Awesomeness da parası yatmayan kaç kişiyiz?

Arkadaşlar Mack mesaj atmış.Neden ödeme göndermemişler anlamadım.

Did you receive the $1,009.70 From December? You are not on the January payment list, but you could very well be on the February list that goes out next month.

Yalan söylüyor ;) Sıkıştırmaman için ümit ile beklemeni sonrada desteğini "pending" statüsünden "closeed" statüsüne alacak. Yeniden açtığında yine aynı şeyler. Arada isyan edersen telif var veya haksız kazanç gibi şeyler zırvalayacak. Hemen öde tarzı bir şeyler yaz. Sürekli statünü güncelle. Ayrı ayrı bildirimler gönder.

Az önce Mack'ten mail gelmiş. ödenmeyen kanallarımın ödemesi için kesin tarih istedim ama kesin tarih veremeyeceğini bu ayın sonunda olacağını söyledi

resmen oynuyolar bizimle yaa...bukadar kişiye odeme olmamıs..

Ben Subat'a 1.günüde aldım ve dünde ödemeyi aldım telif'li kanal.

Yalan söylüyor ;) Sıkıştırmaman için ümit ile beklemeni sonrada desteğini "pending" statüsünden "closeed" statüsüne alacak. Yeniden açtığında yine aynı şeyler. Arada isyan edersen telif var veya haksız kazanç gibi şeyler zırvalayacak. Hemen öde tarzı bir şeyler yaz. Sürekli statünü güncelle. Ayrı ayrı bildirimler gönder.

Yazdım birkaç bir şey hocam.Adamlar keyfine göre ödemiyorlar.Herhalde paraları bankada değerlendirip öyle mi ödeme yapıyorlar anlamış değilim.

ben 3 4 kanalla bekliyorum ödemeyi, aralıktan başlıyor şimdiki aya kadar geliyor.Mikrofon bulup arayacagım, sallarlarsa, paranın eş değerinde küfür yagmuruna tutacağım.

Arkadaşlar bana da aşağıdaki cevabı verdiler de tam olarak ne diyor, yardımcı olur musunuz? Bu arada aralık kazancını alamamıştım ve bunu belirttim. Bir de dashboarda paypal girmiştim.

Did you receive the confirmation email from ATV asking you to fill out paypal info?

Arkadaşlar bana da aşağıdaki cevabı verdiler de tam olarak ne diyor, yardımcı olur musunuz? Bu arada aralık kazancını alamamıştım ve bunu belirttim. Bir de dashboarda paypal girmiştim.

Did you receive the confirmation email from ATV asking you to fill out paypal info?

Hocam dashboard girip tekrar güncelleyin ve ödeme formu gönderin isterseniz.

aslında güncel ama çamura yatacaklar ya neyse tekrardan atayım bakalım. Teşekkür ederim cevapların için.

bana bugun cevap vermisler paran yolda diyorlar bi kanal icin ama kanal 572 dolarda bitirdi ocagi yani 400 dolar göndermeleri gerek bunlar 339 dolarin var bizde diyorlar :)

Marck mesajıma cevap yazımş. ocak kazançlarım bu kanalıma ödenmedi diye ticket attmıştım.
Cevap şu
"January payments are going out at the end of this month."
"Ocak kazançları bu ayın sonunda çıkarılacaktır"
Ama birkaç kanal için ocak ödemelerini yaptılar öyle değilmi? Bazı kanallar için alamadık :/

bana da aynı şekilde ay sonunda ödenecek yazmış. Geçen ay da ay sonunda ödenecektir yazmıştı. Hala ödenmedi tabii. Sürekli sıkıştırıyorum mesajlarla. Bakalım bu sefer ne diyecek.

tüm kanallarımdan çıkış istegi gönderdim ya paramı gönderin ya atın dedim. yemişim awesinide partnerinide.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri