Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aralık ayının ödeme formu gelecek hala ödeme alamayanlar varsa yazık bu adamlara..
cıkıs istegimi yolladım diyelim çıktım içerdeki paraya ne olcak yine istemeye hakkım varmı parayı ?
Aylardır hem buraya hem onlara yazıyorum. Eylül ve Ekim kazançlarımı alamadım ben hala. ALt tarafı 590 $. Yatırsınlar bitsin bu iş![]()
cıkıs istegimi yolladım diyelim çıktım içerdeki paraya ne olcak yine istemeye hakkım varmı parayı ?
O parayı alman baya zor bence. Çünkü millet Kasım paralarını aldı.
Daha çıkmadan alamıyorsun ki parayı çıktıktan sonra hiç vermezler. Normalde tabiki hakkın var..
O parayı alman baya zor bence. Çünkü millet Kasım paralarını aldı.
Hocam peki telifli kanallarınız açık mı yoksa kapanmışmıydı?
Telifli kanallarım açık.
Bizim kanallarımıza ödeme geldiyse sizede gelir. Çünkü 2 bin dolar gibi bi para ödedi 2 telifli kanalıma. Toplam 3 kanala 2500 den fazla. Bileyler varki gecikiyo. İnş ödenir. Çünki herkes ödenmezdim dedi ama dün paralar geldi )
İşteyim, telefondan yazıyorum!
Hala para bekliyorum![]()
Ben parayı pulu bıraktım. Çakallar kanalımı çıkartsın yeter.![]()
awesomenesste kanalın ödemesini isteyeceğimiz bir tarih var mı yoksa hemen isteniyor mu? istedikten sonra para 1 ay sonra mı hesaplara düşüyor.
Ben parayı pulu bıraktım. Çakallar kanalımı çıkartsın yeter.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.