Awesomeness Haziran Ayı Kazançları, Temmuz Ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
bu ay başka ödeme alamayan var mı? ilk defa herkese ödeme yaptılar bu seferde bana gelmedi

adamlar 3 gün oldu cevapda vermiyorlar nasıl alacam ben bu parayı o kadar emek verdiğim kanal 6 aydır sorunsuz alıyordum :(

kalan 2 kanalımızın ödemeside dün gece 3 er haneli olarak gelmiş bu ayı firesiz atlattık teşekkürler awe...

02.08.2014
Ödeme Gönderen Awesomeness, LLC
Saat 02:19

Darısı alamayan bütün arkadaşlar...

kalan 2 kanalımızın ödemeside dün gece 3 er haneli olarak gelmiş bu ayı firesiz atlattık teşekkürler awe...

02.08.2014
Ödeme Gönderen Awesomeness, LLC
Saat 02:19

Darısı alamayan bütün arkadaşlar...

vay be bugünde ödeme yaptılar demek :D

sadece tek sefer yaptıklarını sanıyordum.

bi bana gelmedi ödeme herhalde

awe bu kadar sorundan sonra bir çok içerik sahibinin kendisiyle yolları ayırmasından sonra üzerinden büyük bir yük attı, belliki kullanıcı sayısı bir hayli düştü ve bazı şeyleri tekrar rayına oturtmaya başlamışlar.

şu anda fazla yüklenmeden kullanılabilir partner şirketleri arasına girmeye bir hayli yakın.

1 kanalin odemesi kaldi 5 ay oldu. Umarim onuda yapar. Zaten isim olmaz awe ile daha sonra.

Daha önce ödemeyeceğiz dedikleri bi kanal ile tekrar ticket attım yeter yıldırım demirören öde artık şu parayı dedim cevap atmışlar ağımızda çok fazla kanal var ödemenizin geçikmesi nedeniyle özür dileriz vs diye ha belki standart bi cevaptır ama insan umutlanıyo :D

Daha önce ödemeyeceğiz dedikleri bi kanal ile tekrar ticket attım yeter yıldırım demirören öde artık şu parayı dedim cevap atmışlar ağımızda çok fazla kanal var ödemenizin geçikmesi nedeniyle özür dileriz vs diye ha belki standart bi cevaptır ama insan umutlanıyo :D

ödeme yapmaya devam ediyorlarsa iyide benim kanalım neden bu kadar geçikti onu anlamadım yada gelecek mi onuda bilmiyoruz.

1 telifli kanal bile gelmiş şaka gibi.

bana hala ödeme gelmedi arkadaşlar.

2. part olacakmıymış maillerine cevap alabilen var mı?

awe partner kanallarım kapanmış spam ii para kazanıyordum delirecem arkadaş yaa

arkadaşlar unuttuğumuz bir kanaldan ödeme gelmiş ama paypal adresimizi belirtmediğim için ödeme geri dönmüş awe ye

bunun için ne yapmam lazım paypal adresimizi güncellememiz yeterli olacakmıdır
İlk kez başıma geldi bu nasıl unutmuşum paypal vermeyi :(

bilgisi olan yardım ederse sevinirim
Teşekkürler...

arkadaşlar unuttuğumuz bir kanaldan ödeme gelmiş ama paypal adresimizi belirtmediğim için ödeme geri dönmüş awe ye

bunun için ne yapmam lazım paypal adresimizi güncellememiz yeterli olacakmıdır
İlk kez başıma geldi bu nasıl unutmuşum paypal vermeyi :(

bilgisi olan yardım ederse sevinirim
Teşekkürler...

ödeme formu gönder.
+ sitelerinde ki paypal bölümünü doldur.
+ mail at.

Arkadaşlar spam awe kanallarım gitti awe yüzünden mi youtube yüzünden mi oldu bu ve kalan paramı alabilecekmiyim çok şaşırdım kanallarım çok eskiydi nasıl kapandı

şu zamana kadar flagtan kapanan kanalın ödemesini alan oldu mu ?

-bi arkadaş ödeme geldi gitti demiş başka var mı ödeme gelen ?

ödeme yapmaya devam ediyorlarsa iyide benim kanalım neden bu kadar geçikti onu anlamadım yada gelecek mi onuda bilmiyoruz.

1 telifli kanal bile gelmiş şaka gibi.

Yok hocam o manada demedim ben benim kanalıma daha önce ödeme yapmayacaklarını söylemişlerdi daha sonra böyle yapabiliriz gibi bi şey söylediler gelecek ay için

Ya ben Şuan awedeyim fakat korkuyorum ödeme alamiyacagim diye dünya engeli yiyorum hergün bilgisi olan Varmı

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri