubenimdir eger sorunlu ise hesap reklam verenlerin paralarını geti verir kesinlesirse senin olur o para ama partnerde kesinlestigini belirtici bi olay yok youtube ödese bile adamlar gelmedi paran dese birsey kanıtlıyamayız

Arkadaşlar ben awesomeness partnere 1 şubatta gectim şu anda analytics en son 26 şubatı gösteriyor kazanç 157$ ben şimdi bu partnerden nasıl çıkarım çıkarsam ödemeyi alabilirmiyim devam edersem heralde nisan başı ödeme almam gerek ama oda alabilirsem forumda takip ediyorum daha aralık kazancını alamayan var benim kanalım temiz telif yok 420 abone var direk başka networke başvursam olurmu acaba başka network kabül ederse awesomeness paramı verirmi acaba

Anlatamıyorum galiba paralar kesinlesene kadar youtubenimdir eger sorunlu ise hesap reklam verenlerin paralarını geti verir kesinlesirse senin olur o para ama partnerde kesinlestigini belirtici bi olay yok youtube ödese bile adamlar gelmedi paran dese birsey kanıtlıyamayız

Kesinleşmiş ama, supportdan Mack şukadar paran geliyor yolda diye mesaj atıyorsa %30 u kesilmiş halde o para kesinleşmiştir benim gözümde bu awesomeness da birkaç kişi var kafasına göre ödeme yapmıycaz diyorlar her seferinde teliflilere ama muhasebe yapıyor, ortalığı karıştırmak istiyorlardır umarım sadece ne yapmayı amaçlıyor bunlar hiç anlamıyorum:D Ayrıca telif yemediğim, para kazanması açık olan videoların kazancı benimdir değil mi? Adsense de böyle oluyor genel olarak youtube un politikası bu yönde. Telif olmayan videolarda para kazanması açıksa, o paralar ödenmek zorunda.Awesomeness her ay böyle şakalar (inşallah :D) yapıyor, bu ay da görücez bakalım ;)

---------- Mesaj saat 16:20:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:19:12 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar ben awesomeness partnere 1 şubatta gectim şu anda analytics en son 26 şubatı gösteriyor kazanç 157$ ben şimdi bu partnerden nasıl çıkarım çıkarsam ödemeyi alabilirmiyim devam edersem heralde nisan başı ödeme almam gerek ama oda alabilirsem forumda takip ediyorum daha aralık kazancını alamayan var benim kanalım temiz telif yok 420 abone var direk başka networke başvursam olurmu acaba başka network kabül ederse awesomeness paramı verirmi acaba

Çıkma isteği gönder, ticket yolla vs. içerdeki parana birşey diyemem ama kanalın telif bakımından sağlamsa diğer networkleri düşünmen daha mantıklı olur.

Tek konu var biliyorum hatta orada mesajlaşıyoruz ama bilgilendirme için açtım konuyu.

ctrl + f ile mailinizi arayın birlik olalım şu parayı alalım..Lütfen biri örnek mail hazırlasın.

İşte Gelen Mail

Hey AwesomenessTV Networker!

I regret to inform you that due to the content uploaded to your channel we are withholding the payments earned on your channel. Unfortunately, it seems that your channel has more than 2 copyright strikes. Per the Network Agreement that you signed when you joined our network, and our very strict copyright policy, we have the right to withhold any payments on content uploaded that the user does not own the intellectual property rights to. Uploading such content is a breach of the Network Agreement, and a violation of the rights of the party that actually owns the content.

PLEASE BE AWARE that AwesomenessTV is NOT keeping the money that was generated by your channel. This is not our money and we our not going to be spending it for our own benefit. We are currently coordinating with Youtube and the party claiming to own the rights to the content that is infringing in order to handle the money properly.

If you are able to resolve your copyright strikes through Youtube and provide proof to AwesomenessTV that you have done so, we may consider reinstating you into the network. Without such proof, we unfortunately cannot keep you in the network going forward.

Arkadaşlar bu mail listesi nerede? Bi türlü bulamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri