Awesomeness den kurtarana pinli adsense

• Kullanıcı AddMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness

AddMe

Kayıtlı Üye
Awesomeness den cıkamıyorum . 30 günde otomatik atıyor normalde tam 30 olmaya 3 gün kala reddediyolar.
heryolu denedim.
beni awesomenessden kurtarana pinli adsense vercem.
videoları listedışı vs. yaptım , telif vs var yine atmadılar.

aynı problemden bende muzdaribim resmen dolandırıcı bunlar Allah yedirmesin, cezalarını versin başkada birşey demiyorum. Bu kadar insanın ahını alan insanlar iflah olmaz.

kazançlar gözükmüyor ve ne kadar oldugunuda bilmiyorum 100 + dolar vardı

Arkadaşa bir ingilizce metin gönderdim.Bakalım sonuç ne olacak.

sınırda zaten 1 tane daha atıp kanalımı kapattırıyım :)

1400 organik genç dişi yabancı aboonem güzel bir kanalım ama 8 teliften sonra para kazanma kısmı yok oldu analistik kısmı var ama atın diyorum içerde 50 dolar var o kalsın ama atsınlar 20-25 günde bir isteği red ediyorlar 2 aydır önce güzel translate o olmazsa ağır ağır laflar içeren :D bir translate ingilizcesi kullanıcaktım ama mail nereye atıcam bulamadım :(

Arkadaşlar translate den, para ödemediklerini ve artık video yayınlamayacağımı söyledim ve beni partnerlikten çıkartın dedim sabahına atmışlar :D

Beni de çıkarmıyorlardı I'm sedat peker's cousine yazdım 4 dakika sonra çıkardılar.:D

1400 organik genç dişi yabancı aboonem güzel bir kanalım ama 8 teliften sonra para kazanma kısmı yok oldu analistik kısmı var ama atın diyorum içerde 50 dolar var o kalsın ama atsınlar 20-25 günde bir isteği red ediyorlar 2 aydır önce güzel translate o olmazsa ağır ağır laflar içeren :D bir translate ingilizcesi kullanıcaktım ama mail nereye atıcam bulamadım :(

3 telifte kapanmıyormu :D

hocam tüm videoları gizle
translate'e bildiğin tüm küfürleri yaz çevir

sonra spam mail at böyle 40-50 tane her mailin başınada kanal linkini koy :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri