Awesomeness Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Awesomeness düzenli olarak ödeme yapmıyormu hocam?

Aklını karıştırmak gibi olmasın ancak benim awesomeness dan yaklasık 20 tane kanalım oldu ve telif yediğim halde ödeme aldıgım oldu. telifli ödenmediği de oldu. ancak normak kanallarımın HİÇBİRİNDE ödeme sıkıntısı yaşatmadılar! 3 arkadaşım daha awe ile calısıyor onlar da HİÇ SIKINTI YAŞAMADILAR! yani kısacası ne bekliyorsunuz? Telifsiz kanallarınızda hiç sıkıntı olmaz ancak telifli kanalları adsense de bazen ödemiyor. Acaba Diğer networklerden hangisi ödüyor merak ediyorum. İllaki telifli kanaldan ödüyor diyen partnerlerden de alamayanlar olmuştur. Yani çok da şikayet etmemek lazım zaten spam yapıyoruz bide telif yiyince niye ödemedi diye bağırıyoruz. yapacaksın 30 kanal 15 i telif yesin 15 i sağlam kalsın kesin ödensin. koy cebine binlerce tl yi...
Seçim senin kötü network yoktur Kötü Youtube çalışanı vardır :)

Not: Ben özgün kanalımı da awesomeness üzerine kaydettim.... her videom günlük 15 bin izleniyor. kısa sürede 300 binlere cıkacak.

[MENTION=916]Existence[/MENTION] "O aweden parasını alanlar atlayacaktır!"

Bu cümle ile kişileri baskı altında tutup, kendi fikirlerine karşıt olası mesajları engellemeye çalışmışsın da bu böyle olmaz.
Bir şeye kötü diyorsan da burada çıkıp yaşadığın olumsuzlukları anlatacaksın. O alamadı bu aldı, şu yapamadı bunun böyle olmuş gibi cümle kurmak bir şey hakkında yeterli bilgisi tecrübesi deneyimi olmayan ancak konuşmayı çok seven insanlara mahsus olmalı.
Burada kimsenin Awesomeness TV ile özel bir çıkar ilişkisi olduğunu sanmıyorum.

Ama birilerinin başka şekilde çıkar durumları olduğu çok bariz.

Awesomeness TV' yi bu forumda kötüleyenleri açıklayım isterseniz. (Genel konuşmuyorum kimin ne yaptığını forumu takip eden iyi bilir zaten)

1- Yerli Network sahipleri
2- Yerli Network kurup doğru düzgün başvuru alamayanlar
3- Yerli Network kuran kişilerin yakınları
4- Awesomeness üzerinden parasını hangi tarihte alacağını bilmeden,kazandığı ayın hemen akabinde para bekleyen
5- Kanalları kapanan, parasını bazı engeller ile alamayan kısım
6- Başvuru formunu doldurabilecek kadar ingilizcesi olamayan ve yanlış bilgiler ile kayıt olup paypalına para gelmeyen
7- Burada bazı networkler üzerinde devamlı kanal açıp başvuru yapan, bu başvurular kabul edildiğinde kanalları 50TL-60TL gibi fiyatlara satmaya çalışan. Youtube üzerinden herhangi bir kar yakalamaya çalışmak yerine bu şekilde kanallarını satmaya çalışarak yolunu bulmaya çalışan
8- Konuyla ilgili en ufak bir deneyim tecrübe yaşamayıp, evde ofiste canı sıkılan. Forumda bende varım bakın ben bu işi biliyorum bende varım beni de dinleyin gibi çeşitli çeşitli psikolojik farkındalık yaratmaya çalışan kişiler.
9- Awesomeness TV'den parasını tıkır tıkır alan, ancak ben bu networke kanallarımı nasılsa kolay sokuyorum ve vurkaç taktiğinin dibine vuruyorum diyen , rekabet istemeyen kesim
10- Dizi-Film-ÇizgiFilm gibi kategorilerde çalışan ve bu kategorinin az sermayeli kanallar (Awesomeness bağlı kanallar) ile dolmasını istemeyen kesim

Ben buraya daha neler yazarım da kesin o zaman bu üstte saydığım özelliklere sahip kişiler toplanıp benim infaz edilmem için modlara,adminlere report ederler. Günümün çoğunu geçirdiğim bir forumdan da banlanmış olurum. Awesomeness TV üzerinden geçen ay 1-7 arasında 18.000 TL para aldım. Kapanan ismini hatırlamadığım kanalların bile parasını yollamışlar. Bir kere HYIP sitesi mi bu paraları alıp kaçabilsin. Youtube bu kadar mı salak herkesin parasını yollayıp hesabını sormasın.

Adsense %40-50 keserken kazançlarınızdan kimsenin burda gıkı çıkmıyor. Kötülesenize hadi Adsense'i. Ama olmaz çünkü Adsense sizin manupule edebileceğiniz bir kurum değil.

CNetwork yanlış hatırlamıyosam, kesintileri %50 yaptı. Bunlarıda konuşun arkadaşlar. Hepiniz tutunmuşunuz bir awesomeness, konuşçak başka birşeyiniz yok.
Bedavaya kanal sokuyosunuz partnere hala yok şöyle yok böyle

Ödeme ne zaman yapacaklar hala bilgi yok bir şey yok..Haftaya haftaya diyorlar kesin bir günü olsa keşkede bizde niye ödeme yapmıyorlar demesek.

Aweden parasını alanlar atlayacaktır. denmiş galiba ama o zaman ben de derim ki creative den, zoominden vs den parasını alanlar atlayacaktır. Arkadaşım sen kimseye bakma. Diğer networklerde de parasını alamayanlar var. Onlar da yazsın lütfen.

Önemli olan şu: yaptıgın kanalın temizse ben ve tanıdıgım komşum olan 3 kişi de bu güne dek hiçbir aksama olmadan paramızı aldık. Ancak telifli ise bazen geliyor bazen gelmiyor. Arkadaş demiş ben ödememi alıyorum. E ben de Awedenim ben de alıyorum ne olacak?
O arkadaşın partnerinden olup da almayan yokmudur illaki vardır. ama yazmıyorlar. yada bu forumda o partnerleri kullanan az.

Aweyi kullanmanın benim için avantajı var. çünkü cok kişi kullandığı için herseyini araştırıp okuyabiliyorsun.Herkes paylaşıyor sıkıntı veya çözümleri. Mesela Awesomeness mart ayı ödemeleri diye konu açılmış o kadar cok awe kullanıcısı var ki her ay konusu acılıyor ödemelerin. ve böylece cok rahat bilgi sahibi oluyorsun.

Yazdıklarım baskı değildir. Kesinlikle yanlıs anlama ancak ödeme konusunda diğer partnerlerden eksiği yada fazlası yok. Şartlar ufak tefek değişiyor onlar da matematiksel konular. Mesela Kazandıgın paranın Awesomeness %70 ini ödüyor Creative % 90 ını diye biliyorum. yada machinema Networke girmen için günlük izleniminin belirli bir seviyeden yüksek olması lazımken awesomeness direk kabul ediyor.

Bunların avattaj ve dez avantaj kısımlarını kendine göre biçip ona göre bir partner seçebilirsin.

Ancak ben Awesomenesss in % 70 dez avantajına rağmen onda kalmaya devam ediyorum çünkü artık aweyi tanıyorum. Sebebi de forumda cok awe kullanıcısı olması. Sağolsunlar sürekli awe konusunda çözümler ve tartışmalar oluyor.

Mesela Şu anda tahmin edebiliyorum ki diğer partner ortaklarından aweyi kötüleyen özel mesajlar alıyorsun :) Ancak dediğim gibi hiçbir networkün kötülenecek durumu yok. Ve hiçbir network telifli kanalı %100 öderim garantisini vermez! Tabiki gelen özel mesaj da olursa onu da secmen en doğal hakkın.. Dedim ya Hangisi kafana yatarsa. Ama bil diye diyorum awe ödemiyor diye bişey yok!

Sağlıcakla kal... :)

Edit: Ben Awesomeness Network Bayisi falan değilim :)

Aweden parasını alanlar atlayacaktır. denmiş galiba ama o zaman ben de derim ki creative den, zoominden vs den parasını alanlar atlayacaktır. Arkadaşım sen kimseye bakma. Diğer networklerde de parasını alamayanlar var. Onlar da yazsın lütfen.

Önemli olan şu: yaptıgın kanalın temizse ben ve tanıdıgım komşum olan 3 kişi de bu güne dek hiçbir aksama olmadan paramızı aldık. Ancak telifli ise bazen geliyor bazen gelmiyor. Arkadaş demiş ben ödememi alıyorum. E ben de Awedenim ben de alıyorum ne olacak?
O arkadaşın partnerinden olup da almayan yokmudur illaki vardır. ama yazmıyorlar. yada bu forumda o partnerleri kullanan az.

Aweyi kullanmanın benim için avantajı var. çünkü cok kişi kullandığı için herseyini araştırıp okuyabiliyorsun.Herkes paylaşıyor sıkıntı veya çözümleri. Mesela Awesomeness mart ayı ödemeleri diye konu açılmış o kadar cok awe kullanıcısı var ki her ay konusu acılıyor ödemelerin. ve böylece cok rahat bilgi sahibi oluyorsun.

Yazdıklarım baskı değildir. Kesinlikle yanlıs anlama ancak ödeme konusunda diğer partnerlerden eksiği yada fazlası yok. şartlar ufak tefek değişiyor onlar da matematiksel konular. Mesela Kazandıgın paranın Awesomeness %70 ini ödüyor Creative % 90 ını diye biliyorum. yada machinema Networke girmen için günlük izleniminin belirli bir seviyeden yüksek olması lazımken awesomeness direk kabul ediyor.

Bunların avattaj ve dez avantaj kısımlarını kendine göre biçip ona göre bir partner seçebilirsin.

Ancak ben Awesomenesss in % 70 dez avantajına rağmen onda kalmaya devam ediyorum çünkü artık aweyi tanıyorum. Sebebi de forumda cok awe kullanıcısı olması. Sağolsunlar sürekli awe konusunda çözümler ve tartışmalar oluyor.

Mesela Şu anda tahmin edebiliyorum ki diğer partner ortaklarından aweyi kötüleyen özel mesajlar alıyorsun :) Ancak dediğim gibi hiçbir networkün kötülenecek durumu yok. Ve hiçbir network telifli kanalı %100 öderim garantisini vermez! Tabiki gelen özel mesaj da olursa onu da secmen en doğal hakkın.. Dedim ya Hangisi kafana yatarsa. Ama bil diye diyorum awe ödemiyor diye bişey yok!

Sağlıcakla kal... :)

Edit: Ben Awesomeness Network Bayisi falan değilim :)

şu ödeme günleri her ay nasıl oluyor?? Bende ilk ödememi alsam rahatlayacamda

telifli aralık kazancı
telifsiz ocak kazancı hala alamadım.

3 Telifli bir awe kanalım :( 5 gün sonra kapanacak. Ama para yalan olacak galiba.

EvqhHAp.png

Var mı teliften kapanan kanalın parasını alan ?

Ama odemelerde herhangi bir skıntı omuyor :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış anlamayın networkünüze laf atmak için yazmıyorum ancak bana Telifli, spam, yada spamdan teliften kapanmış, ihtar yemiş kanalların ödeneceğine dair %100 GARANTİ veriyor musunuz?

Eğer Era network buna tam garanti vermiyorsa Sağlıklı kanallara Awesomeness de ödeme sıkıntısı yaşatmıyor. Arkadaşın sorusuna cevap yazıyorum yanlış anlamayın arkadaş awe ödemelerde sıkıntı yaşatır mı demiş konu awe olduğu için diyorum ki ben Ekimden beri arkadaşım geçen seneden beri awede ve toplamda hepimizin 60 küsür kanalı var ASLA VE ASLA ödemede sıkıntı yaşamadık. Sadece teliflilerde kapananlarda ihtarlılarda yaşadık. onu da diğer networklerde de yaşarsınız.

Not: ERANETWORK ödemelerde yüzde olarak daha yüksek ödüyor diye hatırlıyorum...

Edit: Awesomeness Network Bayisi değilim.

Bu cümle ile kişileri baskı altında tutup, kendi fikirlerine karşıt olası mesajları engellemeye çalışmışsın da bu böyle olmaz.
Bir şeye kötü diyorsan da burada çıkıp yaşadığın olumsuzlukları anlatacaksın. O alamadı bu aldı, şu yapamadı bunun böyle olmuş gibi cümle kurmak bir şey hakkında yeterli bilgisi tecrübesi deneyimi olmayan ancak konuşmayı çok seven insanlara mahsus olmalı.

Awesomeness TV' yi bu forumda kötüleyenleri açıklayım isterseniz. (Genel konuşmuyorum kimin ne yaptığını forumu takip eden iyi bilir zaten)

4- Awesomeness üzerinden parasını hangi tarihte alacağını bilmeden,kazandığı ayın hemen akabinde para bekleyen
6- Başvuru formunu doldurabilecek kadar ingilizcesi olamayan ve yanlış bilgiler ile kayıt olup paypalına para gelmeyen
7- Burada bazı networkler üzerinde devamlı kanal açıp başvuru yapan, bu başvurular kabul edildiğinde kanalları 50TL-60TL gibi fiyatlara satmaya çalışan. Youtube üzerinden herhangi bir kar yakalamaya çalışmak yerine bu şekilde kanallarını satmaya çalışarak yolunu bulmaya çalışan
8- Konuyla ilgili en ufak bir deneyim tecrübe yaşamayıp, evde ofiste canı sıkılan. Forumda bende varım bakın ben bu işi biliyorum bende varım beni de dinleyin gibi çeşitli çeşitli psikolojik farkındalık yaratmaya çalışan kişiler.
9- Awesomeness TV'den parasını tıkır tıkır alan, ancak ben bu networke kanallarımı nasılsa kolay sokuyorum ve vurkaç taktiğinin dibine vuruyorum diyen , rekabet istemeyen kesim
10- Dizi-Film-ÇizgiFilm gibi kategorilerde çalışan ve bu kategorinin az sermayeli kanallar (Awesomeness bağlı kanallar) ile dolmasını istemeyen kesim

Ben buraya daha neler yazarım da kesin o zaman bu üstte saydığım özelliklere sahip kişiler toplanıp benim infaz edilmem için modlara,adminlere report ederler. Günümün çoğunu geçirdiğim bir forumdan da banlanmış olurum. Awesomeness TV üzerinden geçen ay 1-7 arasında 18.000 TL para aldım. Kapanan ismini hatırlamadığım kanalların bile parasını yollamışlar. Bir kere HYIP sitesi mi bu paraları alıp kaçabilsin. Youtube bu kadar mı salak herkesin parasını yollayıp hesabını sormasın.

Adsense %40-50 keserken kazançlarınızdan kimsenin burda gıkı çıkmıyor. Kötülesenize hadi Adsense'i. Ama olmaz çünkü Adsense sizin manupule edebileceğiniz bir kurum değil.

CNetwork yanlış hatırlamıyosam, kesintileri %50 yaptı. Bunlarıda konuşun arkadaşlar. Hepiniz tutunmuşunuz bir awesomeness, konuşçak başka birşeyiniz yok.

Hocam agzina parmaklarina saglik, bu mesajin ustune bursey yazilamaz, tesekkurler.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu ödeme günleri her ay nasıl oluyor?? Bende ilk ödememi alsam rahatlayacamda

telifli aralık kazancı
telifsiz ocak kazancı hala alamadım.

hocam Alamadığınız kazancın Awesomeness Networkün sitesinden o kanalın maili ile giriş yapıp profil bilgilerinizi kontrol edin mutlaka bir yanlış yazım vardır. Forumda da bir awesomeness para istek formu var düzgünce onu da doldurursanız ilk ödeme günü alırsınız. Ben cok dikkat ederek hepsini doldurdum bir sıkıntı yasanmadı Allah a şükür. eğer takıldıgınız yer olursa nasıl dolduracagım yada form nerde. özelden yazabilirsiniz yardımcı olmaya calısırım.

Beni yanlış anlamayın ben de yeni sayılırım. Burada yeni başlayıp da yıllardır bu işi yaparmış gibi konuşanlar var biraz yazım ona benzedi ancak sadece bildiğim kadarı ile yardım edebilirim. ve bildiğim kadarı ile bu güne kadar binlerce tl ödememi sağlıklı şekilde aldım. İnşallah siz de alırsınız.

Buradan; daha dün bu işe başlayıp da yıllardır bu işi yapıyor gibi yorum yazanlara sesleniyorum. Lütfen yazmayınız. Kendim de dahil :)

aweyi kötüleyenler awe bir gün iyi olursa över de merak etmeyin siz !!! Biz kötüye kötü diyoruz niye zorunuza gidiyor babanızın network u mu sanki.Türkiye'de zaten kötüye kötü diyenler hep kaybediyor ne iş ?

Konuşma üslubunuz biraz ağır olmuş,bu forumda sonuçta babanızın forumu değil

Yanlış anlamayın networkünüze laf atmak için yazmıyorum ancak bana Telifli, spam, yada spamdan teliften kapanmış, ihtar yemiş kanalların ödeneceğine dair %100 GARANTİ veriyor musunuz?

Eğer Era network buna tam garanti vermiyorsa Sağlıklı kanallara Awesomeness de ödeme sıkıntısı yaşatmıyor. Arkadaşın sorusuna cevap yazıyorum yanlış anlamayın arkadaş awe ödemelerde sıkıntı yaşatır mı demiş konu awe olduğu için diyorum ki ben Ekimden beri arkadaşım geçen seneden beri awede ve toplamda hepimizin 60 küsür kanalı var ASLA VE ASLA ödemede sıkıntı yaşamadık. Sadece teliflilerde kapananlarda ihtarlılarda yaşadık. onu da diğer networklerde de yaşarsınız.

Not: ERANETWORK ödemelerde yüzde olarak daha yüksek ödüyor diye hatırlıyorum...

Ben awe'de telifli ve kapatılan kanallarımdan dahi ödeme aldım ama diyorum ki aralık ayını hala ödemediler. Ve ödeme bekledigim kanallar temiz telifsiz ve 4 haneli ödeme alacak kanallar. Era ya gelince diger partnerler gibi eger ki google kanalınızın odemesini yaparsa ödemeniz kesinlikle yapılır. KingTube darkload bu iki arkadasa sorabilirsin. Tesekkurler

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de Existence arkadaşın konuşması biraz ağır olmuş ayrıca arkadaş ilk başında awesomeness nasıldır demiş. + ve - lerini yazmamız ve ona göre seçim yapması gerekirdi. ancak Existence arkadaş direk aweyi kötüleyip baska networkleri iyi yapmış hatta aweyi kullananları da kötülemiş. ancak aweden düzenli ödemesini alan o kadar cok kişi var ki.

Ah bide herkeste şunu söyleyecek cesaret olsa, ben söylediğimde iftiracılıkla suçlandım saydığınız tipler awe gördükleri yerde direk baltalamaya başlıyorlar...

3 Telifli bir awe kanalım :( 5 gün sonra kapanacak. Ama para yalan olacak galiba.

EvqhHAp.png

Var mı teliften kapanan kanalın parasını alan ?

Awede teliften kapanıp da parasını alan çok oldu. ancak garanti değil ben alamamıştım bi keresinde. yani kendinizi o kanala bağlamayın. Hiçbir networkün olmadığı gibi awe de telifli kanalı ödeme garantisi vermez. gelirse süpriz olur. bana geçen ay süpriz oldu mesela. 1 inde telifsiz kanallarımı ödediler. teliflilerden ümidi kesmişken 8 inde bi baktım telifli bi tanesini de ödemişler. :)

Bence de Existence arkadaşın konuşması biraz ağır olmuş ayrıca arkadaş ilk başında awesomeness nasıldır demiş. + ve - lerini yazmamız ve ona göre seçim yapması gerekirdi. ancak Existence arkadaş direk aweyi kötüleyip baska networkleri iyi yapmış hatta aweyi kullananları da kötülemiş. ancak aweden düzenli ödemesini alan o kadar cok kişi var ki.

Ödemesini alanalrda rekabet oluşmasın diye meydanı awe yi kötüleyenlere brakıyor zaten...

aralık ayı odenen kanallar odenırde aralık ayı odenmeyen bı kac kısı var telıf yok kanalda.awe cok ıyı bılıyokı herkes illegal calısıyo. rpm bu ay benı atmıs ama mesajıda gonderdı cok fazla ıllegal ıcerık var dıe.odemesınıde yaptı. awe gecıktırıyo bu ayrı buna sabrederız ama oduceklermı acaba korkusu var herkeste.bu korkuyu gıdermek ıcın cıkıp bı awesomeness yetkılısı net bı konusma yapmıyo.butun partnerlerın aynı kuralı awesomenessın farklı bı kuralı var gıbı konusuluyo. cunku adamlar kanallara odeme yapma olayını onceden youtubea bıldırıp youtube kabul ederse odeme yapıyoruz dıyolar.tamamen sacmalık. ayın birini gecmıs her kanal youtube tarafından odenıyor. adamlar okadar leylakı yazdıkları mesajda bu maılı alanlar 2 veya daha fazla ıhtar almıstır odemelerı yapılmıcaktır dıo ama benım kanalımda ıhtar yok.komık degılmı...vesselam awesomeness sıstemını tam oturtmadan herkes kotuler.diğer networklarıda overler.

Ben garantı verebılırımkı ERANETWORKE kanalınızı baglayın odemenızı alacaksınız yuzde yuz.

Aynen bir an box maçındayım sandım o kadar büyük bi konu da değil heyecan yapmış :)

Neyse;Hocam eline sağlık çok güzel yazmışın benim de kafamda soru işaretleri vardı onları da giderdin..

Telifsiz kanala sorunsuz ödeme yapıyorsa içeriğine bakmadan bu Spammelar için idealdir bence dediğiniz gibi 30 kanaldan 15'i telifliyse vermesin sorun değil adsenseden kat be kat işe yarar bu şekilde

Bir de birşey sormak istiyorum..awe partnerlikde boş kanalları da alıyor mu?..yani maili açtık hemen aweye başvurursak kabul eder mi..bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Ayrıca serii bir şekilde başvuru yaparsak bir sorun olur mu ? günde 10 kanal gibi ?

Awede teliften kapanıp da parasını alan çok oldu. ancak garanti değil ben alamamıştım bi keresinde. yani kendinizi o kanala bağlamayın. Hiçbir networkün olmadığı gibi awe de telifli kanalı ödeme garantisi vermez. gelirse süpriz olur. bana geçen ay süpriz oldu mesela. 1 inde telifsiz kanallarımı ödediler. teliflilerden ümidi kesmişken 8 inde bi baktım telifli bi tanesini de ödemişler. :)

Herkese teşekkür ederim özellikle siz baya aydınlattınız awesomeness'i seçme sebeplerinden biriside bir üye var forumda hazır kanal satıyor ondan alıp başlamayı düşünüyorum skype adresiniz varsa özelden atarmısınız sorunum olursa size sormak isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri