Awesomeness Kazandırmıyor Resmen

awesomeness de benimde 2 kanal bağlıydı ilk etapta mobil izlenim hariç 2k 3k 4 k diye hitler aldım tahmini kazancada orantılı yansıdı 2 dolar 3 dolar 4 dolar ne olduysa bundan sonra oldu 9 k hit 10 k hit aldım 5 dolar 3 dolar fln verdişler bin gösterime 1 dolar verseler bile 9 k hite 3-5 dolar vermeleri imkansız acaba sonradan bu durum düzeliyor mu bide analitik 2 gün geriden geliyordu oda normal.

---------- Mesaj saat 23:10:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:02:59 civarında gönderildi. ----------

Katılıyorum Aynı durumdan Muzdalibim!
tek sorun kimseden bir cevap yok tüm yorumlar farklı meseleler hakkında :(

tek sorun kimseden bir cevap yok tüm yorumlar farklı meseleler hakkında :(

Kardeş son günde mesela 20k gösterimin var ancak bunun 14k kadarı mobil.Yani reklam gösterilebilecek 6k gösterimin mevcut.Bu 6k gösterimin de 3-4k kadarında reklam dönmüştür.Kazancının düşük olmasının açıklaması bu.Analyticsten reklam performansını tıklarsanız seçtiğiniz tarih aralığında ne kadar para kazandıran veya kazandırma ihtimali olan video gösterimi aldığınız ve bu gösterimlerdeki BGBM'nizi görebilirsiniz.

Bu durum bir çok nedenden ortaya çıkabilir.

Ben de bu tür memnun olunmayan tüm (awesomeness dahil) partner kanallarına talibim...

günlük 10.000 seyredilen kanalımı awesomeness a 2 seneliğine kaptırdım. büyük tecrübe oldu ama sanırım pahalı bi tecrübe oldu.

10.000 video gösterimine 1.5 usd (bütün videolarda sponsor çıkıyor)
olayın özeti budur.

anlamadık kı arkadas kanalın getırıı bellı herkes ben talıbım dıyor. talıpsen bır bıldıgın var kı getırısının basıt bır ıkı bır seyle artacagını düşünüyorsunuz kı talıp oluyorsunuz yoksa sıfırdan kanal kur bır haftaya kanalı awesomeness e bağla zor iş değil. işte o detay püf kısmı ne söyleyen yok

günlük 10.000 seyredilen kanalımı awesomeness a 2 seneliğine kaptırdım. büyük tecrübe oldu ama sanırım pahalı bi tecrübe oldu.

10.000 video gösterimine 1.5 usd (bütün videolarda sponsor çıkıyor)
olayın özeti budur.

kaça satarsınız hocam bu kanalı?

---------- Mesaj saat 00:02:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:01:51 civarında gönderildi. ----------

anlamadık kı arkadas kanalın getırıı bellı herkes ben talıbım dıyor. talıpsen bır bıldıgın var kı getırısının basıt bır ıkı bır seyle artacagını düşünüyorsunuz kı talıp oluyorsunuz yoksa sıfırdan kanal kur bır haftaya kanalı awesomeness e bağla zor iş değil. işte o detay püf kısmı ne söyleyen yok

Bir bilgi yok hocam; ya tutarsa misali :)

rm5gg.jpg

tabı buraya kalırsa 9 degıl 16 dolar kazanmısım aynı tarıhler ıcınde bın gosterıme de 2.4 dolar almısım nasıl oluyorsa artık 9 mu 16 mı kazandık ısın ıcınden cıkamadım ben

rm5gg.jpg

tabı buraya kalırsa 9 degıl 16 dolar kazanmısım aynı tarıhler ıcınde bın gosterıme de 2.4 dolar almısım nasıl oluyorsa artık 9 mu 16 mı kazandık ısın ıcınden cıkamadım ben

Hocam 16'nın kesilmiş hali oluyor 9. Youtube adsense partnerlikte kazanmıyor mu sanıyorsunuz? Gelirinizin düşük olma sebebi de resimde çok açık, 6 günde sadece 6 bin küsür para kazandıran gösterim olmuş.Toplam gösterim üzerinden gitmeyeceksiniz, ölçünüz sadece para kazandıran gösterimler olacak.

kaça satarsınız hocam bu kanalı?

---------- Mesaj saat 00:02:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:01:51 civarında gönderildi. ----------

Bir bilgi yok hocam; ya tutarsa misali :)

satmam abicim paraya ihtiyacım yok.
10.000 lik kanal yapmak maksimum 20 dakkamı alır. problem salak yerine konulmak.

sımdı anlasıldı resmen kazıklanıyoruz la yok reklam cıkmadı yok mobıl ızlendı vs vs partner bı de kendıne kesıyor bıze zırnık kalıyor resmen :D

satmam abicim paraya ihtiyacım yok.
10.000 lik kanal yapmak maksimum 20 dakkamı alır. problem salak yerine konulmak.

hocam kim sizi salak yerine koyuyor tam anlamadım. partnerler hep böyledir güven olmaz ama kazanç da değişkendir.

eğer 20 dk nızı alıyorsa ne olur bana bir tane kanal yapıp satın işte :)

pm inden yolluyorum

---------- Mesaj saat 00:23:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:46 civarında gönderildi. ----------

2 tane 10 luk yolluyom

Abi nasıl yapıyorsunuz 10k-20k falan yarım saatte. Sektördemi bitiyor iş, başka yöntemleri mi var acaba ben mi yapamıyorum yoksa anlamadım.

Şimdi beyler öncelikle bu youtube işlerinde filan yeniyim.2 adet kanalım var ve bu kanallarda 1 adet adsense hesabımı kullanıyorum.İkisinede bağlamış durumdayım.
Az video olan kanalımı partner yapmak istiyorum bu diğer kanalımı etkiler mi ?

ocağıma incir ağacı dikecek bu awasomens mi ne,1 haftada 2 dolar bıraktı ayıp böyle partner mı olur.ben geçtiğime pişmanım.ytnetwork yüzüne partnerliğe heves ettim ondan cevap gelmeyince şeytana uyduk bu partnere geçtik,bence yanından dahi geçmeyin.Bu arada partnerden 2 yıl olmadan kurtulmanın yolu var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri