Awesomeness Dünya engelini geçememe

artık eski yöntem eski kanallarda işe yarıyor .sadece yöntem degişti . eskisi kadar kolay degil

Adsense'ye ekli şimdilik sorunsuz videolarda ayriyeten bir sıkıntı çıkmaz herhalde.Çıkacağı varsa çıkar da bu olay etkilemez herhalde.

3.taraf geldikten sonra nasıl telif geliyor ? telifmi yoksa dünya genelimi ?

Telif Hakkı hak talebi nedeniyle youtube videonuz engellendi....6 ayrı mail geldi bu şekilde (3. taraf ve dünya genelinde geliyor bu mailler )

6 dakika sonra

Telif hakkı ihlali iddiası...başlıklı telif bildirimi maili geldi 2 adet

kanala baktım 4 tane video dünya geneli almış 2 videoda teliften silinmiş

Olay da şöyle oluyor video 3. taraf veya dünya geneline düşünce adamların content id sayfasında görünüyor ordan çat diye telif ihtarı gönderiyor

Telif Hakkı hak talebi nedeniyle youtube videonuz engellendi....6 ayrı mail geldi bu şekilde (3. taraf ve dünya genelinde geliyor bu mailler )

6 dakika sonra

Telif hakkı ihlali iddiası...başlıklı telif bildirimi maili geldi 2 adet

kanala baktım 4 tane video dünya geneli almış 2 videoda teliften silinmiş

Olay da şöyle oluyor video 3. taraf veya dünya geneline düşünce adamların content id sayfasında görünüyor ordan çat diye telif ihtarı gönderiyor

telif gelmiyor dünya engeli geliyor.

farklı bir şey demedim ki dünya geneli geliyor silinmezse telifin de eli kulağında demektir çünkü an itibariyle ifşa olmuşsun :) diyorum ya dünya geneli geldi 6 dakika sonra telif

ikisi bir anda olmuyor hiç görmedim dünya geleni gelirse zaten videoyu kimse göremez telif nasıl gelsin :)

eşleşen gelmeden videoları silsek parayı kurtarırmıyız

ikisi bir anda olmuyor hiç görmedim dünya geleni gelirse zaten videoyu kimse göremez telif nasıl gelsin :)
hocam dünya geneli şöyle bir tedbir yani diyo ki ben youtube üzerinde bu videonun yayınlanmasını istemiyorum (kendisi de yayınlamıyor)

Eşleşen içerikde ise yayıncı firma sadece kendisi yayınlıyor

Ve her ikiside anında onların content id sayfasına düşüyor.sonuçta video dünya geneli yediğinde silinmiyor sadece gösterimi engelleniyor ve adam bakıyor pakazanman felan açıksa hak sahibi olduğu diğer videolara telif atıyor :)

yani ikisi bir arada olmuyor ama birbirine sebep :)

eşleşen için aklımda güzel bir taktik oluştu bunun üstüne bi deniim :))

hocam dünya geneli şöyle bir tedbir yani diyo ki ben youtube üzerinde bu videonun yayınlanmasını istemiyorum (kendisi de yayınlamıyor)

Eşleşen içerikde ise yayıncı firma sadece kendisi yayınlıyor

Ve her ikiside anında onların content id sayfasına düşüyor.sonuçta video dünya geneli yediğinde silinmiyor sadece gösterimi engelleniyor ve adam bakıyor pakazanman felan açıksa hak sahibi olduğu diğer videolara telif atıyor :)

yani ikisi bir arada olmuyor ama birbirine sebep :)

eşleşen için aklımda güzel bir taktik oluştu bunun üstüne bi deniim :))

bende şuan bi taktik deniyorum rahatlıkla geçtimde bakalım olumlu sonuçlar olursa konu açarım.

awe ile pek çalışmıyorum ama genel olarak partnerde dünya engeline takılan videolarım oldu/oluyor.partnerde dünya engeli gelmedigini duymamıştım.ünlem sorunu olmadıgı için kullanıyordum sadece.

awe kanalımın video düzenle kısmındaki para kazan sekmesi gitmiş. paraya açamıyorum. eski videolarsa yeşil yanmaya devam ediyor. bildirim falan da gelmedi. ne olmuş olabilir? para kazanmaya mı kapandı?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

awe ile pek çalışmıyorum ama genel olarak partnerde dünya engeline takılan videolarım oldu/oluyor.partnerde dünya engeli gelmedigini duymamıştım.ünlem sorunu olmadıgı için kullanıyordum sadece.

Normalde Dünya geneli var zaten hocam o hiç kalkmadı ama video işlenirken para kazanma açıldığında bu engel atlatılabiliyordu sen orayı kaçırmışsın galiba.Artık bu yöntemde çalışmayacak.

Normalde Dünya geneli var zaten hocam o hiç kalkmadı ama video işlenirken para kazanma açıldığında bu engel atlatılabiliyordu sen orayı kaçırmışsın galiba.Artık bu yöntemde çalışmayacak.

anladım hocam,manuel yükleme yapmıyorum ben.botla yükleniyor videolar ve reklamlarıda bot açıyor bu yüzden dikkatimi çekmemiştir bu olay o zaman.

---------- Mesaj saat 03:46:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:45:46 civarında gönderildi. ----------

awe kanalımın video düzenle kısmındaki para kazan sekmesi gitmiş. paraya açamıyorum. eski videolarsa yeşil yanmaya devam ediyor. bildirim falan da gelmedi. ne olmuş olabilir? para kazanmaya mı kapandı?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi ara bak,o videolarda reklamlar açılmış olucak bence.awe açıcak uygun gördügü videolarda.diye düşünüyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri