Awesomeness Bu Maillerdeki Kanallar Ödeme Alamayacaklar

Bu teliflerin çoğu sahte telif ve bazıları da bu forumdandır. Önüne gelene yalan yanlış sahte telif atarak Awesomenesess in ekmeğine yağ sürüp kendi çevremizdeki insanların emeklerini sahte telif ile telef ediyorlar.

bende telifte yok ama maılım var orda.durum bıraz degısık bence..

2 telif almış kişilere ödeme yapmayacaklarını söylemişler, zaten öyle bi umut beslemiyordum, beni de yazmışlar telifliler listesine :D

bu mail kanallarım mailine mi gelmiş yoksa paypal maillerine mi.

ikisinede gelmiş

---------- Mesaj saat 02:14:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:13:14 civarında gönderildi. ----------

Bu muhabbetler geçen ayda yapılıyordu, telif haklarını ihlal değilde başka birşey yapan herkes aldı neredeyse parasını.
Ben garibim Kasımı alamadım telifsiz kanalıma :D
Mailim bu listede yok , geçen ay gene böyle muhabbet dönmüştü yada 2 ay önce ama ödendi,korkmayın bence ödenir.

Ama ben listede yokum tertemizim ya gene ödemezler benim parayı :D

hacı bi umut işte :D banada gelmedi

Benim anlamadığım youtube ne yapacakmış ki parayı? Geri alsa kendi hakkı değil, reklamverenlere geri veremez parayı?İki ucu çoklu değnek yani [MENTION=1089]KingTube[/MENTION] hocam siz ne düşünüyosunuz?

Bu konuda daha önce fikrimi yazmıştım; eğer Youtube sırf telif yüzünden kanalların parasını ödemeyecekse bu kanalların sırtından kazandığı ve reklam verenlerden peşin olarak aldığı milyonlarca hatta milyarlarca dolar parayı cebine mi atacak diye sormuştum. Sonuçta videolarda reklamlar yayınlanmış ve bunun karşılığı olan para reklam verenlerden alınmıştır. Telifli kanallara ödeme yapmayacaksa ve aldığı reklam ücretlerini de reklam verenlere iade etmeyecekse bu paralar ne olacak ? bu cevaplanması gereken çok önemli bir sorudur.

Ayrıca bazen aklıma şu da geliyor; Acaba Youtube telif hakkı sahiplerini koruma bahanesi ile her gün binlerce kanalı telif ve topluluk uyarıları ile sırf kendisine haksız kazanç elde etmek için mi kapatıyor ve her gün açılan binlerce yeni kanala yüklenen yüz binlerce videoya (yani spam yapılmasına) bilerek mi göz yumuyor ?

Çünkü böyle kanalların ve videoların sayısı oldukça fazla ve getirisi de baş döndürücü olmaktadır. Böyle kanallar açılsın, milyonlarca video yüklensin, bana para kazandırsın ama ödeme zamanları gelmeden spam sebebiyle kapatıp paraları cukka edelim gibi kötü bir düşünceleri mi var ?

İşte böyle ve bunlar gibi onlarca mide bulandırıcı soru var kafamda..

Bu konuda daha önce fikrimi yazmıştım; eğer Youtube sırf telif yüzünden kanalların parasını ödemeyecekse bu kanalların sırtından kazandığı ve reklam verenlerden peşin olarak aldığı milyonlarca hatta milyarlarca dolar parayı cebine mi atacak diye sormuştum. Sonuçta videolarda reklamlar yayınlanmış ve bunun karşılığı olan para reklam verenlerden alınmıştır. Telifli kanallara ödeme yapmayacaksa ve aldığı reklam ücretlerini de reklam verenlere iade etmeyecekse bu paralar ne olacak ? bu cevaplanması gereken çok önemli bir sorudur.

Ayrıca bazen aklıma şu da geliyor; Acaba Youtube telif hakkı sahiplerini koruma bahanesi ile her gün binlerce kanalı telif ve topluluk uyarıları ile sırf kendisine haksız kazanç elde etmek için mi kapatıyor ve her gün açılan binlerce yeni kanala yüklenen yüz binlerce videoya (yani spam yapılmasına) bilerek mi göz yumuyor ?

Çünkü böyle kanalların ve videoların sayısı oldukça fazla ve getirisi de baş döndürücü olmaktadır. Böyle kanallar açılsın, milyonlarca video yüklensin, bana para kazandırsın ama ödeme zamanları gelmeden spam sebebiyle kapatıp paraları cukka edelim gibi kötü bir düşünceleri mi var ?

Yani hocam en fazla telif alan videolarimizin paralarini kesebilirler, diğerlerini ödemeleri lazim , YouTube paraları geri alsa bile Cukka yapabilir mi? Bizimde YouTube ile sozlesmemiz var bir yerde, birde madem boyle bir olay var diğer partnerler niye aynisini yapmiyor?

Bişey sormak istiyorum ödeme yaptıklarında mailde atıyolarmı ?

geç hocam şart falan yok ya 5-10 k izlenmeli olsun açılalı 2 hafta olsun günlük 100 200 izlenim az biraz abonede olursa büyük ihtimal girersin ben ilk kanal açtığım hafta girmiştim yanlış hatırlamıyorsam.

nedir bu quiz :) bize de söyleyin bakalım. nerden başvuru yapıyoruz? ödeme nasıl? limit var mı? ve sağlam mı?:D

Üstad aklında soru işareti olacak bir durum yok, youtube tamamen yasal görünümlü yasa dışı bir dolandırıcılık yapıyor.Sonuçta bunu denetleyecek bir kurum yok, illegal yüklenen içeriklerin kontrolü youtube'da , en başta söylüyor yasak olduğunu, ondan sonra istediği gibi kanal kapıyor ve kalan paranın üzerine konuyor.

Kapatılan kanallardan sağladığı kazancın adı kesinlikle dolandırıcılıktır.Youtube çalandan çalıyor.

Olayın reklamveren boyutuna gelirsek; zaten teknik olarak reklamverenlerin parasını geri ödemesi gibi birşey sözkonusu değil, isteseler mümkün fakat youtube yönetimi gözünden bakarsak bu amelelik olur, yani ; kapatılan kanal sahiplerine ödenmeyen para ve bu paranın reklamverenlere geri ödenmesi gibi bir altyapı kurmak tamamen maliyet getirir ve kaybeden kim olur, youtube.Yazılımsal olarak böyle bir amelelik çekmek yerine çözümü basit;
Dolandır , arkana bakma, yat paranın üstüne , arkana bakma.
Öbür türlü reklamverene geri ödeme gibi birşey söz konusu olamaz çünkü youtube baş dolandırıcı, neden geri para ödesin reklamlarda çıkar, reklamverenin parasını da cebine indirir, biz kanal sahiplerinin parasınıda cebine indirir oooooooh kebap, daha ne üstad ??

Aynen dediğin gibi bir kötü düşünceleri olduğu %100 , aklında şüphe bile kalmasın üstad, hiç boşuna temiz düşünme, bunlar milyonlarla oynuyan insanlar , zannedermisin karakter aynı kalsın, etik düşünce aynı kalsın, beş para etmez insanlar bunlar.Büyümek için yemedikleri b*k kalmaz tabiki, bizide dolandıracaklar ki büyüyecekler, azıcıkda bize koklatıcaklar böyle dönücek işler.

Sistem güzel, yasadışı içerik yüklensin, uyduruktan content id sistemi ile tara, nedense ay sonu ödemeler yapılacağı zaman asıl taramayı yap, kanalları kapa, paraların üzerine kon oh ne güzel.

Youtube baş dolandırıcıdır.Para kazanalım veya kazanmayalım youtube dolandırıcıdır.Küresel çapta bir dolandırıcılık söz konusu ve, kimler para yiyor kimbilir, kisme karışmıyor doğal olarak.Halkın baskısıyla bir takım önlemler alıyor zaman zaman o kadar, youtubeu ayakta tutan zaten spamcılar, teknik bilgiye gerek yok web tasarımcı/programcı olan yazılım sektöründe olan herkes bilir, spam yapmasamda youtube açısından baktığınızda, aynı videoyu 500 kere farklı başlıklar ile atmak demek "çeşitlilik / zenginlik" demektir.Kullanıcı sever böyle şeyleri dolayısıyla youtube hem spamcılar üzerinden geçiniyor, hemde dolandırıyor.

Neyse gece gece konuyu aldım heryere taşıdım.
Özetle

Youtube dolandırıcılık yapıyor ama bizler kazanmak için sesimizi çıkaramıyoruz, çıkarsada bizim çapımız yetmeyeceği için tabiki kazanabilenler devam edecek :)

Üstad aklında soru işareti olacak bir durum yok, youtube tamamen yasal görünümlü yasa dışı bir dolandırıcılık yapıyor.Sonuçta bunu denetleyecek bir kurum yok, illegal yüklenen içeriklerin kontrolü youtube'da , en başta söylüyor yasak olduğunu, ondan sonra istediği gibi kanal kapıyor ve kalan paranın üzerine konuyor.

Kapatılan kanallardan sağladığı kazancın adı kesinlikle dolandırıcılıktır.Youtube çalandan çalıyor.

Olayın reklamveren boyutuna gelirsek; zaten teknik olarak reklamverenlerin parasını geri ödemesi gibi birşey sözkonusu değil, isteseler mümkün fakat youtube yönetimi gözünden bakarsak bu amelelik olur, yani ; kapatılan kanal sahiplerine ödenmeyen para ve bu paranın reklamverenlere geri ödenmesi gibi bir altyapı kurmak tamamen maliyet getirir ve kaybeden kim olur, youtube.Yazılımsal olarak böyle bir amelelik çekmek yerine çözümü basit;
Dolandır , arkana bakma, yat paranın üstüne , arkana bakma.
Öbür türlü reklamverene geri ödeme gibi birşey söz konusu olamaz çünkü youtube baş dolandırıcı, neden geri para ödesin reklamlarda çıkar, reklamverenin parasını da cebine indirir, biz kanal sahiplerinin parasınıda cebine indirir oooooooh kebap, daha ne üstad ??

