Awesomeness form doldurma hakkinda!!

Turkiyede isen evet

ana gmailini yazacaksin o kullanici adi sanirim mail almiyor o.!

mail kismini sizinle iletisim icin istiyorlar bu yuzden ana gmail hesabinizi yazmaniz kanaatindeyim.

kanal adina kanalinizin adi
gmalide ana hesabinizin gmaili diye dusunuyorum yinede bir kac cevap bekleyin isterseniz

Turkiyede isen evet

ana gmailini yazacaksin o kullanici adi sanirim mail almiyor o.!

mail kismini sizinle iletisim icin istiyorlar bu yuzden ana gmail hesabinizi yazmaniz kanaatindeyim.

kanal adina kanalinizin adi
gmalide ana hesabinizin gmaili diye dusunuyorum yinede bir kac cevap bekleyin isterseniz

Cevabin icin sagol bekleyelim bakalim biraz daha. Ama o ana hesabimin altinda tel. Onaysiz 40-50 tane kullanmadigim kanal da var.

Cevabin icin sagol bekleyelim bakalim biraz daha. Ama o ana hesabimin altinda tel. Onaysiz 40-50 tane kullanmadigim kanal da var.

dedim ya dusuncem o mail olayi iletisim icin olsa gerek.

kanal ismini yaziyorsun zaten ayrica awesmones basvurdugunda yada davet aldiginde her neyse mail kismina alt kanaliyin mailinimi yazdin ?

40-50 mi o kadar açılıyomu. Konun dışında yazdım k.bakma. Konun hakkındada bilgim yok ben hiç ödeme almadım daha.

Aslinda tam sayiyi bilmiuorum ama her actigim alt kanalin da alt kanalini acmistim. Gerci ana hesaba ilk girdigimde cikan kutucukta hepsi var girmek istedigimi secebiliyorum. Yani toplamda var bi 40-50 tane.

---------- Mesaj saat 16:08:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:05:54 civarında gönderildi. ----------

dedim ya dusuncem o mail olayi iletisim icin olsa gerek.

kanal ismini yaziyorsun zaten ayrica awesmones basvurdugunda yada davet aldiginde her neyse mail kismina alt kanaliyin mailinimi yazdin ?

Onu hatirlamiyorum iste. Ama tahminim sanki ana kanali yazmistim. Yine de maillerime bakayim belki bulurum.

Aslinda tam sayiyi bilmiuorum ama her actigim alt kanalin da alt kanalini acmistim. Gerci ana hesaba ilk girdigimde cikan kutucukta hepsi var girmek istedigimi secebiliyorum. Yani toplamda var bi 40-50 tane.

---------- Mesaj saat 16:08:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:05:54 civarında gönderildi. ----------

Onu hatirlamiyorum iste. Ama tahminim sanki ana kanali yazmistim. Yine de maillerime bakayim belki bulurum.

ben mantikla cevap veriyorum bu yuzden bence ana gmailini vermen gerekli.. cunki o gmail uzerinden iletisim kuracaklar..

bende odeme taleb ettim 1 hafta oldu ses cikmadin dun mail attim gece cevap geldi..

145 dolara eristiginizde biz siznle iletisim kuracagiz ama forumu doldurarak bu sureyi hizlandirmis olacaksiniz ve en kisa surede sizinle muhasebe debartmanimiz iletisime gececek diye yazmislar..

sana nerden ulasacaklar ? orda verdigin iletisim adresiye... sence verdigin o alat kanala ait bilgiye mail gelirmi ?

mesela soyle dusun alt kanallara abone gelince yada o kanallardan bir video ya yorum geldiginde ana gmailine dusuyor... bence o gmaili vermen gerekiyor

"Email" kısmonı doldururken parantez içinde şöyle yazmışlar (Must match the one you used to create your channel) yani "kanalınızı oluştururken kullandığınız mail adresi ile aynı olmak zorundadır".

Awesomeness olayını biraz açıklasanız

partnerlik galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri