Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanmıyorum öyle birşey olacağını olursada yuh artık derim yani onca emek boşa gidecek.
acaba eski videoların durumu ne olacak onlar eşleşene düşecekler mi ? bende henüz o yönde bir işaret yok.
İlerleyen zamanlarda geliyor.
Mesajı okuduğum sırada mail geldi awe partnerdeki bi kanalıma gelmiş 3. taraf ve anında basmış telifi eleman
3.taraf geldikten sonra nasıl telif geliyor ? telifmi yoksa dünya genelimi ?
Telif Hakkı hak talebi nedeniyle youtube videonuz engellendi....6 ayrı mail geldi bu şekilde (3. taraf ve dünya genelinde geliyor bu mailler )
6 dakika sonra
Telif hakkı ihlali iddiası...başlıklı telif bildirimi maili geldi 2 adet
kanala baktım 4 tane video dünya geneli almış 2 videoda teliften silinmiş
Olay da şöyle oluyor video 3. taraf veya dünya geneline düşünce adamların content id sayfasında görünüyor ordan çat diye telif ihtarı gönderiyor
telif gelmiyor dünya engeli geliyor.
farklı bir şey demedim ki dünya geneli geliyor silinmezse telifin de eli kulağında demektir çünkü an itibariyle ifşa olmuşsundiyorum ya dünya geneli geldi 6 dakika sonra telif
hocam dünya geneli şöyle bir tedbir yani diyo ki ben youtube üzerinde bu videonun yayınlanmasını istemiyorum (kendisi de yayınlamıyor)ikisi bir anda olmuyor hiç görmedim dünya geleni gelirse zaten videoyu kimse göremez telif nasıl gelsin![]()
hocam dünya geneli şöyle bir tedbir yani diyo ki ben youtube üzerinde bu videonun yayınlanmasını istemiyorum (kendisi de yayınlamıyor)
Eşleşen içerikde ise yayıncı firma sadece kendisi yayınlıyor
Ve her ikiside anında onların content id sayfasına düşüyor.sonuçta video dünya geneli yediğinde silinmiyor sadece gösterimi engelleniyor ve adam bakıyor pakazanman felan açıksa hak sahibi olduğu diğer videolara telif atıyor
yani ikisi bir arada olmuyor ama birbirine sebep
eşleşen için aklımda güzel bir taktik oluştu bunun üstüne bi deniim)
awe ile pek çalışmıyorum ama genel olarak partnerde dünya engeline takılan videolarım oldu/oluyor.partnerde dünya engeli gelmedigini duymamıştım.ünlem sorunu olmadıgı için kullanıyordum sadece.
Normalde Dünya geneli var zaten hocam o hiç kalkmadı ama video işlenirken para kazanma açıldığında bu engel atlatılabiliyordu sen orayı kaçırmışsın galiba.Artık bu yöntemde çalışmayacak.
awe kanalımın video düzenle kısmındaki para kazan sekmesi gitmiş. paraya açamıyorum. eski videolarsa yeşil yanmaya devam ediyor. bildirim falan da gelmedi. ne olmuş olabilir? para kazanmaya mı kapandı?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.