Aynen dediğin gibi bir kötü düşünceleri olduğu %100 , aklında şüphe bile kalmasın üstad, hiç boşuna temiz düşünme, bunlar milyonlarla oynuyan insanlar , zannedermisin karakter aynı kalsın, etik düşünce aynı kalsın, beş para etmez insanlar bunlar.Büyümek için yemedikleri b*k kalmaz tabiki, bizide dolandıracaklar ki büyüyecekler, azıcıkda bize koklatıcaklar böyle dönücek işler.

Sistem güzel, yasadışı içerik yüklensin, uyduruktan content id sistemi ile tara, nedense ay sonu ödemeler yapılacağı zaman asıl taramayı yap, kanalları kapa, paraların üzerine kon oh ne güzel.

Youtube baş dolandırıcıdır.Para kazanalım veya kazanmayalım youtube dolandırıcıdır.Küresel çapta bir dolandırıcılık söz konusu ve, kimler para yiyor kimbilir, kisme karışmıyor doğal olarak.Halkın baskısıyla bir takım önlemler alıyor zaman zaman o kadar, youtubeu ayakta tutan zaten spamcılar, teknik bilgiye gerek yok web tasarımcı/programcı olan yazılım sektöründe olan herkes bilir, spam yapmasamda youtube açısından baktığınızda, aynı videoyu 500 kere farklı başlıklar ile atmak demek "çeşitlilik / zenginlik" demektir.Kullanıcı sever böyle şeyleri dolayısıyla youtube hem spamcılar üzerinden geçiniyor, hemde dolandırıyor.

Neyse gece gece konuyu aldım heryere taşıdım.
Özetle

Youtube dolandırıcılık yapıyor ama bizler kazanmak için sesimizi çıkaramıyoruz, çıkarsada bizim çapımız yetmeyeceği için tabiki kazanabilenler devam edecek :)

Aynen katılıyorum.. bu kadar büyük paraların döndüğü bir ortamda nefislerin temiz kalması ve bir üçkağıt dönmemesi eşyanın tabiatına aykırı olur.

Benim mail adresim listede var ama o adres paypal mail adresim. Yani içinde herhangi bir kanal yok. Şimdi bu mailde kapanan kanalımın ödemesini de bekliyorum. Aynı mailde düzenli olarak ödeme aldığım kanalda mevcut. İyice kafam karıştı şuan.

Ayrıca kapanan kanalım için aşağıdaki cevabı vermiş. Tam olarak ödeme beklemede mi yazıyor yoksa ödemeyecez mi diyor anlamadım.

Your payment is on hold until YouTube can review your earnings and your account has been suspended due to a violation of YouTube's policy prohibiting content designed to impersonate another person or user.

Madison Jones
AwesomenessTV

Benim mail adresim listede var ama o adres paypal mail adresim. Yani içinde herhangi bir kanal yok. Şimdi bu mailde kapanan kanalımın ödemesini de bekliyorum. Aynı mailde düzenli olarak ödeme aldığım kanalda mevcut. İyice kafam karıştı şuan.

Ayrıca kapanan kanalım için aşağıdaki cevabı vermiş. Tam olarak ödeme beklemede mi yazıyor yoksa ödemeyecez mi diyor anlamadım.

Your payment is on hold until YouTube can review your earnings and your account has been suspended due to a violation of YouTube's policy prohibiting content designed to impersonate another person or user.

Madison Jones
AwesomenessTV

Benimde aynı şekilde paypal adresim var listede.
Aralık ayında 1er telifli 2 kanalım var toplam kazancları 6500$ civarı onlara ödeme yapmıyor. Gene benim Aralık ayında 2 telifi olan kazancı 200$ civarı olan kanalıma ödeme yaptılar. Ticket atınca niye ödemiyorsunuz diye illegal içerik diyolar benim illegal içerikli başka kanallarımda vardı onlara ödeme yaptınız yüksek kazançları ödemiyorsunuz diyincede cevap vermiyolar ticketlere :D

Allah'a Şükür benim kanallarım listede yok. Ama bence listede olupta parasını alanlar da olacaktır..

bende telif filan yok geçen ayda ödeme almıştım neden böyle birşey oldu

---------- Mesaj saat 12:49:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:41:07 civarında gönderildi. ----------

yardım edin lütfen ya neden böyle birşey oldu :S

listede benım mailim yok aralık ayına ait kazancı bekliyorum bi mucize olsunda 7 martta yatsın:D

Benimdr yok listede mail ocak gelsin gelmedigi takdirde buun videolari gizli yapicm ve cikma talebi gonderecem, 4k abone aylik 1M izlenim yazik ki girdim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri