Awesomeness kanal bağlantısını kesmiş.

anonyload

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Awe partnerli bir kanalım vardı. İçinde 700 dolar birikmişti. Telif topluluk vs. hiç yoktu. 3 hafta önce tüm videoları gizlemiştim telif vs gelmesin diye hatta. Bu gün partnerlikten çıkarmışlar. Hiç bir mailde yok. Neresi ile iletişime geçebilirim ? Biriken paramı almam lazım.

Aynen Benimkinide Kesti Hemde 2 Kanal 1inin Ödemesi Yapıldı 2. Si Gelecek Ay Ödemezlerse Gitti O Para :)

ben anlamadım bi bizi atmıyorlar arkadaş ya

bide sen çıkma isteğide göndermemişsin

awe kanalı kan kusturuyor herkese şu awe forumda yasaklansa keşke yeni gelenler hep bu partneri duyuyor hemen alıyo diye giriyo sonradan bin pişmanlık boşa giden emekler aylar...

Belkide gizlediğin için çıkardılar.. Bu adamlarda bahane çok. Eğer çıktıysan bence o parayı zor alırsın gibi ama bunların sağı solu belli olmuyor. Durup dururken para gitti derken parayı yatırdıkları da oluyor..

I just checked your earnings in our system and you didn't show up. Could you send me some screenshots of your analytics from when you joined the network till when your contract was terminated. Also your channel may have been terminated if you were uploading content you did not own or had the intellectual property rights to. I saw that you deleted all of your videos too. Let me know if you can get the screenshots.

Thanks
Adam screenshoot istiyor. Analitikler de yok. Ne yapayım ?

Adam screenshoot istiyor. Analitikler de yok. Ne yapayım ?

Eğer çıkardıysalar analyaticte olmaz. Yok artık hem çıkartıp hem de screenshot istiyorlar yuh ya.. Kanıtlayamazsın da artık. Keşke daha önceden alsaydın diyecektim ama nerden bileceksin. Bari ben alıyımda aynı sorunla karşılaşırsak kanıt olur..

Eğer çıkardıysalar analyaticte olmaz. Yok artık hem çıkartıp hem de screenshot istiyorlar yuh ya.. Kanıtlayamazsın da artık. Keşke daha önceden alsaydın diyecektim ama nerden bileceksin. Bari ben alıyımda aynı sorunla karşılaşırsak kanıt olur..

Mail attım. %30 yetmiyor mu falan diye baya saydırdım. Hala leaderboard'a giriş yapabiliyorum nasıl kanalımı göremiyorsunuz falan dedim. Adamlar tam dolandırıcı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri